• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پاور یکی دیگه از سیستم هامون گیت هست مارکش خوبه ؟
کلا پاور باید چند باشه تا مشکلی پیش نیاد ؟
چون من 3 تا سیستم دارم
یعنی این صدایی که به محض روشن شدن پی سی در میاد و خیلی زیاده مال پاور هست ؟

پاور قطعه مهمي تو يك سيستم هست كه متاسفانه 90% خرابي ها سيستم ها به دليل استفاده از همين پاور ها غير استاندارد هست . اولين قطعه اي كه صدمه ميبينه هارد هست .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
یک سوال دیگه
یکی از سیستم ها هم وقتی سه راهی برق را روشن میکنم و برق وصل میشه در ابتدا پی سی روشن نمیشه باید یک دقیقه ای بگذره بعد که دکمه را میزنم روشن میشه
اینم مربوط به پاور هست آیا ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یک سوال دیگه
یکی از سیستم ها هم وقتی سه راهی برق را روشن میکنم و برق وصل میشه در ابتدا پی سی روشن نمیشه باید یک دقیقه ای بگذره بعد که دکمه را میزنم روشن میشه
اینم مربوط به پاور هست آیا ؟
بله ميتونه از پاور باشه .

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
يكي از سیستم هایم را سال 89 بستم تا حالا خدا را شکر خوب بوده
یکی اش را خرداد 90
یکی هم آبان 90 که این آبانیه هاردش صدا میده و این مشکل را داره
پس من کلا پاور را عوض کنم ؟
چون گفته بودید با کابل عوض کردن مشکل حل میشه با توجه به اون عکس که گذاشتم

Bugatti 16.4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... اول در مورد هاردم توضیح بدم که چه بلایی سرش اومده... یا اینکه اول عکسای ارورشو ببینید...
بزارید فعلا من هیچی نگم... اول این شاتو ببینید تا بعد... با هاتون کار دارم حالا(تو کل این27صفحه مثل مورد من یکی دو تا بیشتر نبود):::
.
. این چرا اینجوری شده :eek:(هارده رو میگم)... تا 6 روز پیش همه چیز بر وقف بود... اساتید لطفاً بگید چی کار کنم تا با جزئیاتش خدمتتون شرح بدم...

اساتید خواهشاً جواب بنده رو بدید! خیلی لطف میکنید...
با برنامه hd senitel از قسمت overview عكس گرفتم... هر کاری هم که بگید کردم... می خواستم فقط برا اینکه حوصله شما سر نره فعلاً هیچی نگم تا اساتید راهنمایی کنند و بنده هم با کمال احترام پاسخگویی کنم تا مورد بنده به یه سرانجامی برسه...ممنون.

I don't know.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
يكي از سیستم هایم را سال 89 بستم تا حالا خدا را شکر خوب بوده
یکی اش را خرداد 90
یکی هم آبان 90 که این آبانیه هاردش صدا میده و این مشکل را داره
پس من کلا پاور را عوض کنم ؟
چون گفته بودید با کابل عوض کردن مشکل حل میشه با توجه به اون عکس که گذاشتم
به خاطر همين مدل پاور رو پرسيدم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اساتید خواهشاً جواب بنده رو بدید! خیلی لطف میکنید...
با برنامه hd senitel از قسمت overview عكس گرفتم... هر کاری هم که بگید کردم... می خواستم فقط برا اینکه حوصله شما سر نره فعلاً هیچی نگم تا اساتید راهنمایی کنند و بنده هم با کمال احترام پاسخگویی کنم تا مورد بنده به یه سرانجامی برسه...ممنون.

مشاهده پیوست 544969

كلي بدسكتور داريد . بايد يكبار low level format كنيد با powermax 4.23

Bugatti 16.4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كلي بدسكتور داريد . بايد يكبار low level format كنيد با powermax 4.23

ممنونم که پاسخ دایدید... خواهش میکنم برای اینکه ابهامی پیش نیاد لطفاً متن رو کامل بخونید... بسیار ممنونم...
اولش اومدم کل اطلاعات هارد رو با یکی از الگوریتم های امنیتی (DoD 5220) که 7 سایکل بود پاک کردم... 500 گیگ رو تو 16 ساعت
بعدش دیدم وقتی سیستم رو ریستارت میکنم بعد از دیدن لوگوی مادر برد(ASUS)... سیستم پیام میده:

Ultra DMA mode-6, S.M.A.R.T capable and status BAD

و چند خط پایین تر مینویسه:

