AMD.POWER
مدیر بازنشسته
این مادربرد اصلا ۴ ترا پشتیبانی نمیکندهارد کار میکرد رو همین مادربورد روی مادربردهای دیگه هم تست کردم فقط حجم رو صفر نشون میده رو همه
درباره صفر نشون دادن هم باید ببرید فریم ویرش رو بازسازی کنند
این مادربرد اصلا ۴ ترا پشتیبانی نمیکندهارد کار میکرد رو همین مادربورد روی مادربردهای دیگه هم تست کردم فقط حجم رو صفر نشون میده رو همه
سلام آقا امید..
امیدوارم حالتون خوب باشه..
آقا ما یه هارد پاسپورتی 2.5 اینچی داریم..
علاوه بر کابل یو اس بی وردوی آداپتور هم داره برای برق کمکی...
این اواخر بخاطر خرابی کابل خیلی اذیت میشدم و باید یکم باش ور میرفتم تا هارد روشن شه و بچرخه..بخاطر همین از برق 5 ولتی پاور یه فیش برق گرفتم و آوردم بهش زدم :general208:..از اون لحظه به بعد دیگه هارد بالا نمیاد..
دیسکش میچرخه ولی درایو بالا نمیاد..گاهی هم بالا میاد و پیغام اجازه فرمت میده..
میشه راهنمایی کنین ؟
یعنی دقیقا چیکار کنم؟سلام
احتمالا مبدلش خراب شده . البته اینطوری سخته دقیق بگم عیبش چیه . چند تا عکس از وضعیت هارد بگذار تا ببینم دقیقا چه کردی
چند تا عکس از وضعیت هاردیعنی دقیقا چیکار کنم؟
خب عکس از چیش بذارم..چند تا عکس از وضعیت هارد
و دقیقا چجوری ولتاژ دادی
ADATA Ultimate SU650 SATA3 SSD - 120GBسلام , سال نو مبارک
ویندوز من روی SSD 64 ADATA SP900 نصب هست , لطفا اساتید یه هارد SSD 120GB برای ارتقا درایو ویندوز معرفی کنند .
@AMD.POWER
احتمالا مبدل ایسی کنترلرش خراب شده و ارزش نداره . مگر اینکه هارد مشابه پیدا کنید و از مبدلش استفاده کنیدخب عکس از چیش بذارم..
دیگه به عنوان یه درایو هم بالا نمیاد که ازش اسکن بگیرم..
روش ولتاژ دادن رو هم ضمیمه کردم..
پ ن : هارد رو بازش کردم و از مبدل جداش کردم و گذاشتم توی کیس..خود هارد سالمه..
هارد samsung 850 evo 120 gb چطوره ؟ADATA Ultimate SU650 SATA3 SSD - 120GB
اون هم خوبههارد samsung 850 evo 120 gb چطوره ؟
هارد adata su650 با su700 تفاوتی داره ؟
ظاهرا سامسونگ 120 گیگ دیگه در بازار موجود نیست , بگردم شاید پیدا کردماون هم خوبه
ظاهرا سامسونگ 120 گیگ دیگه در بازار موجود نیست , بگردم شاید پیدا کردم
Adata خوبهسلام و درود خدمت اساتید بزرگوار
من میخوام یه اس اس دی برای نصب ویندوز pc تهیه کنم .خواستم بدونم این مدل Adata SP900 SSD Drive - 128GB
بدرد میخوره؟ سرعتش بالا هست.مثلا توی چند ثانیه ویندوز بالا میاره... قیمتش چقد میارزه؟چون مدلش برای چندسال پیشه
اگه مدل بهتری هم مدنظرتون هست ممنون میشم پیشنهاد بدید
با تشکر
در حالتی که درfirst boot ،Bios رو dvd انتخاب کردید با dvd ویندوز کامپیوتر رو بوت کن و از داخل dvd در برنامه نصب ویندوز هارد رو فر مت کن.دوستان لطفا در مورد این مشکل هارد لپتاب راهنمایی کنید فرمت کلا نمیشه هم بصورت اینرنال و هم اکسترنال تست شده؟
Adata خوبه
128 من خریدم 250 تومن
راضیم ازش
اگه 100 بیشتر بدی میتونی اس اس دی سامسونگ Samsung SSD EVO 850 120GB رو بخری که سرعت بالاتری دارهسلام و درود خدمت اساتید بزرگوار
من میخوام یه اس اس دی برای نصب ویندوز pc تهیه کنم .خواستم بدونم این مدل Adata SP900 SSD Drive - 128GB
بدرد میخوره؟ سرعتش بالا هست.مثلا توی چند ثانیه ویندوز بالا میاره... قیمتش چقد میارزه؟چون مدلش برای چندسال پیشه
اگه مدل بهتری هم مدنظرتون هست ممنون میشم پیشنهاد بدید
با تشکر
منم یدونه توشیبا یک ترا لپتاپی برای یکی از دوستام گرفتم دقیقا همینجوری بودیک هارد یک ترا لب تاپ توشیبا دوماهه خریدم.
با دوسال گارانتی تعویض.
حالا بعضی اوقات سرعتش تا 600 کیلوبایت میاد پایین و صدای خیلی کم تک تک هم میده.
اما عموما سرعت خوبی داره.
با نرم افزار های مختلف تست کردم بد سکتور نداره.
حالا نمیدونم مشکلش چیه؟
میخوام ببرم گارانتی نگرانم زمان تست توسط مسئول گارانتی مثل بنز کار کنه!!!