AMD.POWER
مدیر بازنشسته
عرض کنم خدمتت که تست میکنند ولی عموما تعویض هست .ببرم گارانتی ، عوض میکنن یا تعمیر میکنن ؟
عرض کنم خدمتت که تست میکنند ولی عموما تعویض هست .ببرم گارانتی ، عوض میکنن یا تعمیر میکنن ؟
احتمالا ویروسه و خرابی سخت افزاری نیست . باید با یک آنتی ویروس اپدیت شده اسکن کنی .سلام. من چند روز پیش هاردم رو به یه پنتیوم 3 که یو اس بی 1 داشت وصل کردم
همه درایو ها به شکلی که تو عکس دیده می شه، شدند و فقط فولدری که اسمش فارسی بود و اونیکی که عدد بود سالم موندن و یه فایل
بقیه فولدر ها اصلا باز نمی شند
با برنامه Paragon Partition Manager هم سعی کردم کپی شون کنم ولی نشد.
اگر کسی بتواند بنده را کمک کند بسیار ممنون خواهم بود. خودتون می دونید 500 گیگ اطلاعات از دست دادن چه داغ عظیمیه
تصویر هارد و آنالیزش رو هم گذاشتم
ممنون
احتمالا ویروسه و خرابی سخت افزاری نیست . باید با یک آنتی ویروس اپدیت شده اسکن کنی .
نود که خسته است . omodo نصب کن و اپدت و اسکن کنید .خودمم همین حدس رو می زدم ولی من نود استفاده می کنم و همیشه سریالش رو بروز می کنم
ولی نود چیزی توش گیر نیوورد
شما پیشنهاد آنتی ویروس خاصی داشته باشی، تست می کنم حتما
صمیمانه از توضیحاتتون ممنونم.عکسش نمیشه گرامی . فرمولش ایراد نداره . شما اشتباه میزنی.دستور رو میزنی باید اونجا اسمی که برای اون پارتشین انتخاب کردی رو بزنی. حالا پارتشین رو rename کن بگذار. tr مثلا
1) Go to Computer, and note the name of the drive whose file system you wish to convert.
2) Click on Start.
3) Type cmd in the search bar if you use Windows 7, Windows 8 or Windows Vista. If you use Windows XP, click on Run and then execute cmd.
4) Execute "chkdsk h: /f " (without quotes) where H is the letter of the drive to undergo conversion. This checks the drive for errors and fixes them automatically.
5) Execute "Convert H: /FS:NTFS" (without quotes). H is again the letter of the drive to be converted.
6) The command prompt will start the conversion process and after a few minutes, CMD will say that conversion was successful.
7) You can check it in the properties of the drive through right click<Properties.
نود که خسته است . omodo نصب کن و اپدت و اسکن کنید .
شات با برنامه hd senitel قسمت overviewدوستان ببخشید میخواستم ببینم این هاردم چه مشکلی داره ؟ البته الان سالم و بی مشکل کار میکنه
ایای میتونه خطر ساز بشه ؟
اینم از شاتشات با برنامه hd senitel قسمت overview
بدون نگرانی از هاردت استفاده کنید . این گزارش های غلط hdtune زیاد شده .اینم از شات
وضعیت خوبه ؟ ارور برای چی بوده ؟
http://forum.persiantools.com/threads/دست-به-دست-هم-دهیم-به-مهر-کلاهبرداران-رو-کنیم-رسوا.510466/سلام به همۀ دوستان و اساتید محترم.
داستان از اونجا شروع میشه که یه هارد 1ترابایت وسترن گرین با گارانتی ویستا خریدم. وقتی که رو سیستم گذاشتم تا پارتیشن بندی کنم دیدم فقط 32 مگابایت میشناسه.رو سیستم دیگه هم امتحان کردم که همین مشکل رو داشت. به جایی که خرید کرده بودم بردم گفتم همچین مشکلی داره فرمودن که پاتو از مغازه بزاری بیرون دیگه قبول نمیکنیم فقط میتونیم واست بفرستیم گارانتی (زمان بین خرید من و برگردوندن هارد به فروشنده 6ساعت بود فقط). گقتم باشه بفرستید گارانتی. رفت تا بعد 10 روز زنگ زدم گفتن هاردت اومده منم خوشحال رفتم هارد رو تحویل بگیریم که مسئول گارنتی فروشگاه گفت هاردت شامل گارانتی نشده پس فرستادن.ما رو دیدی دود از سرم داشت بلند میشد پرسیدم چرا؟گفتن رو هاردت علامت زدن که ضربه خورده،دیگه داشتم منفجر میشدم آخه هارد رو تو پر قو آورده بودم همونطورم تحویل دادم برای گارانتی. آقا ما با این بنده خدا هرچقدر گشتیم بلکه اثری از ضربه پیدا کنیم نشد که نشد.گفتم من قبول نمیکنم باید دوباره بفرستین گارانتی. آقا دوباره هارد رفت و به همون صورت برگشت با این تفاوت که این سری برچسب گارانتیش هم کنده بودن که دیگه خیال خودشون رو راحت کنند.
