• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
مادربردتون چی هست ؟ جای ساتا و کابل رو عوض کردید ؟
همون مادربرودی که خودتون راهنمایی کردید h97-d3h
بله..پورت ساتا رو عوض کردم..
توی تنظیمات بایوس و حتی بوت هم هارد شناسایی میشه..

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
همون مادربرودی که خودتون راهنمایی کردید h97-d3h
بله..پورت ساتا رو عوض کردم..
توی تنظیمات بایوس و حتی بوت هم هارد شناسایی میشه..
یک مقدار مشکل عجیبه . از سلامت هارد مطمئن هستید ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
نمیشه 100% به این استناد کرد . هیرن بوت سیدی داری ؟
سی دی رام نگرفتم براش چون میسخوات از سی دی رام خودم استفاده کنم ولی متوجه شدم که آی دی ای ساپورت نمیکنه
ویندوز رو از طریق فلش بوت شده + فایلiso دارم نصب میکنم..
فلش رو به سیستم قبلی زدم..مشکلی نداشت.مراحل نصب ویندور رو تک به تک درست آورد..

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سی دی رام نگرفتم براش چون میسخوات از سی دی رام خودم استفاده کنم ولی متوجه شدم که آی دی ای ساپورت نمیکنه
ویندوز رو از طریق فلش بوت شده + فایلiso دارم نصب میکنم..
فلش رو به سیستم قبلی زدم..مشکلی نداشت.مراحل نصب ویندور رو تک به تک درست آورد..
بعید میدونم مشکلی باشه . یک هارد از کسی امانی بگیر و تست بزن . ویندوز چی میخوای نصب کنی ؟

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
ویندوز 7
تو شهر غریب هارد امانتی از کجا جور کنم؟
اگه یه هارد 40 گیگ بخرم و ویندوز رو روش نصب کنم..توی میحط ویندوز این هارده شناخته میشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ویندوز 7
تو شهر غریب هارد امانتی از کجا جور کنم؟
اگه یه هارد 40 گیگ بخرم و ویندوز رو روش نصب کنم..توی میحط ویندوز این هارده شناخته میشه؟
هارد 40 ide هست . به این برد نمیخوره .

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
سلام دوستان، امروز یه sdd رو می خواستم رو لپتاپ نصب کنم، قبلش با پی سی فریمورش رو اپدیت کردم که مشکلی نداشت و بعد ریست باز درست کار می کرد
رو لپتاپ چون کشویی می رفت و این اس اس دی کمی از هارد لاغر تره، خوب سوکتا جفت و جور نمی شدن. خلاصه اینکه اخرش به نظر اومد که خوب رفته سره جاش اما بعد روشن کردن تو بایوس نشون نمیداد
بعد چند بار کلنجار رفتن اخرش اومدم دوباره رو پی سی
اما ایندفه رو پی سی هم نه تنها تو بایوس نشون نمی داد، بلکه هر بار که اس اس دی رو وصل می کردم یه 7-8 دقیقه طول می کشید تا بره تو بایوس
نمی دونم موقع نصب رو لپتاپ مشکلی براش پیش اومد یا از پی سی که می خواستم جدا کنم، چون تا شات داون کردم و سیستم خاموش شد کابلا شو جدا کردم و از برق و نکشیدمش
اس اس دی کاملا نو بود و گارانتی هم نداره، راهی هست برای تعمیر یا کلا باید بی خیالش شم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان، امروز یه sdd رو می خواستم رو لپتاپ نصب کنم، قبلش با پی سی فریمورش رو اپدیت کردم که مشکلی نداشت و بعد ریست باز درست کار می کرد
رو لپتاپ چون کشویی می رفت و این اس اس دی کمی از هارد لاغر تره، خوب سوکتا جفت و جور نمی شدن. خلاصه اینکه اخرش به نظر اومد که خوب رفته سره جاش اما بعد روشن کردن تو بایوس نشون نمیداد
بعد چند بار کلنجار رفتن اخرش اومدم دوباره رو پی سی
اما ایندفه رو پی سی هم نه تنها تو بایوس نشون نمی داد، بلکه هر بار که اس اس دی رو وصل می کردم یه 7-8 دقیقه طول می کشید تا بره تو بایوس
نمی دونم موقع نصب رو لپتاپ مشکلی براش پیش اومد یا از پی سی که می خواستم جدا کنم، چون تا شات داون کردم و سیستم خاموش شد کابلا شو جدا کردم و از برق و نکشیدمش
اس اس دی کاملا نو بود و گارانتی هم نداره، راهی هست برای تعمیر یا کلا باید بی خیالش شم؟
کابل ساتا رو عوض کنید دوباره تست کنید . ssd قابل تعمیر نیست متاسفانه . این ایرادی که شما میگید احتمال زیاد به خاطر کنترلرش هست

