آره اینو که می دونم خیلی حساس شدم و البته قبلا هم اینطوری بودم.ولی خوب اکثرش برای کسب علم بیشتره.زیادی حساس شدید . مهم این هست که سرعت ساتا 3 هست .
آره اینو که می دونم خیلی حساس شدم و البته قبلا هم اینطوری بودم.ولی خوب اکثرش برای کسب علم بیشتره.زیادی حساس شدید . مهم این هست که سرعت ساتا 3 هست .
احتمالا مشکل مکانیکال دارید .لو لول فرمت که میکنم روی 81% ایست میکنه و ارور میزنه
با rengeratoram بد سکتور پیدا نمیکنه مشکل از کجاست
مشاهده پیوست 637173
این برنامه رو امتحان کنید و rebuild mbr رو بزنیدبا عرض درود و احترام
من یک هارد اکسترنال 750 ترانس دارم که میخواستم این هاردو از فرمت Ntfs به Fat 32 تبدیل کنم با نرم افزار ntfs to fat 32 اما متاسفانه این نرم افزار تا انتها رفت و بعد ارور fail داد و الان هم هاردو که به کامپیوتر وصل میکنم پیغام Format Disk میده اما من فرمت نکردم با چند تا نرم افزارم خواستم هاردو چک کنم جواب نداد با Test Disk هم همینطور و ریکاوری هم که میکنم فایلها بر میگرده اما چیزی که برام مهمه اینه که با فایلها با همون ترتیب قبلی بیان آیا این امکان وجود داره ؟ یا اصلا چیزی هست که هاردو دوباره راه بندازه که نخواد فرمت کنه ؟
با تشکر
باید با hddregenator اسکن کنید و ببینید میشه با اون بدسکتور رو ریکاور کنه یا نهاین ارور رو چطوری رفع کنم؟؟
مشاهده پیوست 639137
یک شات با برنامه hdsenitel از وضعیت این هارد بدید .سلام هارد اینترنال 1500 گیگ سیگیت ساتا 2 هستش دارم قبلا ارور smart داشت هیچی ایراده دیگری نداشت الان وصلش میکنم دیتکت میشه ولی 5 دقیقه میکشه سیستم بالا بیاد !!! سیستم بالا میاد درایو هارد رو میاره ولی باز نمیشه کلا سیستم رو سنگین کرده چیکارش کنم ؟اطلاعات توش خیلی برام مهمه ؟ هزینه تعمیرش چقدر میشه ؟ فکر نکنم با نرم افزار درست بشه
میشه یکم توضیح بدید؟؟باید با hddregenator اسکن کنید و ببینید میشه با اون بدسکتور رو ریکاور کنه یا نه
باید برنامه رو بگیرید . روی سیدی رایت کنید و بوت کنید سیستم رو باهاش و بگذارید هارد اسکن بشهمیشه یکم توضیح بدید؟؟
این هارد به تعداد بالا بد سکتور داره . یکبار low level format کنید و دوباره شات بگیرید .
یک شات با برنامه hd senitelسلام خدمت دوستان
من ۱ ماه میشه لپ تاپ گرفتم امروز کولر نوسان کرد و باعث شد ک بسوزه ولی لپ تاپه منم تو برق بود(تو شارژ بود با محافظ)منم برای اینکه ببینم لپ تاپم اسیب رسیده یا نه روشنش کردم بعد دیدم همه چی عادی کار میکنی به حالت شانسی گوشمو نزدیک کردم دیدم یه ی صدایی جز جزی میاد ک از هاردشه صداش مثل ساعته از اینترنت چیزی داانلود میکنم تیک تاکش تند تند میشه این مشکل از چیه (
آآآآآآآآآآآآ ممنونمهمه چیز اوکی هست .
اگر کوچکترین مسئله ای بود برنامه اعلام میکرد .آآآآآآآآآآآآ ممنونم
ینی عادیه؟
پس چرا قبلا این صدا رو نمیشنیدم یا شایدم امروز یکم دقت کردم معلوم شده