AMD.POWER
مدیر بازنشسته
اون هم خوبه سرعت مطلوبی دارد . سیلیکون پاور هم خیر توصیه نمیکنمنظرتون راجب sx900 64gb چيه ؟ نسبت به سري sp چه برتري داره ؟
نظرتون رو هم در مورد ssd هاي silicon power هم ميخواستم بدونم
اون هم خوبه سرعت مطلوبی دارد . سیلیکون پاور هم خیر توصیه نمیکنمنظرتون راجب sx900 64gb چيه ؟ نسبت به سري sp چه برتري داره ؟
نظرتون رو هم در مورد ssd هاي silicon power هم ميخواستم بدونم
بدسکتور نداره فقط weak secktor داره که مسئله ای ایجاد نمیکنه .سلام می خواستم ببینم مشکل این هارد جدی هست یا خیر . بد سکتور داره ولی نمیشه تعمیر کرد با hdd regenerator و Western Digital Data LifeGuard Diagnostics امتحان کردم
مشاهده پیوست 646647 مشاهده پیوست 646648 مشاهده پیوست 646649
این تاپیک برای هارد هست .داداش از اين دو مدل پاور به نظرتون كدام رو بگيرم بهتره؟
GP1200B-OC 80Plus Silver و و GP1275B-OC80 Plus Platinum
باید با برنامه بوتیبل acronis disc director پارتشین بندی و فرمتش کنی .سلام و خسته نباشید به همه دوستان یه سوال از حضورتون داشتم من یک هارد لب تاپ دل دارم که مارک هارد توشیبا 360G هست من میخواستم این هارد و به پی سی وصل کنم و استفاده کنم ولی موقع بوت شدن سیستم پیغام unknown file system میزنه و اصلا نمیاد بالا .........! من بعد این پیغام خواستم کلا هارد رو فرمت کنم و از اول روش یه ویندوز نصب کنم ولی باز تا قسمت نصب ویندوز و تعیین پارتیشن رفتم که باز هم با ارور مواجه شدم!
اگه راه حلی بدرد بخور و قطعی هست بگید که انجام بدم.......................ممنون.!:general208:
بله نسخه بوتیبلش رو بگیرید .سلام ممنون از راهنماییتون فقط یک سوال این برنامه acronis disc director تو محیط بوت پارتیشن بندی و فرمت میکنه؟؟؟؟
شات hd senitel از قسمت overviewسلام دوستان.من یه هارد 500 گیگ اکسترنال سیگیت دارم که چند تا بد سکتور داشت با برنامه hdd regenerator زدم بدسکتوراشو گرفت ولی بدتر از قبلش شد و دیگه نمیشه چیزی توش ریخت ،آنی خرابش میکنه.یا وسط کپی سیستم هنگ میکنه
با برنامه hd tune تست ارور میزنم همش سبز میشه ولی تو قسمت health که میری گزینه reallocated sector count رو warning زده که data اش رو هم 1299 نشون میده
الان دقیقا مشکل از کجاست.
نه دوست عزیز فقط میتونی بردش رو برای فروش بگذاری .یعنی اصلا نمیشه از هیچ حجمیش استفاده کرد!؟
الان یه مشکل دیگه ای که پیدا کرده،نمیشه فرمتش کرد،حتی با برنامه low level format .
Sent from my XperiaMod W910 using Tapatalk
حدود 40 تومنبردش چقدر ارزش داره!؟
Sent from my XperiaMod W910 using Tapatalk
این هم تقریبا وضعیت بد قبلی رو دارد .