AMD.POWER
مدیر بازنشسته
با برنامه cpu-z قسمت mainboard مدل مادربردت رو نوشته .روی مادربوردم فقط اینارو نوشته : HT 3.0 Hybrid CrossFire
مدل خاصی ننوشته و متاسفانه جعبه هم ندارم ، سیستم عاملم هم با 7 64 بیت و هم 8 64 بیت تست کردم نشده
با برنامه cpu-z قسمت mainboard مدل مادربردت رو نوشته .روی مادربوردم فقط اینارو نوشته : HT 3.0 Hybrid CrossFire
مدل خاصی ننوشته و متاسفانه جعبه هم ندارم ، سیستم عاملم هم با 7 64 بیت و هم 8 64 بیت تست کردم نشده
مشکلی نیست . این صدا طبیعی هست . میتونید با برنامه hd senitel از هاردتون یک شات بگیرید . فقط حتما از پاور استاندارد روی سیستمتون بهره ببریدممنون از راهنماییتون ، با هارد 1 ترا میام بالا و هارد 3 ترا رو به عنوان هارد دوم انتخاب کردم و مشکلم برطرف شد .
بازم ازتون متشکرم
فقط یکم هاردم صدا میده طبیعیه ( با اینکه نو هست ) ؟ وسترن گرین و 3 ترا
مشکلی نیست . این صدا طبیعی هست . میتونید با برنامه hd senitel از هاردتون یک شات بگیرید . فقط حتما از پاور استاندارد روی سیستمتون بهره ببرید
سلام
این هارد من مشکلی داره کابلا را چک کردم اما نمی دونم چرا یه هشدار تو قسمت health داده.ممنون
اون صدا طبیعی هست .برای پارتشین بندی ازسلام خدمت همه عزیزان
بنده در رابطه با هارد 3 ترا مای بوک وسترن چند تا سوال دارم لطفا بهم جواب بدید!
این هاردو جدید گرفتم
سوال اولم : این هاردو چطور راه اندازی کنیم یعنی با نصب نرم افزار درون هارد کار تمومه؟
دوم : سرعت این هارد توی یه سیستم خوب امتحان کردم سرعت دریاف اطلاعاتش برای یک فایل 350 گیگی ( چند صد فیلم و چندین فولدر ) 75 مگ بود در یو اس بی تری ایا این حد کافیه یا خیر؟
سوم: این هارد موقع انتقال اطلاعات یه صدا های خفیفی میده ایا مشکلی داره؟؟؟؟؟ هر چند ثانیه؟ چیکارش کنم ایا با نرم افزاری حل میشه یا مشکل داره؟
چهارم چطور بارتیشن بندیش کنم
ممنون میشم همه دوستان نظر بدن
خیر . صحت ندارد .بازم سلام
ایا این درسته که پارتیشن بندی هارد اکسترنال از سرعت و عمر هارد کم میکنه؟
از صفحه پرینت اسکرین بگیریدمتشکر از پاسخگویی سریعتون
مهندس جان من صفحه اول این تاپیکو خوندم دیدم شما این نرم افزار را برای هارد های به غیر از شرکت وسترن معرفی کردید اما هارد من وسترنه درسته با این نرم افزار باید درستش کنم!!!
در ضمن من تا حالا با این نرم افزار کار نکردم لطفا یه مقدار راهنمایی کنید که چیکار کنم ؟ الان نصبش کردم
میزان سلامت هاردم زده 94 درصد
بپرسید /ببخشید بازم یه سوال در مورد هارد اکسترنال وسترن برام پیش امده !!!
حل شد مهندس
شات با برنامه hd senitel قسمت overviewسلام..هارد 1ترا a80 دارم که همونطور که میبینید مشکل پیدا کرده و سرعت انتقال دیتا فوق العاده پایینه اما در خواندن مشکلی نداره..البته بایو اس بی 3 یه کم بهتره...
علت این اررور ها چیه؟ قابل تعمیر هست؟