• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام . من یک هارد maxtor 250 گیگ دارم که اکسترنال کردم کاملا سالم بود الان وقتی با usb وصل میکنم روشن میشه صدای اظافی هم نمیاد ولی وصل نمیشه . با ساتا هم به کیس وصل کردم بازم نشد . به نظرتون مشکلش چیه ؟
احتمالا مشکل برد دارد . که دیتکت نمیشه

jefridav

Registered User
لایک‌ها
153
ولی با اینکه فرمودین اینم وضعش مثل قبلیه.با این حال یک ساله پارتیشن بندیش کردمو دارم ازش استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی...
هیچکدوم از اطلاعاتمم خراب نکرده....
جریانش چیه؟؟

Mehran Mahmoodi

Registered User
لایک‌ها
350
دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی داشتم که یه روز کارگر داشت اتاقمو تمیز میکرد اینو آروم فقط اینور اونور کرد که تمیز کنه اما بعد از اون دیگه هارد باز نمیشه و وقتی میخوام بازش کنم تق تق صدا میده فقط !!!!!!!!!
بردم بیرون نشون دادم گفتن ضربه خورده گفتم یعنی چی ضربه خورده جاش ثابته و امکان نداره ضربه بخوره .
توش خیلی اطلاعات مهمی داشتم عکس دوران کودکیه خودم و برادرم و عکس هایی که قبل از فوت مادر بزرگم داشتم و عکس و فیلم های دوران بچگیم با دوستام همش اون رو بوده...هیچ کاری نمیشه کرد ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان من یه هارد اکسترنال 1 ترابایتی داشتم که یه روز کارگر داشت اتاقمو تمیز میکرد اینو آروم فقط اینور اونور کرد که تمیز کنه اما بعد از اون دیگه هارد باز نمیشه و وقتی میخوام بازش کنم تق تق صدا میده فقط !!!!!!!!!
بردم بیرون نشون دادم گفتن ضربه خورده گفتم یعنی چی ضربه خورده جاش ثابته و امکان نداره ضربه بخوره .
توش خیلی اطلاعات مهمی داشتم عکس دوران کودکیه خودم و برادرم و عکس هایی که قبل از فوت مادر بزرگم داشتم و عکس و فیلم های دوران بچگیم با دوستام همش اون رو بوده...هیچ کاری نمیشه کرد ؟
این صدای هد هارد هست . باید بدید براتون ریکاوری کنند . حدود 400 هزینه دارد

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
اومدم درایو c رو فرمت کردم فکر کنم پارتیشنش پرید بعد روی درایو d ویندوز نصب کردم بعدش وقتی تو محیط ویندوز بودم داریو c نمایش داده نمی شد
بعد با یه نرم افزار اومدم مثلا زرنگی کنم نوشته بود merger داریو f c رو رو هم زدم به خیال اینکه حجمش روی داریو f میاد ولی ویندوز پرید بعد نصب دوباره ویندوز درایو f هم همراش پرید الان راهی هست بدون پارتیشن بندی که درایوام پاک بشه اون قسمت هاردم داشته باشم ؟!؟!
این نکته رو هم اضافه کنم که تو محیط windows live 7 که رو پک هست همه درایو هست و به راحتی میشه ازشون استفاده کرد

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
تشکر بفرمایین:
94068969515231839560.jpg

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
عزیز ولی داریو game داخل my computer نیست توجه کنید یه چی هم جلوش نوشته

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

hamed171

Registered User
لایک‌ها
150
تشکر پیدا کردم ولی غیر فعاله

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باید بالای لیست پارتیشن ها که نوشته disk1 بری و قسمت disk . اون گزینه rebuild رو انتخاب کنی .

بالا