اینجا توضیح دادم
سلام مال من هم همین مشکل رو پیدا کرده یعنی تو مای کامپیوتر هاردو نشون نمیده اون تایپیک رو هم خوندم ولی چیزی متوجه نشدم میشه راهنماییم کنید
اینم عکس از برنامه minitool... :
مشاهده پیوست 712573
با چه نرم افزاری پارتشین بندی کنم بهتره؟هارد شما پارتشین بندی نشده است . اگر بخواهید باید پارتشین ایجاد کنید .
الان این هارد کاملا خالیه . نه پارتشینی دارد نه اطلاعات کاملا خام هست . با همین برنامه هم میتونید پارتشین بندی کنیدبا چه نرم افزاری پارتشین بندی کنم بهتره؟
با پارتشین بندی اطلاعات داخلش پاک نمیشه؟
خیلی عجیبه آخه فول دیتا بود با چه بدبختی ای پرش کرده بودم یهو اینجوری شدهالان این هارد کاملا خالیه . نه پارتشینی دارد نه اطلاعات کاملا خام هست . با همین برنامه هم میتونید پارتشین بندی کنید
خیلی عجیبه آخه فول دیتا بود با چه بدبختی ای پرش کرده بودم یهو اینجوری شده
یعنی همه اطلاعاتش پرید و دیگه برگشت داده نمیشه؟:general208:
ممنون از لطفتونتنها راهش ساخت پارتشین و ریکاوری هست .با همین برنامه گزینه پارتشین ریکاوری ویزارد رو امتحان کنید قبل از ساخت پارتشین
باید 4 ترا خالی داشته باشید که اطلاعات این هارد رو کپی کنید . اون گزینه پارتشین ریکاوری رو بزنیدممنون از لطفتون
چقدر امکان داره که همه اطلاعات برگرده؟
با چه نرم افزاری باید ریکاوری کنم؟
چقدر زمان میبره واسه 4 ترابایت؟
FULL SCAN
راهی نیست . فلش رو شاید بشه با دادن ولتاژ 12 به پایه ها چیپ رو کامل از بین برد ولی این به مسئولیت خودتون هست .میشه به من هم راهی واسه سوزوندن فلش و مموری کارت یا هارد بگید که گارانتی قبول کنه
Sent from my ASUS_T00G using Tapatalk 4 Beta
مدل دقیق مادربردتون . نوع و ورژن سیستم عاملدوستان ، من یه هارد 3 ترا وسترن واسه سیستمم خریدم ولی متاسفانه ویندوز فقط 2 ترا رو شناسایی میکنه و قسمت disk manegment هم که میرم 800 گیگ باقی مانده رو نشون میده ولی وقتی کلیک راست میکنم روش گزینه New simplle volume هم خاموشه ، مادربوردم هم Elite Black series هستش
)9f)Eچند روزیه خیلی رو مخمه و به هر کسی هم میگم هرکی یه چیز میگه ، ممنون میشم کمکم کنین
این که خیلی زمان میبره همون ریکاوری کنم بهترهFULL SCAN