مسئول گارانتی فروشگاه گفت کار این شرکت همینه.فقط دنبال میگرده یه اثر انگشت روی قطعه پیدا کنه زیر بار گارانتی نره.
همه اینا رو گفتم که به دوستان گلم عرض کنم که حتی اگه خواستین آبنبات چوبی بخرین با گارانتی ویستا نخرین
من به هر صورت بود و با هر ترفندی ظرفیت واقعی هارد رو برگردوندم حالا مشکلم اینه که هارد پارتیشن بندی نمیشه و خطای Fail Sector 63.64.65 و الی آخر، میده. با پارتیشن مجیک،آکرونیس و پاراگون هم پارتیشن بندی نشد.حالا از اساتید و دوستان اگه کسی با این مشکل برخورد داشته ممنون میشم منو راهنمایی کنه بلکه 200 هزارتومن پولم زنده بشه و باز هم توصیۀ آخرمو کاملاً جدی بگیرید که :
حتی اگه خواستین آبنبات چوبی بخرین با گارانتی ویستا نخرین
باور کن فایده نداره !!http://forum.persiantools.com/threads/دست-به-دست-هم-دهیم-به-مهر-کلاهبرداران-رو-کنیم-رسوا.510466/
اینجا بنویس حتما
اضافه کنم
واقعا برات متاسف شدم
نمی دونم این اسمش بدشانسیه یا بد جنسی مغازه دار و چیز دیگه
اما به هر حال گارانتی بیشترین تقصیر رو داره
یه پیشنهاد هم برات دارم
یه شکایت از گارانتی ویستا بکن
به وزارت بازرگانی
باور کن فایده داره من قبلا شکایت کردم جواب داده
دفعۀ دوم که هارد رو ارسال کرده بودم برچسب گارانتیش رو هم کنده بودن که حرفم دیگه به جایی نرسه.الان هم بخوام به هرجایی شکایت کنم هزارتا بهونه در میارن. باور کنید خودشون همونجا یه بلایی سر هارد آوردن که بگن هارد ضربه خورده و زیر بار گارانتی نرن. مشکل اتحادیۀ کامپیوتره که به همچین شرکتای دزد و کلاهبرداری مجوز فعالیت میدهhttp://forum.persiantools.com/threads/دست-به-دست-هم-دهیم-به-مهر-کلاهبرداران-رو-کنیم-رسوا.510466/
اینجا بنویس حتما
اضافه کنم
واقعا برات متاسف شدم
نمی دونم این اسمش بدشانسیه یا بد جنسی مغازه دار و چیز دیگه
اما به هر حال گارانتی بیشترین تقصیر رو داره
یه پیشنهاد هم برات دارم
یه شکایت از گارانتی ویستا بکن
به وزارت بازرگانی
باور کن فایده داره من قبلا شکایت کردم جواب داده
من هم همچین مشکلی داشتم ولی اسم گارانتیش رو یادم نیست ! نوین نمی دونم چیچی بود اسمش ... امیدوارم حداقل دوستان این تاپیک رو ببینن و برای خرید سخت افزار هاشون مخصوصا هارد دقت کنن گارانتی معتبر باشه چون با گرانتی معتبر می تونید پیگیری کنید ، کاری خودم با گارانتی آونگ کردم .دفعۀ دوم که هارد رو ارسال کرده بودم برچسب گارانتیش رو هم کنده بودن که حرفم دیگه به جایی نرسه.الان هم بخوام به هرجایی شکایت کنم هزارتا بهونه در میارن. باور کنید خودشون همونجا یه بلایی سر هارد آوردن که بگن هارد ضربه خورده و زیر بار گارانتی نرن. مشکل اتحادیۀ کامپیوتره که به همچین شرکتای دزد و کلاهبرداری مجوز فعالیت میده
دوست گرامی شما اول مشکل بدسکتور رو با hdd regenator حل کنید و بعد اقدام به ریکاوری کنید .با سلام ؛
دوستان من یه هارد قدیمی مکستور 80 گیگ دارم که محتویاتش برام خیلی مهمه .در اثر یه اشتباه نرم افزاری مشکلی برای هارد پیش آمد بطوریکه هارد توسط سیستم شناخته میشد ولی در ویندوز قابل شناسایی نبود. چک دیسک کردم ولی فایده نداشت.با مطالعه بحثهای این انجمن متوجه شدم که باید از نرم افزار icare برای رفع مشکل استفاده کنم. با انتخاب هر یک از چهار گزینه این نرم افزار بعد از خواندن حدود 130 سکتور یه صدای تقه از هارد شنیده میشه و نرم افزار همونجا هنگ میکنه. لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنم؟