• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

moty

Registered User
لایک‌ها
217
طاعات قبول
میگم که اگه این آف ست ها رو کم و زیاد کنیم چه اتفاقی می افته؟
14061285624952.png

moty

Registered User
لایک‌ها
217
لو لول فرمت که میکنم روی 81% ایست میکنه و ارور میزنه
با rengeratoram بد سکتور پیدا نمیکنه مشکل از کجاست
Untitled.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

Parsa.Ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض درود و احترام
من یک هارد اکسترنال 750 ترانس دارم که میخواستم این هاردو از فرمت Ntfs به Fat 32 تبدیل کنم با نرم افزار ntfs to fat 32 اما متاسفانه این نرم افزار تا انتها رفت و بعد ارور fail داد و الان هم هاردو که به کامپیوتر وصل میکنم پیغام Format Disk میده اما من فرمت نکردم با چند تا نرم افزارم خواستم هاردو چک کنم جواب نداد با Test Disk هم همینطور و ریکاوری هم که میکنم فایلها بر میگرده اما چیزی که برام مهمه اینه که با فایلها با همون ترتیب قبلی بیان آیا این امکان وجود داره ؟ یا اصلا چیزی هست که هاردو دوباره راه بندازه که نخواد فرمت کنه ؟
با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با عرض درود و احترام
من یک هارد اکسترنال 750 ترانس دارم که میخواستم این هاردو از فرمت Ntfs به Fat 32 تبدیل کنم با نرم افزار ntfs to fat 32 اما متاسفانه این نرم افزار تا انتها رفت و بعد ارور fail داد و الان هم هاردو که به کامپیوتر وصل میکنم پیغام Format Disk میده اما من فرمت نکردم با چند تا نرم افزارم خواستم هاردو چک کنم جواب نداد با Test Disk هم همینطور و ریکاوری هم که میکنم فایلها بر میگرده اما چیزی که برام مهمه اینه که با فایلها با همون ترتیب قبلی بیان آیا این امکان وجود داره ؟ یا اصلا چیزی هست که هاردو دوباره راه بندازه که نخواد فرمت کنه ؟
با تشکر
این برنامه رو امتحان کنید و rebuild mbr رو بزنید
http://soft98.ir/software/partition/1288-MiniTool-Partition-Wizard.html

nasabam

Registered User
لایک‌ها
171
سلام هارد اینترنال 1500 گیگ سیگیت ساتا 2 هستش دارم قبلا ارور smart داشت هیچی ایراده دیگری نداشت الان وصلش میکنم دیتکت میشه ولی 5 دقیقه میکشه سیستم بالا بیاد !!! سیستم بالا میاد درایو هارد رو میاره ولی باز نمیشه کلا سیستم رو سنگین کرده چیکارش کنم ؟اطلاعات توش خیلی برام مهمه ؟ هزینه تعمیرش چقدر میشه ؟ فکر نکنم با نرم افزار درست بشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام هارد اینترنال 1500 گیگ سیگیت ساتا 2 هستش دارم قبلا ارور smart داشت هیچی ایراده دیگری نداشت الان وصلش میکنم دیتکت میشه ولی 5 دقیقه میکشه سیستم بالا بیاد !!! سیستم بالا میاد درایو هارد رو میاره ولی باز نمیشه کلا سیستم رو سنگین کرده چیکارش کنم ؟اطلاعات توش خیلی برام مهمه ؟ هزینه تعمیرش چقدر میشه ؟ فکر نکنم با نرم افزار درست بشه
یک شات با برنامه hdsenitel از وضعیت این هارد بدید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

angrylove

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان

من ۱ ماه میشه لپ تاپ گرفتم امروز کولر نوسان کرد و باعث شد ک بسوزه ولی لپ تاپه منم تو برق بود(تو شارژ بود با محافظ)منم برای اینکه ببینم لپ تاپم اسیب رسیده یا نه روشنش کردم بعد دیدم همه چی عادی کار میکنی به حالت شانسی گوشمو نزدیک کردم دیدم یه ی صدایی جز جزی میاد ک از هاردشه صداش مثل ساعته از اینترنت چیزی داانلود میکنم تیک تاکش تند تند میشه این مشکل از چیه :((

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت دوستان

من ۱ ماه میشه لپ تاپ گرفتم امروز کولر نوسان کرد و باعث شد ک بسوزه ولی لپ تاپه منم تو برق بود(تو شارژ بود با محافظ)منم برای اینکه ببینم لپ تاپم اسیب رسیده یا نه روشنش کردم بعد دیدم همه چی عادی کار میکنی به حالت شانسی گوشمو نزدیک کردم دیدم یه ی صدایی جز جزی میاد ک از هاردشه صداش مثل ساعته از اینترنت چیزی داانلود میکنم تیک تاکش تند تند میشه این مشکل از چیه :((
یک شات با برنامه hd senitel

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آآآآآآآآآآآآ ممنونم

ینی عادیه؟
پس چرا قبلا این صدا رو نمیشنیدم یا شایدم امروز یکم دقت کردم معلوم شده
اگر کوچکترین مسئله ای بود برنامه اعلام میکرد .

بالا