SATA1 Hard Disk: S.M.A.R.T status BAD, Backup and Replasc
Press F1 to Resum

بعده این پیام بود که وقتی خواستم با powermax 4.23 تو حالت بوت low level format کنم میدیدم که این برنامه نمیتونه هارد مکستورم رو
بشناسه(دیتکت نمیکرد)؟!!!!! جالبه...
در حالت بوت وارد HDD regenerator هم ورژن 2011 و هم 2013 شدم و با اونا شروع به تست هارد کردم ... هیچ بد سکتوری پیدا نکرد... فقط 36 تا Delay پیدا کرد...
بعدش وارد Hirent's شدم و با نرم افزار HDD.Low.Level.Format.Tool.4.40 امتحان کردم... دیدم هاردمو شناخت...
بعدش که low level format کردم... بعد از اون همچنان مادربرد همون ارور رو میداد... دوباره HDD regenerator رو تو بوت اجرا کردم که اینبار 56 تا Delay پیدا کرد!!!... ولی همچنان رو هارد هیچ بد سکتوری پیدا نکرد...
وارد powermax 4.23 تو بوت شدم... دیدم حالا میتونه هاردمو بشناسه(فکر کنم بخاطر اون low level format ای بود که با برنامه HDD.Low.Level.Format.Tool.4.40 انجام داده بودم)... خواستم با نرم افزار powermax 4.23 هم یه بار بذارم هاردم low level format بشه دیدم این ارور رو میده که میگه اونو تو سایت مکستور چک کن : 40ffffffffffffffff0050 ولی همچین سایتی دیگه نداریم... دوستان... استاتید ... خواهشاً کمک کنید... این سناریو باید به کجا ختم بشه... جناب AMD.POWER دریاب مارا...
واقعاً دمت گرم...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خدمتت عرض كنم . وقتي خطاي smart هارد پيدا ميكنه . يعني وضعيت به هيچ وجه روبراه نيست . اين ايرادي كه برنامه پاور مكس ميده به خاطر همين خطاي اسمارت هست . كلا اين هارد داراي نفساي آخرش رو ميكشه . مگر اينكه ببري پيش تعميركار هارد ديسك و با pc3000 ببينه ميشه كاري كرد يا نه .

Bugatti 16.4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدمتت عرض كنم . وقتي خطاي smart هارد پيدا ميكنه . يعني وضعيت به هيچ وجه روبراه نيست . اين ايرادي كه برنامه پاور مكس ميده به خاطر همين خطاي اسمارت هست . كلا اين هارد داراي نفساي آخرش رو ميكشه . مگر اينكه ببري پيش تعميركار هارد ديسك و با pc3000 ببينه ميشه كاري كرد يا نه .

خیلی ممنون... زنگ زدم به یکی از معروفترین تعمیرکارای شهر، گفتش که pc3000 دو نوع داریم... یکی چینی و دیگری Original(که فکر کنم مال روسیه هست) ... که مال اون چینی بود که قابلیت اینو نداشت که بتونه سکتور تاخیری (همون Delay) رو درست کنه... باید تو دستگاه PC3000 ارجینال تعمیر بشه که این قابلیت رو داره که هم این دستگاه رو هر کسی نداره(30 تا 40 میلیون قیمتشه) و هم هزینه بســـــیار بالایی داره...

واقعاً هیچ راهی دیگه ای نیست؟؟؟؟؟ واقعاً اوضاع هارد خیلی بده ... یعنی واقعاً باید قیدشو زد... اگه بخواین بهترین و با دوام ترین هارد بازار رو معرفی کنید کدومو پیشنهاد میکنین... WD caviar Black & WD caviar Green خوب هستند دیگه...(میگن بهترین هاشونه)... دقیقاً کدوم مدل از این سری بهتر هستند، هارد بالای 500 گیگ نمیخوام...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خیلی ممنون... زنگ زدم به یکی از معروفترین تعمیرکارای شهر، گفتش که pc3000 دو نوع داریم... یکی چینی و دیگری Original(که فکر کنم مال روسیه هست) ... که مال اون چینی بود که قابلیت اینو نداشت که بتونه سکتور تاخیری (همون Delay) رو درست کنه... باید تو دستگاه PC3000 ارجینال تعمیر بشه که این قابلیت رو داره که هم این دستگاه رو هر کسی نداره(30 تا 40 میلیون قیمتشه) و هم هزینه بســـــیار بالایی داره...

واقعاً هیچ راهی دیگه ای نیست؟؟؟؟؟ واقعاً اوضاع هارد خیلی بده ... یعنی واقعاً باید قیدشو زد... اگه بخواین بهترین و با دوام ترین هارد بازار رو معرفی کنید کدومو پیشنهاد میکنین... WD caviar Black & WD caviar Green خوب هستند دیگه...(میگن بهترین هاشونه)... دقیقاً کدوم مدل از این سری بهتر هستند، هارد بالای 500 گیگ نمیخوام...

wd caviar black بهترين هارد موجوده

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود دوستان

این هارد رو من چند ماهی هست خریدم. از سری هاردهای BLUe iخرید که سرعت بیش‌تری داشته باشم و روش ویندوز نصب کنم. چند روزی هست که می‌بینم چراغ هارد روشن می‌شه و یک انگار یک سری چیزهایی جابجا می‌شه یا اینکه در کل کند شده

با نرم افزار دشواری‌یابی کردم و نتیجه این شده. آیا این دشواری خطرناک هست؟ چه کاری می‌تونم بکنم (اتصالات رو بررسی کردم):

33399271128994111239.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با درود دوستان

