angrylove
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 52
- لایکها
- 0
خیلی مرسی ینی اگه این صدا صدای مورد داری بود باز هم ممشکل رو میگف چشه؟اگر کوچکترین مسئله ای بود برنامه اعلام میکرد .
خیلی مرسی ینی اگه این صدا صدای مورد داری بود باز هم ممشکل رو میگف چشه؟اگر کوچکترین مسئله ای بود برنامه اعلام میکرد .
خیلی مرسی ینی اگه این صدا صدای مورد داری بود باز هم ممشکل رو میگف چشه؟
چون هارد داخلیش سامسونگ هست . ترنسند تولید کننده hdd نیست . هاردت هم مشکلی ندارهو یک چیز عجیب اینکه هارد ترنسند هست همینطور که در hd tune مشخص هست
ولی در برنامه ی hard disk sentinel هارد رو سامسونگ زده!!! عکس
چرا اینطوریه؟؟ هارد اصلی سیستم هم مکستور هست, سامسونگ از کجا اومده؟؟
یک شات با hd senitel بگیرید .سلام مشاهده پیوست 642593
هارد من را ببینید
یعنی چی؟
غیر قابل استفاده است ؟
وقتی فایل کپی میکنم کپی میشه ولی جون میده تا بخونه
نظرم من رو بخواهید خیر این هارد رو فراموش کنید .
با تشکر اما امتحان کرده بودم این راه رو جواب نمیدهاین برنامه رو امتحان کنید و rebuild mbr رو بزنید
http://soft98.ir/software/partition/1288-MiniTool-Partition-Wizard.html
پیشنهاد میکنم Kingston HyperX 3K 120GB بگیری . یکسال هم گارانتی آواژنگ دارد . قیمتش 360دوستان من میخوام هارد لپتاپم رو عوض کنم و هارد ssd بندازم اما چیزی از ssd نمیدونم . بودجم حدود 250 هست حالا یه مقدار بیشتر هم شد مشکلی نیست . بیشتر سرعت بالا برام مهم هست .
تا جایی که قیمت گرفتم میتونم transcend 128
یا adata 64 بگیرم ممنون میشم کمک کنید که ایا ارزش داره 64 بگیرم با این پول یا همون 128 بگیرم . ممنون
قيمتش خيلي بالاس برام عزيز من ميخوام تا 270 خرج كنمپیشنهاد میکنم Kingston HyperX 3K 120GB بگیری . یکسال هم گارانتی آواژنگ دارد . قیمتش 360
ترنسند رو فراموش کن
AData Premier Pro SP900 64GBقيمتش خيلي بالاس برام عزيز من ميخوام تا 270 خرج كنم
پس به نظر شما 64 adata بهتر از transcend هست ؟ نظرتون در مورد مارك هاي ديگه چيه ؟ چون اگر بدونم 64 خوب ميتونم بگيرم مشكلي از بابت حجم كمترش ندارمAData Premier Pro SP900 64GB
229 ت
ترنسند رو پیشنهاد نمیکنم بگیرید باز میل خودتون هست .بله این مدل adata بهتر استپس به نظر شما 64 adata بهتر از transcend هست ؟ نظرتون در مورد مارك هاي ديگه چيه ؟ چون اگر بدونم 64 خوب ميتونم بگيرم مشكلي از بابت حجم كمترش ندارم
نظرتون راجب sx900 64gb چيه ؟ نسبت به سري sp چه برتري داره ؟ترنسند رو پیشنهاد نمیکنم بگیرید باز میل خودتون هست .بله این مدل adata بهتر است