منتخب بازارچه

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

EhsanCPU

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
672
لایک‌ها
181
محل سکونت
IRN-ISF
دوستان من یه هارد اکسترنال مای پاسپورت دارم نمیدونم چه اتفاقی افتاده الان درایو رو دارم و براحتی بالا میاد اما چیزی میخوام داخل هارد بریزم مثلا یه فایل خیلی خیلی کند کپی میشه یا اگر بخوای فایل با حجم بالا بریزی که هیچ زمانی مثلا 1 روز رو نشون میده
کپی و پیست کردن کلا کنده شده
با برنامه لو لول فرمت هم چند روزی طول کشید اما مشکل همچنان باقی است
سلام یه عکس از تب Health نرم افزار HD Tune جهت بررسی وضعیت سلامت هارد قرار بدین
 
  • Like
Reactions: hwt

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
تاریخ عضویت
27 فوریه 2006
نوشته‌ها
1,611
لایک‌ها
311
سن
31
محل سکونت
کرج
دوستان من یه هارد اکسترنال مای پاسپورت دارم نمیدونم چه اتفاقی افتاده الان درایو رو دارم و براحتی بالا میاد اما چیزی میخوام داخل هارد بریزم مثلا یه فایل خیلی خیلی کند کپی میشه یا اگر بخوای فایل با حجم بالا بریزی که هیچ زمانی مثلا 1 روز رو نشون میده
کپی و پیست کردن کلا کنده شده
با برنامه لو لول فرمت هم چند روزی طول کشید اما مشکل همچنان باقی است
سلام
اینو ببین شاید به دردت بخوره
http://anzalweb.ir/1396/12/18/رفع-مشکل-کند-شدن-هارد-اکسترنال-وسترن-wd/
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,370
لایک‌ها
22,818
سن
39
محل سکونت
طهران
دوستان من یه هارد اکسترنال مای پاسپورت دارم نمیدونم چه اتفاقی افتاده الان درایو رو دارم و براحتی بالا میاد اما چیزی میخوام داخل هارد بریزم مثلا یه فایل خیلی خیلی کند کپی میشه یا اگر بخوای فایل با حجم بالا بریزی که هیچ زمانی مثلا 1 روز رو نشون میده
کپی و پیست کردن کلا کنده شده
با برنامه لو لول فرمت هم چند روزی طول کشید اما مشکل همچنان باقی است
سلام
با برنامه HDTUNE یک تست ارور اسکن به صورت کوئیک و فول بگیرید احتمالا بدسکتور دارید
 

Bahadorgamer

Registered User
تاریخ عضویت
10 می 2012
نوشته‌ها
633
لایک‌ها
76
محل سکونت
مازندران
سلام
ببخشید یه سوال دارم شاید بی ربط باشه. یه هارد اکسترنال seagate expansion 1 TB هست که روشن میشه( چراغش روشن میشه و موتورشم میچرخه بعد وصل کردن) ولی کلی بدسکتور داره و به نظر دیگه قابل استفاده نیست.فکر کنم به درد تعمییر کار بخوره
قیمت منصفانه چند بزارم؟
 

ali0z

Registered User
تاریخ عضویت
7 ژانویه 2013
نوشته‌ها
130
لایک‌ها
56
محل سکونت
شمال، گلستان
کانکتور های هارد را با گوش پاک کن و الکل سفید تمیز کنید . صبر کنید تا خشک بشه
کابل ساتا متصل به هارد را تعویض کنید و مجدد تست کنید .
با سلام و تشکر بابت پاسخ. اینکاروهم کردم و نتیجه ای نگرفتم کابل ها هم حتی تعویض کردم بازهم نشد!
یک را میمونه به پی سی دیگه وصل کنم. اینکار شدنیه؟ یه کیس دیگه رو بگیرم دو هارده کنم یکیش این هارد باشه تا اطلاعاتو بتونم کپی کنم از درایو های این هارد.
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,370
لایک‌ها
22,818
سن
39
محل سکونت
طهران
با سلام و تشکر بابت پاسخ. اینکاروهم کردم و نتیجه ای نگرفتم کابل ها هم حتی تعویض کردم بازهم نشد!
یک را میمونه به پی سی دیگه وصل کنم. اینکار شدنیه؟ یه کیس دیگه رو بگیرم دو هارده کنم یکیش این هارد باشه تا اطلاعاتو بتونم کپی کنم از درایو های این هارد.
بله حتما تست کنید
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,370
لایک‌ها
22,818
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام
ببخشید یه سوال دارم شاید بی ربط باشه. یه هارد اکسترنال seagate expansion 1 TB هست که روشن میشه( چراغش روشن میشه و موتورشم میچرخه بعد وصل کردن) ولی کلی بدسکتور داره و به نظر دیگه قابل استفاده نیست.فکر کنم به درد تعمییر کار بخوره
قیمت منصفانه چند بزارم؟
هارد شما فقط اگر مبدل قابل جدا سازی باشه . به کار تعمیرکار میاد /
 