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
کابل ساتا رو عوض کنید دوباره تست کنید . ssd قابل تعمیر نیست متاسفانه . این ایرادی که شما میگید احتمال زیاد به خاطر کنترلرش هست

هم با کابل دیگه امتحان کردم هم روی یه پورت دیگه
دلیل ایجاد این اشکال چیه؟ کابلا رو زود جدا کردم یا ربطی به اینا نداره و هر لحظه ممکنه یه همچین بلایی سر اس اس دی بیاد؟
صد رحمت به هارد ادم هر بلایی سرش بیاره بازم کار میکنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هم با کابل دیگه امتحان کردم هم روی یه پورت دیگه
دلیل ایجاد این اشکال چیه؟ کابلا رو زود جدا کردم یا ربطی به اینا نداره و هر لحظه ممکنه یه همچین بلایی سر اس اس دی بیاد؟
صد رحمت به هارد ادم هر بلایی سرش بیاره بازم کار میکنه
دقیقا نمیدونم . احتمالا چند بار موقع وصل بودن از پورت در اومده

nima_0916

Registered User
لایک‌ها
522
هارد 40 ide هست . به این برد نمیخوره .
با تشکر از شما..
بالاخره مشخص شد مشکل از فایل iso بود..
قبل از اومدن قسمت انتخاب درایو برای نصب یه اروری میومد که فایل install.wrm پیدا نمیشه!(البته اسمشو دقیق یادم نیست.. یه چیز مشابه همین بود) منم فکر میکردم این فایل از اون فایلهایی هست که بعد از extrac شدن در هارد اجرا میشن..تا اینکه متوجه شدم موقع بوتیبل کردن فلش فایل ایزو توی فلش کپی نشده بود !! دلیلش هم این بود که برای کپی فاِل های حجیم iso فرمت درایو باید NTFS باشه..
بنابر این بعد از فرمت کردن فلش و تغییر دادن اون به حالت مذکور مشکل حل شد...

اگه پیغام اون ارور رو براتون مطرح میکردم مطمئنا مشکل زودتر تشخیص داده میشد..

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با تشکر از شما..
بالاخره مشخص شد مشکل از فایل iso بود..
قبل از اومدن قسمت انتخاب درایو برای نصب یه اروری میومد که فایل install.wrm پیدا نمیشه!(البته اسمشو دقیق یادم نیست.. یه چیز مشابه همین بود) منم فکر میکردم این فایل از اون فایلهایی هست که بعد از extrac شدن در هارد اجرا میشن..تا اینکه متوجه شدم موقع بوتیبل کردن فلش فایل ایزو توی فلش کپی نشده بود !! دلیلش هم این بود که برای کپی فاِل های حجیم iso فرمت درایو باید NTFS باشه..
بنابر این بعد از فرمت کردن فلش و تغییر دادن اون به حالت مذکور مشکل حل شد...

اگه پیغام اون ارور رو براتون مطرح میکردم مطمئنا مشکل زودتر تشخیص داده میشد..
100% مشکل حل میشد . چون من اونجا که نیستم . فقط از چیزهایی که شما عنوان میکنید نتیجه میگیرم .

