• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
مجددا هارد را به یه سیستم دیگه وصل کردم اینبار میچرخه و حدود هر 15 ثانیه وقفه لحظه ای داره و دوباره ادامه میده
بازم مشکل از برده؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله مشکل برد هست . ارزش تعمیر نداره این هاردهای قدیمی .چون عمر طبیعی خودشون رو کردند .

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
حجمش 320 هستDiamondmax21 حیفه آدم دور بندازش!
یه نگاه به بردش بندازید بگید هزینه اش چه قدر میشه
mu5etu9y.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
حجمش 320 هستDiamondmax21 حیفه آدم دور بندازش!
یه نگاه به بردش بندازید بگید هزینه اش چه قدر میشه
mu5etu9y.jpg
هارد رو به آقای نصرتی که تاپیک تعمیرات هارد تو بازارچه دارند نشون بدید . بگید من معرفی کردم که هزینه رو باهاتون خوب حساب کنند .

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام
پیشاپیش عید را تبریک میگم.
پیرو این پست و شات ها:

http://forum.persiantools.com/index.php?posts/8966857

http://forum.persiantools.com/index.php?posts/8954944

الان با برنامه وسترن دایاجونستیگ لایف گارد گزینه werite zero را زدم فول فرمت شد.اسمارت هارد بهتر شد ولی هنوز 5 عدد Rel... Sector count تو hd tuneداره، بنظرتون با برنامه دیگه هم لو فرمت کنم؟

اینم hdd regn...
dute8ude.jpg

پ.ن:با گوشی دارم پست میدم هنوز ویندوز نصب نکردم.

Sent from my Sony Xperia™ smartphone

Last edited:

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
شات ها بعد از write zero و hdd reg:
yna4y8a3.jpg

u4ana4ap.jpg

ura9ures.jpg

بابت کیفیت عکسا ببخشید با گوشی در محیط هایرن عکس گرفتم،منتظر دستورتون برای اقدام هستم

Sent from my Sony Xperia™ smartphone

AmirKypr

Registered User
لایک‌ها
18
سلام دوستان ، سال نو مبارم
ما یه هارد داریم که بد سکتور داده در حد لالیگا ! 1 ترابایت سیگیت هم هست!
هارد وقتی وصل می کنم بعضی موقع ها میشناسه بعضی موقع ها هم نمی شناسه! من داخلش 200 گیگ اطلاعات دارم که برام خیلی مهمه! تا الان با بدبختی 80 گیگش رو انتقال دادم!
حالا این بدبختی به خاطر این بوده که ، هارد رو وصل می کنم و می رم تو پارتیشن مورد نظر و اطلاعات رو کپی پیست می کنم رو یه هارده دیگه! تا نصفه می ره بعدش اون نوار سبز قرمز می شه و سیستم هنگ می کنه! و دیگه هارد پارتشین های هارد مورد نظر رو باز نمی کنه!
به پیشنهاد دوستان با برنامه HDD Regenerator دارم اسکن و ریپیر می کنم! تا 90 درصرد خیلی عالی و بدون ثبت Bad Sector پیش رفت! اما از 90 به بعد شروع کرد به ثبت Bad Sector و روند اسکن خیل خیلی کند شد! به طوری که الان 6 ساعت هست تنها 1 درصد پیش رفته و 2500000 تا Bad Sector داده!
من الان باید بزارم تا آخر بره کارش رو بکنه !؟؟ اینطور که داره پیش میره فکر کنم 5 6 روز زمان ببره!!!

کلا چه پیشنهادی دارید که من فقط اطلاعات هارد رو انتقال بدم !؟ خوده هارد برام مهم نیست برگرده یا نه!

با تشکر.

