ببخشید قبل استفاده از hdd regenator باید بک آپ بگیرم؟
یا اطلاعات هاردم سر جاش میمونه؟
کابل USB رو عوض کنید . ببینید درست میشه . یک شات از وضعیت هارد با برنامه HD SENITELسلام دوستان یه هارد دیسک (همراه) گرفتم سونی بعضی وقتا که میزنم به پی سی هی قطع و وصل میشه و چراغ روش
خاموش و روشن ... مشکلش چیه ؟ سیمشه یا مشکل داخلی داره؟
از کجا بفهمم مشکل قطعه داخلی نداره ؟
سپاس گزارم /
من دیروز هارد 3 ترا گرین گرفتم ولی فقط 2 تراش پارتیشن میشه چی کار کنم؟
با برنامه HD SENITEL هم شات بگیرید .
وقتی مینویسه 3gbs یعنی ساتا 2 هست .سلام
این SATA2.6 چه صیغیه؟
میتونم اینو به پورت SATA3 بزنم؟
خیر نیازی نیست گرامی .چند روزی هست المنت یه ترا گرفتم. نیازی هست فریمور آپدیت شه؟
Sent from my HUAWEI G700-U10
بارها عنوان شده که این مورد باگ تو hdtune هست . مهم overview برنامه hdsenitel که هیچ مشکلی رو گزارش نمیکنه .20 روزی میشه دوتا لپ تاپ z510 i5 1tb 8gb خریدم.گارانتی آوات که 20 ماه ازش تقریبا.
هردوتاشون از همون اول تو hd tone وارنینگ کالیبره داشتن با دیتای 1 که بعد از مدتی شدند 2.
یکی از لپ تاپا بردیم گارانتی اصلا دهنشون باز بود این برنامه چیه. خودشون وین 8.1 نصب کردند و گفتند اگر مشکلی هست تو کارکردش بگین
واقعا هم مشکلی نبود و خیلی خوب ویندوز بالا می یومد و کارمی کرد.
لپ تاپ خودم چون دستمه چند ساعت یک بار وضعیت هاردشو مونیتور می کنم.
آخرین اتفایی که افتاد وضعیت performance تو نرم افزار سنشیال اومد 99!
کلا باید چقدر نگران این وضعیت باشم؟
اصلا میشه بهش اعتماد کرد و دیتا داخلش ریخت؟
گارانتی قبول نمی کنه مشکل داره و دلیلش اینه ویندوز خوب کارمی کنه و الانم من هیچ مشکلی حس نمی کنم تو ویندوز(از خودم سون ریختم)
سوال دیگه تب info از اچ دی تون می گه این هارد UDMA 5 ساپورت می کنه ولی UDMA 6 اکتیوه؟؟؟
این یعنی چه؟ مشکل نمی تونه از این باشه؟
شات ها لازمه ایناست.
بله ممنونبارها عنوان شده که این مورد باگ تو hdtune هست . مهم overview برنامه hdsenitel که هیچ مشکلی رو گزارش نمیکنه .
20 روزی میشه دوتا لپ تاپ z510 i5 1tb 8gb خریدم.گارانتی آوات که 20 ماه ازش تقریبا.
هردوتاشون از همون اول تو hd tone وارنینگ کالیبره داشتن با دیتای 1 که بعد از مدتی شدند 2.
یکی از لپ تاپا بردیم گارانتی اصلا دهنشون باز بود این برنامه چیه. خودشون وین 8.1 نصب کردند و گفتند اگر مشکلی هست تو کارکردش بگین
واقعا هم مشکلی نبود و خیلی خوب ویندوز بالا می یومد و کارمی کرد.
لپ تاپ خودم چون دستمه چند ساعت یک بار وضعیت هاردشو مونیتور می کنم.
آخرین اتفایی که افتاد وضعیت performance تو نرم افزار سنشیال اومد 99!
کلا باید چقدر نگران این وضعیت باشم؟
اصلا میشه بهش اعتماد کرد و دیتا داخلش ریخت؟
گارانتی قبول نمی کنه مشکل داره و دلیلش اینه ویندوز خوب کارمی کنه و الانم من هیچ مشکلی حس نمی کنم تو ویندوز(از خودم سون ریختم)
سوال دیگه تب info از اچ دی تون می گه این هارد UDMA 5 ساپورت می کنه ولی UDMA 6 اکتیوه؟؟؟
این یعنی چه؟ مشکل نمی تونه از این باشه؟
شات ها لازمه ایناست.
بارها عنوان شده که این مورد باگ تو hdtune هست . مهم overview برنامه hdsenitel که هیچ مشکلی رو گزارش نمیکنه .
بله ممنون