Pars207
Registered User
مجددا هارد را به یه سیستم دیگه وصل کردم اینبار میچرخه و حدود هر 15 ثانیه وقفه لحظه ای داره و دوباره ادامه میده
بازم مشکل از برده؟
بازم مشکل از برده؟
هارد رو به آقای نصرتی که تاپیک تعمیرات هارد تو بازارچه دارند نشون بدید . بگید من معرفی کردم که هزینه رو باهاتون خوب حساب کنند .حجمش 320 هستDiamondmax21 حیفه آدم دور بندازش!
یه نگاه به بردش بندازید بگید هزینه اش چه قدر میشه
الان من چکار میتونم انجام بدم؟بدسکتور دارید ....
با hdd regenator تست کنید .
سلامسلام دوستان ، سال نو مبارم
ما یه هارد داریم که بد سکتور داده در حد لالیگا ! 1 ترابایت سیگیت هم هست!
هارد وقتی وصل می کنم بعضی موقع ها میشناسه بعضی موقع ها هم نمی شناسه! من داخلش 200 گیگ اطلاعات دارم که برام خیلی مهمه! تا الان با بدبختی 80 گیگش رو انتقال دادم!
حالا این بدبختی به خاطر این بوده که ، هارد رو وصل می کنم و می رم تو پارتیشن مورد نظر و اطلاعات رو کپی پیست می کنم رو یه هارده دیگه! تا نصفه می ره بعدش اون نوار سبز قرمز می شه و سیستم هنگ می کنه! و دیگه هارد پارتشین های هارد مورد نظر رو باز نمی کنه!
به پیشنهاد دوستان با برنامه HDD Regenerator دارم اسکن و ریپیر می کنم! تا 90 درصرد خیلی عالی و بدون ثبت Bad Sector پیش رفت! اما از 90 به بعد شروع کرد به ثبت Bad Sector و روند اسکن خیل خیلی کند شد! به طوری که الان 6 ساعت هست تنها 1 درصد پیش رفته و 2500000 تا Bad Sector داده!
من الان باید بزارم تا آخر بره کارش رو بکنه !؟؟ اینطور که داره پیش میره فکر کنم 5 6 روز زمان ببره!!!
کلا چه پیشنهادی دارید که من فقط اطلاعات هارد رو انتقال بدم !؟ خوده هارد برام مهم نیست برگرده یا نه!
با تشکر.
سلام
سال نوتون مبارک
این 33 صفحه رو مطالعه کردم دستتون درد نکنه
یکی از دوستان هارد لپ تاپش توی بایوس شناخت میشه اما با هیچ کودوم از برنامه های هایرن یا ویندوز شناخته نمی شه
مدل هارد hitachi هستش و طبق گفته خودش ضربه ایی چیزیم نخورده نمی دونم در حقیقت واقعا
سلام ، برشما هم مبارکسلام
سال نوتون مبارک
این 33 صفحه رو مطالعه کردم دستتون درد نکنه
یکی از دوستان هارد لپ تاپش توی بایوس شناخت میشه اما با هیچ کودوم از برنامه های هایرن یا ویندوز شناخته نمی شه
مدل هارد hitachi هستش و طبق گفته خودش ضربه ایی چیزیم نخورده نمی دونم در حقیقت واقعا
مدل دقیقش رو بنویسید ببینم فریم ویرش هست یا نهممنون بابته وقتی که گداشتید میتونه مشکل از فریم ورکش باشه
بعد سایت هیتاچی کودومه از کجا میشه فریمورکش رو دانلود کرد
باید ببری پیش آقای نصرتی شمارش خواستی تو pm بهت میدماین چیزی هستشکه تو بایوس نوشته hitachi hts547575a9e384
اینم سریالش J2540059EJPBBE
که فکر کنم بشه این hitachi 5k750