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام دوستان ، سال نو مبارم
ما یه هارد داریم که بد سکتور داده در حد لالیگا ! 1 ترابایت سیگیت هم هست!
هارد وقتی وصل می کنم بعضی موقع ها میشناسه بعضی موقع ها هم نمی شناسه! من داخلش 200 گیگ اطلاعات دارم که برام خیلی مهمه! تا الان با بدبختی 80 گیگش رو انتقال دادم!
حالا این بدبختی به خاطر این بوده که ، هارد رو وصل می کنم و می رم تو پارتیشن مورد نظر و اطلاعات رو کپی پیست می کنم رو یه هارده دیگه! تا نصفه می ره بعدش اون نوار سبز قرمز می شه و سیستم هنگ می کنه! و دیگه هارد پارتشین های هارد مورد نظر رو باز نمی کنه!
به پیشنهاد دوستان با برنامه HDD Regenerator دارم اسکن و ریپیر می کنم! تا 90 درصرد خیلی عالی و بدون ثبت Bad Sector پیش رفت! اما از 90 به بعد شروع کرد به ثبت Bad Sector و روند اسکن خیل خیلی کند شد! به طوری که الان 6 ساعت هست تنها 1 درصد پیش رفته و 2500000 تا Bad Sector داده!
من الان باید بزارم تا آخر بره کارش رو بکنه !؟؟ اینطور که داره پیش میره فکر کنم 5 6 روز زمان ببره!!!

کلا چه پیشنهادی دارید که من فقط اطلاعات هارد رو انتقال بدم !؟ خوده هارد برام مهم نیست برگرده یا نه!

با تشکر.
سلام
در اوردن این اطلاعات کار تعمیرکاره بهتره ازش استفاده نکنید تا ببرید تعمیرکار ببینه
اگه قید اطلاعاتتون را زدید و قصد نجات هارد داشتید ابتدا با برنامه مخصوص سیگیت SeaTools هارد را فرمت کنید
تو برنامه HDD Regenerator ببینید بدسکتورها از کجا شروع میشه اون قسمت را یادداشت کنید برید برای پارتیشن بندی با برنامه EASEUS Partition Master
هنگام پارتیشن بندی جایی که دیدید بدسکتور داره را بصورت بدون پارتیشن یا Unallocated بزارید
تو شات زیر میبینید که من انتهای هاردم بدسکتور داشت 18 گیگ را بدون استفاده قرار دادم:
Unallocated.jpg

یاحق

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام
یکسری تجربیاتم را محض اطلاع دوستان قرار میدم.
شرح عملیات:
اول با برنامه Western Digital Data Lifeguard Diagnostics هارد را Write Zero کردم ،بعد با برنامه HDD Regenerator بد سکتورش را تعمیر کردم ولی چندتا delay آخرای هارد بود که جهت پیشگیری از گسترش هنگام پارتیشن بندی اون قسمت را بدون پارتیشن یا Unallocated گذاشتم نتیجه این شد که تو شات ها میبینید.

وضعیت اسمارت قبل از عملیات:
eeeeeeeeeeeeehd-jpg.514370

وضعیت اسمارت بعد از عملیات:
before2.jpg

وضعیت سلامت قبل از عملیات:
errrrrrrrrrr-jpg.515065

وضعیت سلامت بعد از عملیات:
before.jpg

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام
سال نوتون مبارک
این 33 صفحه رو مطالعه کردم دستتون درد نکنه

یکی از دوستان هارد لپ تاپش توی بایوس شناخت میشه اما با هیچ کودوم از برنامه های هایرن یا ویندوز شناخته نمی شه
مدل هارد hitachi هستش و طبق گفته خودش ضربه ایی چیزیم نخورده نمی دونم در حقیقت واقعا

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
سال نوتون مبارک

یکی از دوستان هارد لپ تاپش توی بایوس شناخت میشه اما با هیچ کودوم از برنامه های هایرن یا ویندوز شناخته نمی شه
مدل هارد hitachi هستش و طبق گفته خودش ضربه ایی چیزیم نخورده نمی دونم در حقیقت واقعا

هاردهای هیتاچی سراسر مشکل هستند . ایرادهای این هارد ها غیر قابل تعمیره عموما

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام
سال نوتون مبارک

سلام ، برشما هم مبارک
من قبلا به این مشکل خوردم لپ تاپ ایسر با هارد سیگیت بود
تقریبا همه برنامه های بوتیبل مخصوص پارتیشن بندی را تست کردم هیچ کدوم هارد را نشون نداد فقط تو Mini windows xp که تو هایرن بود نشون میداد
نهایتا تو مرحله نصب ویندوز همه درایو ها را پارتیشن بندی کردم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ممنون بابته وقتی که گداشتید میتونه مشکل از فریم ورکش باشه
بعد سایت هیتاچی کودومه از کجا میشه فریمورکش رو دانلود کرد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون بابته وقتی که گداشتید میتونه مشکل از فریم ورکش باشه