hamed171
Registered User
- نوشتهها
- 1,526
- لایکها
- 150
این کارو انجام دادم لی مشکل حل نشدباید بالای لیست پارتیشن ها که نوشته disk1 بری و قسمت disk . اون گزینه rebuild رو انتخاب کنی .
این کارو انجام دادم لی مشکل حل نشدباید بالای لیست پارتیشن ها که نوشته disk1 بری و قسمت disk . اون گزینه rebuild رو انتخاب کنی .
حافظه اسمارت نسوخته . چون هارد ریفربیش (بازسازی شده) هست . فریم ویر رو طوری تغییر میدن که نرم افزارهای مونیتورینگ نتونند ایرادات احتمالی رو نشون بدهند و همچنین مدت کارکرد روسلام داداش
من یه هارد 1ترا هیتاچی دارم از روز اول مشکل صدای بسیار زیاد داشت بردم گارانتی گفتند سالمه و بعد که تحویل گرفتم صداش خیلی کم شد فکر کنم باز و بستش کرده بودن
وشکل من اینه که اصلا نمیتونم با استفاده از نرم افزار های موجود میزان سلامت هارد رو بفهمم به یه خبره گفتم بهم گفت حافظه ی اسمارت هارد سوخته
مشکلم اصلا حل نمیشه دیگه؟
با این برنامه تست بگیریدمن یک هارد 1 ترا وسترن دارم که نو هستش و هیچ سیستم عاملی قبلا روش نصب نشده . به هنگام نصب ظرفیت هارد را سیستمم فقط 33 مگ نشون میده ( هم بایوس و هم نرم افزارهای پارتیشن بندی ) ، تقریبا تمامی نرم افزارهای hiren را تست کردم ولی نتیجه نگرفتم .
کسی پیشنهادی برای حل مشکل من داره ؟
ممنونم دوست عزیز.با این برنامه تست بگیرید
البته باید به عنوان هارد دوم وصل باشه
http://hddguru.com/software/2007.07.20-HDD-Capacity-Restore-Tool/
همون hdsenitel برنامه خوبیهسلام داداش برنامه تست هارد و بد سکتور میشه بگی بهم
باید با hdd regenator بصورت بوت اسکن کنی .سلام این هارو چطور برطرف کنم خیای ممنون
داداش کدوم قسمت برنامه برم برا بوت اسکنباید با hdd regenator بصورت بوت اسکن کنی .
این برنامه باید یک سیدی بوت باید بسازید و سیستم رو باهاش بوت کنید /داداش کدوم قسمت برنامه برم برا بوت اسکن
اگر سیستمت قابلیت بوت از فلش رو دارد و فلش داری . بزن بوت usbداداش خیلی شرمندم بخدا
الان برنامه باز کردم 2 تا گزینه داره بوت سیدی و بوت یو اس بی کدوم بزنم