memary14
Registered User
سلام اقای مهندس
ممنون میشم جواب پیاممو ( پیام خصوصی ) زودتر بدید !!!
با تشکر
با تشکر
Last edited:
همینجا توضیح بدید . شات از hd senitel بگذاریدسلام اقای مهندس
با تشکر
هارد شما مشکلی نداره. حساس نباشیدفایل صوتی رو دوباره توی پیام خصوصی فرستادم
مهندس بازم ممنونم
ممنون مهندسهارد شما مشکلی نداره. حساس نباشید
باید شات بعد از اتمام این برنامه با hd senitel ببینم .اساتید عزیز ، من یک هارد اکسترنال آداپتوری وسترن دیجیتال دارم که دچار بد سکتور شده ( تعدادش هم نسبتا زیاده ) در اثر ضربه هم نبوده . یک بار برای دیدن فیلم به اچ دی پلیر وصلش کرده بودم و بدون اینکه دستگاه رو خاموش کنم هارد رو ازش جدا کردم و بعد از اون مشکلات هارد شروع شد ( هارد سه تا پارتیشن داره و پارتیشن اولش رو مدام باید فرمت میکردم و بعضی از دیتا ها رو هم نمیشد کپی کرد ) .
تست سلامت هم ازش گرفتم که نوشت فقط 2% سلامت هست !
امروز کل هارد رو خالی کردم و دارم با برنامه HDD Regenerator تست میکنم و تا الآن هر بد سکتوری که پیدا کرده رو تونسته ریکاور کنه .
به نظرتون وقتی کار نرم افزار تموم بشه هارد برای آرشیو قابل اعتماده ؟
لازمه بعد از تموم شدن کار HDD Regenerator فرمت سطح پایین (LLF ) هم بکنم ؟ به خاطر نظراتی که درباره LLF خوندم یک مقدار میترسم که انجامش بدم . ظاهرا بعضی ها بعد از LLF مشکل نشناختن هارد توسط ویندوز رو پیدا کرده بودند ( بیشتر هاردهای وسترن به خاطر اسم گذاری روی هارد ) و یک نفر هم نوشته بود نرم افزاری که برای LLF استفاده کرده در ابتدای کار نپرسیده کدوم هارد رو قراره فرمت کنه و به جای هارد اکسترنال هارد اصلی سیستم رو فرمت کرده !!
میبخشید که زیاد شد . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
با hdesenitel قسمت overview شات بگیریدلطفا راهنمایی بفرمایید.مشکلی در هیچ قسمت خاصی ندارم.
ولی چون می خوام به کسی بدم نمی خوام این ارور باشه.
در قسمت error scan هم حتی یک دونه بد سکتور نداره
تا ده دقیقه پیش هم ارور air flow نداشت.
تازه هم ویندوز عوض کردم و هیچ مشکلی نبود و با سرعت نصب شد.
http://8pic.ir/viewer.php?file=q2co57pjeph4s0dnhwwo.png
http://8pic.ir/viewer.php?file=38kg1ehovvms3bjiqxl7.png
برادر هاردت مشکل نداره .اون ایراد airflow باگ hdtune هست . با crystal disc info هم یک شات بگیر که %100 بهت بگم.که هارد سالمهنرم افزار ریجیستر نکردم.مشکلی که نیست؟
تقدیم شما
http://8pic.ir/viewer.php?file=88dsfhyuirvs58pi77w2.png
بله گرامی . هاردت سالم سالمه . با خیال راحت استفاده کن /
متاسفانه با HDD Regenerator به نتیجه ای نرسیدم و حدود 5000 بدسکتور غیر قابل ریکاوری شناسایی کرد . الآن LLF رو شروع کردم . حدود دو ساعت گذشته و فقط 2 درصد پیشرفت داشته ! یعنی قراره تا اتمام کار 100 ساعت طول بکشه ؟!!! اگه کنسلش کنم چی میشه ؟ چون جایی خوندم که زمان LLF به هیچ وجه نباید تا اتمام کار برنامه رو متوقف کرد .باید شات بعد از اتمام این برنامه با hd senitel ببینم .
فایده نداره گرامی .وقتی hddrehenator نتونه بدسکتورها رو ریکاور کنه . اون هارد درست بشو نیست . وقت صرفش نکنید . حتی بدسکتورهای حدود 100 تا 200 هم مشکل سازه.متاسفانه با HDD Regenerator به نتیجه ای نرسیدم و حدود 5000 بدسکتور غیر قابل ریکاوری شناسایی کرد . الآن LLF رو شروع کردم . حدود دو ساعت گذشته و فقط 2 درصد پیشرفت داشته ! یعنی قراره تا اتمام کار 100 ساعت طول بکشه ؟!!! اگه کنسلش کنم چی میشه ؟ چون جایی خوندم که زمان LLF به هیچ وجه نباید تا اتمام کار برنامه رو متوقف کرد .
ممنون . از قسمتهای سالمش هم نمیشه به عنوان آرشیو استفاده کرد ؟فایده نداره گرامی .وقتی hddrehenator نتونه بدسکتورها رو ریکاور کنه . اون هارد درست بشو نیست . وقت صرفش نکنید . حتی بدسکتورهای حدود 100 تا 200 هم مشکل سازه.
خیر.وقتی بدسکتور فیزیکی هست و این تعداد . احتمال زیاد این هارد به زودی کرش میکنه .فقط برد هارد ارزش داردممنون . از قسمتهای سالمش هم نمیشه به عنوان آرشیو استفاده کرد ؟