سلامسلام
وقت بخیر
هارد اکسترنالم پورت USB 3 داره که دچار قطع و وصلی شده
یعنی تکونش میدم وصل میشه
تهران جای مطمیئی هست بدیم درست کنه ؟
سلامدرود
یه هاردی هست که روش ویندوز نصب کنم 100درصد هارد وcpuدرگیر میشه و سیستم هنگ میکنه . ولی بعنوان هارد دوم که استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره . ایا قابل تعمیره؟
سلام خدمت دوستان آیا این هارد لب تابی قابل تعمیر هست و با چه برنامه ای ممنون
سلامسلام
دوستان هارد 8ترابایتی فرمت شده و کامل می خوام بدون مشکل ریکاوری بشه . کدام شرکت رو برای ریکاوری پیشنهاد می کنید؟
سلام وقت بخیرسلام
مرکز هارد ایران |نخستین کلینیک فوق تخصصی ریکاوری اطلاعات
مرکز هارد ایران ،تاسیس 1376 ، خدمات ریکاوری اطلاعات و جراحی هارد به صورت تضمینی، بازیابی اطلاعات در 3 ساعت، سابقه همکاری با وزارتخانه ها و سازمانها و شرکت هاwww.hardiran.com
سلام وقت بخیر
هارد پی سی دچار پر کاری شده بود و هی صدایی که هنگام کپی پیست ایجاد میکرد از ابتدای روشن کردن دستگاه حتی قبل از بوت ویندوز و حالت بیکاری(صدای اضافه دیگه ای نمیاد)
قبلش هم چندبار قبل از بوت شناسایی نمشد که بعد از ری استارت شناسایی شده و ویندوز بالا می آمد تا اینکه این کار کردن مداوم و مشغول بودن بوجود آمد
سریع با سرعت پایین بک آپ گرفتم و فرمت کامل کردم و ویندوز جدید به کندی نصب کردم ولی مشکل پا برجاست
قبل از این پرکاری با HDD regenerator اسکن کردم دو سه تا بدسکتور بودکه رفع کرد و مشکلی نبود ولی الان که میخوام اسکن کنم میگه device is not ready و عملیات شروع نمیشه
ویندوز جدید هم به سختی بالا میاد و وقتی بالا میاد قابل استفاده نیست انقدر کند شده
مشکل چیه و جای مناسب برای تعمیر سراغ دارید؟
سال ساخت 2011 مصرف خانگی بارکدا سیگیت 7200
قابل تعمیر هست ؟ارزش داره؟واسه نگهداری اطلاعات موقتیسلام
مشکل کندی معمولا ناشی از ایرادهای مکانیکال هارد هست و با نرم افزار حل نمیشه .هاردی که 11 سال عمر کرده مناسب نصب ویندوز نیست و بهتره هارد را بازنشسته کنید .
خیر . مشخصه قابل اطمینان نیستقابل تعمیر هست ؟ارزش داره؟واسه نگهداری اطلاعات موقتی
فکر کنم موتور گردانندش ضعیف شده یا هدش
به اون مرکز تعمیر هارد ببرمش به نظرتون؟
درود..
مهندس میشه با هارد رو با خیال راحت و به شرط سلامت فروخت؟
بخش هشدار داده شده چقدر اهمیت داره؟
اگر بدوناطلاعات هست فرمت کنید..سلام دوستان هارد مدل Silicon Power Armor A85 ظرفیت 4 ترابایت مشکل تو عکس رو داره کسی از دوستان راه حلی داره ترجیحا اگه راه حلی دارید اعلام کنید در غیر اینصورت جایی که این مشکل را برطرف میکنه را معرفی کنید.ممنون از توجهتون
مشاهده پیوست 1274680
چندین و چند بار فرمت شده دوباره میخوام فرمتش کنم ارور میده دیسک منیجمنت هم هر حرکتی میخوام بزنم با ارور زیر مواجه میشمدیسک منیجمنت
اگه آشنایی دارید و خطر اشتباه براتون وجود ندارهچندین و چند بار فرمت شده دوباره میخوام فرمتش کنم ارور میده دیسک منیجمنت هم هر حرکتی میخوام بزنم با ارور زیر مواجه میشم
الان دارم به کمک اموزش زیر درایور هامو اپدیت میکنم ببینم چی میشه...
حل مشکل I/O device error هاردهای اکسترنال در چند گام ساده
مشکل I/O device error عمدتا هنگام اتصال دستگاههای ورودی و خروجی، خصوصا هاردها نمایش داده میشود. اما بهترین راهها برای حل مشکل I/O device error چیست؟ خوشبختانه مشکل I/O device error را با انجام چند کار ساده میتوان حل کرد.gadgetnews.net
مشاهده پیوست 1274851
ممنون بابت راهنماییت من نرم افزار رو دانلود کردم داره پارتیشن هارو ریکاوری میکنه اونجور که فهمیدم اگه با این نرم افزار درست نشه 100 درصد مشکلش سخت افزاری هست و دیگه درست کردنش کار حضرت فیلهاگه آشنایی دارید و خطر اشتباه براتون وجود نداره
از نرم افزار mini tool استفاده کنید ولی حواستون باشه اشتباهی جایی گزینه format یا clean رو نزنید..
اصلا هم بنظر من سمت درابو های هارو خودتوننربد..
پ ن : هر موقع اگر خواستید بعد از نصب mini toll یه دسترسی انی دسک میتونید به منم بدید..منم یه چکی بکنم..من خوراکم چالشه :دی
نه نه نه...ممنون بابت راهنماییت من نرم افزار رو دانلود کردم داره پارتیشن هارو ریکاوری میکنه اونجور که فهمیدم اگه با این نرم افزار درست نشه 100 درصد مشکلش سخت افزاری هست و دیگه درست کردنش کار حضرت فیله