diordior

مدیر بازارچه صوتی وتصویری*فروشنده معتبر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
22 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
4,328
لایک‌ها
1,162
محل سکونت
اصفهان
دوستان یک هارد وسترن بلو 4 ترابایت که به صورت اکسترنال استفاده میشده دچار مشکل شده و اطلاعاتش بسیار حساس هست
تعمیر کار گفته باید یه هارد مشابه براش ببریم تا سیلندر هارد رو تعویض کنه !!! تا هارد درست بشه
چنین چیزی ممکن هست ؟
این سیلندر دقیقا چی هست و میشه از روی هارد های خراب دیگه برش داشت ؟
حتما باید همین مدل وسترن بلو باشه یا مثلا وسترن گرین هم میشه ؟
 

EhsanCPU

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
672
لایک‌ها
181
محل سکونت
IRN-ISF
دوستان یک هارد وسترن بلو 4 ترابایت که به صورت اکسترنال استفاده میشده دچار مشکل شده و اطلاعاتش بسیار حساس هست
تعمیر کار گفته باید یه هارد مشابه براش ببریم تا سیلندر هارد رو تعویض کنه !!! تا هارد درست بشه
چنین چیزی ممکن هست ؟
این سیلندر دقیقا چی هست و میشه از روی هارد های خراب دیگه برش داشت ؟
حتما باید همین مدل وسترن بلو باشه یا مثلا وسترن گرین هم میشه ؟
سلام به چه علت دچار مشکل شده؟ ضربه خورده؟ یا از ارتفاع افتاده؟ و یا ... ؟
وقتی به سیستم متصله توسط سیستم شناسایی میشه؟ مدل هاردتون چیه؟
 

diordior

مدیر بازارچه صوتی وتصویری*فروشنده معتبر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
22 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
4,328
لایک‌ها
1,162
محل سکونت
اصفهان
سلام به چه علت دچار مشکل شده؟ ضربه خورده؟ یا از ارتفاع افتاده؟ و یا ... ؟
وقتی به سیستم متصله توسط سیستم شناسایی میشه؟ مدل هاردتون چیه
نه یهو از کار افتاد برق تو هارد هست
توی disk manager بصورت unlocated میشناستش
مدلش هم wd blue
 

diordior

مدیر بازارچه صوتی وتصویری*فروشنده معتبر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
22 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
4,328
لایک‌ها
1,162
محل سکونت
اصفهان
این مشکل هست که میخوام بدون ریکاوری هارد برگرده
 

فایل های ضمیمه

EhsanCPU

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
672
لایک‌ها
181
محل سکونت
IRN-ISF
این مشکل هست که میخوام بدون ریکاوری هارد برگرده
کدام تعمیرکار به شما گفت سیلندر هارد مشکل داره؟ هارد را به کدام مرکز بردید؟
فرمت هاردتون RAW شده ...
یه عکس از تب health نرم افزار hd tune برای بررسی وضعیت هاردتون قرار بدین
 
Last edited:

mojtabasaif

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 فوریه 2017
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
9
سن
32
محل سکونت
مشهد
سلام.بنده یه هارد 1 ترابایت دارم که چند وقتی شده موقع کپی کردن فلش یو اس بی چراغ هارد کاملا ممتد میشه و هنگ میکرد و وقتی کپی کردن تموم میشد دوباره چشمک میزد و بکار میوفتاد.تا اینکه 2 روز قبل وقتی ی فلش رو کپی کردم درون کامپیوتر دیدم چراغ هارد کاملا خاموش شده و مانیتور با وجود روشن بودن اما سیاه شده بود.موس و کیبور چراغشون روشن بود.هر کاری کردم مانیتور روشن نشد مجبور به ریستارت دستی شدم که حالا موقع بالا اومدن اصلا هارد رو نمیشناسه و اسم و مشخصات هارد رو نشون نمیده!حالا چیکارکنم؟لطفا کمکم کنین.ممنونم
 