این هارد رو من چند ماهی هست خریدم. از سری هاردهای BLUe iخرید که سرعت بیش‌تری داشته باشم و روش ویندوز نصب کنم. چند روزی هست که می‌بینم چراغ هارد روشن می‌شه و یک انگار یک سری چیزهایی جابجا می‌شه یا اینکه در کل کند شده

با نرم افزار دشواری‌یابی کردم و نتیجه این شده. آیا این دشواری خطرناک هست؟ چه کاری می‌تونم بکنم (اتصالات رو بررسی کردم):

33399271128994111239.jpg

از قسمت overview برنامه hd senitel شات بگذاريد

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
از قسمت overview برنامه hd senitel شات بگذاريد
ببخشید من overview رو توی برنامه پیدا نکردم

واقعا امروز سرعت هارد و همه چیز خیلی کم شده. به گونه ای که حتی نمی تونم وارد درایو ها بشم یه جورایی یا ایمیج رو وارد ویرچوال سی دی کنم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ببخشید من overview رو توی برنامه پیدا نکردم

واقعا امروز سرعت هارد و همه چیز خیلی کم شده. به گونه ای که حتی نمی تونم وارد درایو ها بشم یه جورایی یا ایمیج رو وارد ویرچوال سی دی کنم
پست 548 رو ببينيد متوجه ميشيد .

amir4390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
(((سلام علیکم خدمت اساتید

دیروز یکباره گوشیم ریست شد و پیام "دمج شدن مموری گیگ32" داد..
منهم با برنامه "Active partition recovery" سعی در بازیابیش داشتم و اتفاقا همه محتویای مموری را پیدا کرد..
و هنگام ریکاوری کردن روی هارد اکسترنال "segate 3Tb" متاسفانه به پیامش توجه نکردم و هاردم هم با کلی دیتا دیگه نمیشناسه..
تا بیشتر خرابکاری نکردم چی دستور میفرمایید..)))

کاری که من انجام دادم :
روی Ram:
با نرم افزار acronis disk director11 home ، بصورت کامل و 100% کلRam32Gb بازیابی شد، بدون نیاز به فضای اضافه.. یعنی روی خود رم
-------------------------------------------------------------------
روی هارد Segate 3Tb F.A. GoFlex Desk:
acronis disk director11 home: اصلا هارد رو نشناخت
acronis disk director11 Advanced: اصلا هارد رو نشناخت
EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1: دوبار، هر بار بعد از بالای 18ساعت سرچ، نرم افزار close می شد.
EASEUS Partition Master 9.1.0 Professional Edition: دو بار و هر بار بعد از کلی جستجو، پارتیشنی پیدا نکرد (که خوب فکر کنم طبیعیه چون پارتیشن گم نشده به نظرم (به علت سینک شدن رم 32 با این هارد).. به دو قسمت دفرمه شده تبدیل شده.

الان دیگه نمیدونم چیکار کنم

درضمن کل هارد یک پارتیشن بود..

download.php
download.php
download.php

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
بايد overview هارد سيگيت رو ميگذاشيد نه وسترن كه مشكلي نداره /
ببخشید

وضعیت رایانه‌ی من این‌جوری هست:
1- پیش‌تر یک هارد بیرونی (اکسترنال) 1 ترابایتی 3.5 داشتم که بورد USB سوخت و فرمتش کردم و با وصل کردن کابل ساتا بهش تبدیلش کردم به هارد درونی. که این وضعتیش در دو نرم‌افزار اینچنین است:
http://img.upload724.com/images/37826667363629156402.png
37826667363629156402.png

http://img.upload724.com/images/60405880557053295140.jpg
60405880557053295140.jpg

2- سپس یک هارد BLUE خریدم 500 که برای نصب ویندوز روش به‌کار ببرم. چند ماه می‌شه خریدمش. این هارد هم دچار این مشکل شده که در این دو نرم افزار می‌بینید (زمانی که خریده بودم چنین چیزی نداشت):
http://img.upload724.com/images/81337330728970995030.png
81337330728970995030.png

http://img.upload724.com/images/69048336023945165319.jpg
69048336023945165319.jpg

3- اون هارد سیگیت یک هارد بیرونی (اکسترنال) جداگانه بود که با usb وصل می‌شد و کلا مشکلی نداره
----
حالا چند روزی هست مشکلات گوناگون دارم. گاهی چراغ هارد روشن می‌شد و همین‌جوری انگار داشت کار می‌کرد / ریستارت که می‌کردم توی همون مرحله می‌موند. اکنون هم خیلی دیر وارد درایوها می‌شه و زمانی که وارد می‌شم آیکون فایل‌ها دیر به نمایش در میان یا کلا نشون داده نمی‌شن و کلا رایانه خیلی کُند شده و ارور صفحه آبی ویندوز هر از گاهی داده می‌شه و ...

البته من حس می‌کنم مشکل از همین هارد تازه و بدون مشکل blue 500 هست. چون اون یکی هارد که مدت‌ها مشکلاتش رو داره ولی کار می‌کرد. از زمانی که این هارد 500 این مشکل رو به هم زده این‌جوری شده. ضمن اینکه من هارد 1 ترابایتی رو کلا جدا کردم ولی مشکلات همچنان ادامه داره

Last edited:
بالا