AMD.POWER
مدیر بازنشسته
دوستان بهترین راه برای قرار دادن چند عدد هارد داخل کیسی که فقط برای 2 تا هارد جا داره چیه ؟
(hdd البته)
سلام باید به دنبال رک هارد باشید 5.25 به 3.5 . یکی یا چندتایی بیاری
دوستان بهترین راه برای قرار دادن چند عدد هارد داخل کیسی که فقط برای 2 تا هارد جا داره چیه ؟
(hdd البته)
ی سوال داشتم هر اس اس دی چند سال عمر میکنه؟
حافظه های اپتان البته خیلی هم چیز خاصی نیستند فقط برای افزایش عملکرد هارددیسک . برای افزایش عملکرد هارد دیسک یکسری دیتا روی این حافظه کش میشوند .این قطعه چه کاربردی داره؟قیمت و خرید حافظه کش اینتل Optane M.2 2280 NVMe 16GB | لیون کامپیوتر
مقایسه ، بررسی و خرید M.2 Memory( اس اس دی داخلی ، ام 2 ، حافظه اس اس دی ) اینتل Optane M.2 2280 16GB و قیمت انواع حافظه در فروشگاه اینترنتی لیون کامپیوترwww.lioncomputer.com
فقط روی اینتل نصب میشه؟
من سرچ کردم تاریخ معرفیش مال قبل از رایج شدن ssd m2 هست..حافظه های اپتان البته خیلی هم چیز خاصی نیستند فقط برای افزایش عملکرد هارددیسک . برای افزایش عملکرد هارد دیسک یکسری دیتا روی این حافظه کش میشوند .
این حافظه به شکل واسط و کش عمل میکنه و امکان نصب ویندوز روی این حافظه نیست .
خیر قبل از اون نبوده . حدودا چهار سال پیش اینتل خیلی تلاش کرد ولی به دلیل انحصاری بودن و عملکرد نه چندان دلچسب موفقیتی رو کسب نکرد . هر چقدر قیمت حافظه های SSD کاهش پیدا کنه عملا چنین قابلیت هایی جواب نمیدنمن سرچ کردم تاریخ معرفیش مال قبل از رایج شدن ssd m2 هست..
با این حساب الان دیگه کاربردی ندارن..
درسته؟
الان هارد یک ترا حدود ۱۱۰۰ هست کمترینشخیر قبل از اون نبوده . حدودا چهار سال پیش اینتل خیلی تلاش کرد ولی به دلیل انحصاری بودن و عملکرد نه چندان دلچسب موفقیتی رو کسب نکرد . هر چقدر قیمت حافظه های SSD کاهش پیدا کنه عملا چنین قابلیت هایی جواب نمیدن
با ورود شرکت های سازنده چینی در تولید حافظه ها و کنترلرهای NAND . در طولانی مدت قیمت ها بیشتر از این کاهش پیدا میکنند .الان هارد یک ترا حدود ۱۱۰۰ هست کمترینش
یدونه ssd ۵۰۰ نهایتا ۷۰۰ تومن گرون تره adata
اسسدی خیلی بهتره از همه نظر
سلام از نظر سرعت نرماله
من این بچه رو گرفتم :
به سیستم متصل کردم اما باز نمیشه ....unallocated شده ...فروشگاه اینترنتی دیجیکالا
هر آنچه که نیاز دارید با بهترین قیمت از دیجیکالا بخرید! جدیدترین انواع گوشی موبایل، لپ تاپ، لباس، لوازم آرایشی و بهداشتی، کتاب، لوازم خانگی، خودرو و... با امکان تعویض و مرجوعی آسان | ✓ارسال رايگان ✓پرداخت در محل ✓ضمانت بازگشت کالا - برای خرید کلیک کنید!www.digikala.com
راه کارش چیه ؟
می خوام با هارد لپ تاپ جایگزین کنم و داخل ویندوز بریزم ...
سلام
الان به چه شکل به سیستم متصل کردید ؟
دوستان یه هارد هست که یه فولدر روش شیفت دیلیت شده و دیگه هیچ کاری نشده باهاش فقط اطلاعات خیلی مهم هست
بهترین شرکتی که میتونه اینو ریکاوری کنه میشه معرفی کنید؟
فایل مربوطه تو نرم افزاهای ریکاوری میاد ولی سایزش با سایز اصلیش متفاوت میشه در نتیجه به صورت عادی ریکاوری نمیشه
سلام
یه هارد وسترن به یکباره از کار افتاده و دیتکت نمیشه
دنبال برد هارد میگردم
دوستی میدونه کجا میشه پیدا کرد این برد رو
شماره برد
2060-771945-001
Rav A
درود.
وقتی هارد اکسترنالم رو وصل میکنم این رو میاره:
مشاهده پیوست 1258582
اسکن و فیکس کردنش باعث پاک شدن دِیتایی نمیشه؟
خود هارد موردی نداره و اوکی هست.