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
دوستان عزیز یه سیستم داریم که 2 تا هارد دیسک اینترنال بهش وصله و داره کار میکنه ما میخواییم یکی از این هارد دیسک ها(که ویندوز روش نصب نیست)از خود ویندوز خاموش و روشنش کنیم یعنی هر وفت خواستم روشنش کنم هر وفت خواستم خاموشش کنم که زیاد کار نکنه
ایده ای که اول به ذهن خودم رسید اینه که از بایوس اتصال اون پورت ساتایی که هارد دیسک بهش وصله قطع کنیم ولی خب با این کار هم برق اون هارد وصل میمونه و هم هر بار که بخوام این کارو انجام بدم باید یک بار خاموش و روشن کنم سیستمو....
یکی از دوستان هم بر این عقیده هست که اون هاردی که سیستم عامل روش نیست تا وقتی ازش کاری نکشی میره تو حالت استند بای و اصلا فشاری روش نمیاد(حتی میگفت که دیسک هم نمیچرخه) که بخواییم این کارارو بکنیم
کسی راه حلی به ذهنش میرسه؟ممنون میشم راهنمایی کنید

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان عزیز یه سیستم داریم که 2 تا هارد دیسک اینترنال بهش وصله و داره کار میکنه ما میخواییم یکی از این هارد دیسک ها(که ویندوز روش نصب نیست)از خود ویندوز خاموش و روشنش کنیم یعنی هر وفت خواستم روشنش کنم هر وفت خواستم خاموشش کنم که زیاد کار نکنه
ایده ای که اول به ذهن خودم رسید اینه که از بایوس اتصال اون پورت ساتایی که هارد دیسک بهش وصله قطع کنیم ولی خب با این کار هم برق اون هارد وصل میمونه و هم هر بار که بخوام این کارو انجام بدم باید یک بار خاموش و روشن کنم سیستمو....
یکی از دوستان هم بر این عقیده هست که اون هاردی که سیستم عامل روش نیست تا وقتی ازش کاری نکشی میره تو حالت استند بای و اصلا فشاری روش نمیاد که بخواییم این کارارو بکنیم
اصولی ترین روش استفاده از این محصول هست
hdd_enclosure_pic.gif

http://www.green-case.com/products/accessories/snt-2131/index.html

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
یکی از دوستان هم بر این عقیده هست که اون هاردی که سیستم عامل روش نیست تا وقتی ازش کاری نکشی میره تو حالت استند بای و اصلا فشاری روش نمیاد که بخواییم این کارارو بکنیم
سلام.فکر کنم از قسمت power option بشه تنظیم کرد بعد چند دقه بیکاری خاموش بشه.

VTG

Registered User
لایک‌ها
212
ای که اول به ذهن خودم رسید اینه که از بایوس اتصال اون پورت ساتایی که هارد دیسک بهش وصله قطع کنیم ولی خب با این کار هم برق اون هارد وصل میمونه و هم هر بار که بخوام این کارو انجام بدم باید یک بار خاموش و روشن کنم سیستمو....
یکی از دوستان هم بر این عقیده هست که اون هاردی که سیستم عامل روش نیست تا وقتی ازش کاری نکشی میره تو حالت استند بای و اصلا فشاری روش نمیاد(حتی میگفت که دیسک هم نمیچرخه) که بخواییم این کارارو بکنیم

اصولی ترین روش استفاده از این محصول هست
hdd_enclosure_pic.gif

http://www.green-case.com/products/accessories/snt-2131/index.html
چه قیمتی هست؟نظرتون در مورد پیشنهاد این دوستمون چیه؟پیشنهاد خوبی دادن بدون خرج و مشکل هست اگر بشه

سلام.فکر کنم از قسمت power option بشه تنظیم کرد بعد چند دقه بیکاری خاموش بشه.

یعنی به نظر شما وقتی از این قسمت مشخص کنیم بعد چند دقیقه خاموش بشه خود سیستم عامل تشخیص میده که کدوم هارد بیکار بوده؟

بالا