خانه سخت افزارسلام دوستان، من یه هارد اینترنال 500 دارم که وقتی برق میاد توش صداهای تق تق قشنگی می ده که حکایت از خرابی هد داره، طبیعتا کار هم نمی کنه .
اطلاعات شخصی و آلبوم عکس دارم روش که می خوام حتما بازیابی بشه، بردم سازگار گفتن ما نمی تونیم، جایی سراغ ندارین که وارد و مطمئن و ماهرتر از سازگار باشن برام بازیابی کنن؟
باید ببری خانه سخت افزار . ولی حدود 400 تا 600 جراحی هارد خرج دارهیه هارد هیتاچی 500 هست ، موقعی که از سیستم جدا بوده افتاده روی زمین ! :general607:
احتمال زیاد باید هد ضربه خورده باشه ... قابل تعویض هست ؟
یجا سوال کردم گفتن باید هد شماره سریال خودش باشه ! همچین چیزیه ؟؟
کلن ریکاوریش اگر هد پیدا نشه راهی داره ؟؟
یک شات هم از وضعیت این هارد با برنامه hd senitel بهم بدید . قسمت overview همین هاردسلام
من یه هارد اکسترنال سیگیت چند ماهه گرفتم
گارانتی سازگار هم داره
airflow temprature ارور پیدا کرده
یه سری فیلمم روش داشتم که یه سریش مشکل دار شده و نمیشه جایی کپی شون کرد
میخاستم ببینم ببرم گارانتی قبول میکنن ؟ برای تعمیر یا تعویض؟ اگه نه کاریش میشه کرد؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
اینم تست هارد
باید ببری خانه سخت افزار . ولی حدود 400 تا 600 جراحی هارد خرج داره
شرکت های ریکاوری عموما به اطلاعات یوزر نگاه نمیکنند اصلا وقت این کار رو ندارند .مهمتر از هزینه برام قابلیت ریکاوری هست ، و اینکه دیتا برام مهم هست که جایی باقی نمونه !!
شرکت های ریکاوری عموما به اطلاعات یوزر نگاه نمیکنند اصلا وقت این کار رو ندارند .
جدای این مسئله ، من 400-500 بخام پول بدم ..... ترجیح میدم لوازم بگیرم ... خودم تعمیرش کنم ... حالا کلین روم هم یه آزمایشگاهی چیزی پیدا میکنم ... ولی مشکل اصلی پیدا کردن هد هم سریال خوده هارده ...اون پاساژ تو جمهوری که کارشون قطعه هست ممکنه هد داشته باشن !!؟
اگر نه ، کجا رو باید بجورم ؟؟
ممنون داداشیک شات هم از وضعیت این هارد با برنامه hd senitel بهم بدید . قسمت overview همین هارد
ممنون داداش
اینم تست با برنامه ای که گفتید
فقط به سوالاتی جواب داده میشه که شات hd senitel همراهش باشه . شات بگذاریدسلام دوستان.یه سوال. آیا راهی هستش که ارور های S.M.A.R.T رو پاک کرد.برنامه ای هست که این کارو کنه؟
فقط به سوالاتی جواب داده میشه که شات hd senitel همراهش باشه . شات بگذارید
...فقط به سوالاتی جواب داده میشه که شات hd senitel همراهش باشه . شات بگذارید
اینم عکس خدمت بزرگوار.
فقط سوال من کلی بود . چطور میشه این ارور ها رو از توی SMART حذف کردن . برنامه ای چیزی هست واسه این کار ؟