سلام به همه.من یه مشکل با هارد اکسترنالم دارم.هاردم کابلش دوسر هست نمیتونم به پنل جلو وصلش کنم وصل که میکنم بوق میزه اما پنش پشت مشکل نداره. گوگل کردم میگن مال ولتاژ هست نمیدونم چیکار کنم میشه ولتاژ پنل جلو رو تغییر داد؟
سلام به همه.من یه مشکل با هارد اکسترنالم دارم.هاردم کابلش دوسر هست نمیتونم به پنل جلو وصلش کنم وصل که میکنم بوق میزه اما پنش پشت مشکل نداره. گوگل کردم میگن مال ولتاژ هست نمیدونم چیکار کنم میشه ولتاژ پنل جلو رو تغییر داد؟
نه فقط ببین اگه فرمتش فت32 هست به ان تی اف اس(چقدر فارسیش سخته) NTFS تغییر بده که بتونی فایلهای بزرگتر از 10 گیگ هم بریزی توشسلام
من برای اولین بار هارد اکسترنال گرفتم . میخواستم بپرسم باید کار خاصی قبل از ریختن اطلاعات روش انجام بدم یا نه ؟
با تشکر
از کجا بفهمم فت 32 هست یا نه ؟نه فقط ببین اگه فرمتش فت32 هست به ان تی اف اس(چقدر فارسیش سخته) NTFS تغییر بده که بتونی فایلهای بزرگتر از 10 گیگ هم بریزی توش
کار خاصی لازم نیست . معمولا فرمت شده هستند .سلام
من برای اولین بار هارد اکسترنال گرفتم . میخواستم بپرسم باید کار خاصی قبل از ریختن اطلاعات روش انجام بدم یا نه ؟
با تشکر
چون برای این ظرفیت هیچوقت fat32 فرمت نمیکنن .از کجا بفهمم فت 32 هست یا نه ؟
دوست عزیز یک ماه پیش یه هارد سیلیکون پاور 1 ترا گرفتیم فرمتش فت 32 بودچون برای این ظرفیت هیچوقت fat32 فرمت نمیکنن .
خوب بالاخره من از کجا بفهمم که فرمتش فت 32 هست یا نه ؟دوست عزیز یک ماه پیش یه هارد سیلیکون پاور 1 ترا گرفتیم فرمتش فت 32 بود
کلی چیز توش کپی کردیم آخرش رسیدیم به یه فایل بزرگ بالای 10 گیگ یدفعه دیدیم نمیشه نگاه کردم دیدم فرمتش فت32 بود.
آقا !!!دوست عزیز یک ماه پیش یه هارد سیلیکون پاور 1 ترا گرفتیم فرمتش فت 32 بود
کلی چیز توش کپی کردیم آخرش رسیدیم به یه فایل بزرگ بالای 10 گیگ یدفعه دیدیم نمیشه نگاه کردم دیدم فرمتش فت32 بود.
همین . چطوری تغییر بدم به ان تی اف اس ؟اگر هم پرش میکردید میتونستید به راحتی به ntfs کانورت کنی . بدون هیچ مشکلی
Start, click Run, type cmd, and then press ENTER.همین . چطوری تغییر بدم به ان تی اف اس ؟