EhsanCPU

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
672
لایک‌ها
181
محل سکونت
IRN-ISF
سلام.بنده یه هارد 1 ترابایت دارم که چند وقتی شده موقع کپی کردن فلش یو اس بی چراغ هارد کاملا ممتد میشه و هنگ میکرد و وقتی کپی کردن تموم میشد دوباره چشمک میزد و بکار میوفتاد.تا اینکه 2 روز قبل وقتی ی فلش رو کپی کردم درون کامپیوتر دیدم چراغ هارد کاملا خاموش شده و مانیتور با وجود روشن بودن اما سیاه شده بود.موس و کیبور چراغشون روشن بود.هر کاری کردم مانیتور روشن نشد مجبور به ریستارت دستی شدم که حالا موقع بالا اومدن اصلا هارد رو نمیشناسه و اسم و مشخصات هارد رو نشون نمیده!حالا چیکارکنم؟لطفا کمکم کنین.ممنونم
سلام هارد روشن میشه؟ منظورم اینه که برق به هارد میرسه؟ کابل ها سالم هستن؟
 

mojtabasaif

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 فوریه 2017
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
9
سن
32
محل سکونت
مشهد
با
سلام هارد روشن میشه؟ منظورم اینه که برق به هارد میرسه؟ کابل ها سالم هستن؟
با سلام.وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم و هارد رو وصل میکنم هارد صدای چرخش دیسکش قابل شنیدنه و یکباره متوقف میشه و صدایی شنیده نمیشه.در مورد کابل ها هم مشکلی نداره و حتی با کابل ساتا دیگه هم چک کردم حتی جای سوکت کابل ها رو هم عوض کردم اما همچنان همینطوره.حتی ی هارد ساتا دیگه وصل کردم که اون بالا اومد و رفت داخل ویندوز اما اینو که وصل میکنه اصلا نشون نمیده هیچ درایو و مشخصاتی نمیاری.لطفا کمکم کنین
 

EhsanCPU

Registered User
تاریخ عضویت
31 می 2011
نوشته‌ها
672
لایک‌ها
181
محل سکونت
IRN-ISF
با سلام.وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم و هارد رو وصل میکنم هارد صدای چرخش دیسکش قابل شنیدنه و یکباره متوقف میشه و صدایی شنیده نمیشه.در مورد کابل ها هم مشکلی نداره و حتی با کابل ساتا دیگه هم چک کردم حتی جای سوکت کابل ها رو هم عوض کردم اما همچنان همینطوره.حتی ی هارد ساتا دیگه وصل کردم که اون بالا اومد و رفت داخل ویندوز اما اینو که وصل میکنه اصلا نشون نمیده هیچ درایو و مشخصاتی نمیاری.لطفا کمکم کنین
اینطور که عنوان کردین مشکل از هارد هست ولی بازم برای اینکه مطمئن بشین میتونین هارد را با سیستم دیگری هم تست کنین و اگه باز هم بالا نیومد در صورتی که گارانتی داره و اطلاعات مهمی داخلش ندارین به گارانتی ارسال کنین ...
 

VICT0RY

Registered User
تاریخ عضویت
1 ژوئن 2013
نوشته‌ها
391
لایک‌ها
153
محل سکونت
Persian Gulf
درود
اوقات بخیر
هارد لپتاپی PS3 را چطور میشه FAT32 FULL FORMAT کرد؟
تو ویندوز 10 که نمیشه فقط 2 گزینه NTFS / REFS هست
با نرم افزارها معروف هم کوئیک فرمت میشه
ضمنا بگم من دیروز به دلیلی هاردو فول فرمت NTFS کردم از اونموقع فت32 کردم پلی3 مشکل پیدا کرده
هارد هم کاملا سالمه
 

فایل های ضمیمه

eman12

Registered User
تاریخ عضویت
30 ژوئن 2006
نوشته‌ها
98
لایک‌ها
288
@AMD.POWER

دوست گرامی جسارتا بنده امروز برای حضرت عالی یک پیغام فرستادم. خیلی متشکر میشم اگر پاسخ بفرمایید...
 
بالا