AMD.POWER
مدیر بازنشسته
اگر قصد نصب ویندوز ندارید . فقط برای ارشیو اطلاعات میخواهید وسترن گرین تهیه کنید .سلام آقا امید
میخوام یه هارد 2 ترا برای دانلود شبانه بگیرم، چی بگیرم بنظرتون بین سیگیت بارکودا و وسترن گرین موندم
اگر قصد نصب ویندوز ندارید . فقط برای ارشیو اطلاعات میخواهید وسترن گرین تهیه کنید .سلام آقا امید
میخوام یه هارد 2 ترا برای دانلود شبانه بگیرم، چی بگیرم بنظرتون بین سیگیت بارکودا و وسترن گرین موندم
ویندوز روی هارد وسترن بلو نصبه.اگر قصد نصب ویندوز ندارید . فقط برای ارشیو اطلاعات میخواهید وسترن گرین تهیه کنید .
نه چرا ریپ بزنه.بهترین انتخاب برای آرشیو هست .ویندوز روی هارد وسترن بلو نصبه.
گرین برای دیدن فیلم فول اچ دی مشکل نداره؟ (تیک نمیزنه)
هاردت ضربه خورده به احتمال زیاد . با پست فرستاده بودی ؟سلام دوستان
ببخشید من یه هارد اینترنال باراکودا یه ترابایت دارم که چندوقت پیش دادم به یه نفر که برام فیلم بریزه حالا که برام فرستاده نمیدونم خیر ندیده چیکار کرده هاردم کار نمیکنه.
مشکلش اینه که به سیستم که وصل میکنم فقط تقریباً هر دو ثانیه یه صدای بوق کمی میده. لرزش هم نداره اصلاً مثل هاردی که روشن باشه
اینجا هم تعمیر کار نیست. کسی میدونه مشکلش چیه و کجا درست میکنن؟؟؟
تشکر از همگی
اره با پست فرستاد. بسته بندي هم بلد نبود از خدا بيخبرهاردت ضربه خورده به احتمال زیاد . با پست فرستاده بودی ؟
بعید میدونم بشه کاری کرد . ریکاوری هم بالای 300 هزینش هست .اره با پست فرستاد. بسته بندي هم بلد نبود از خدا بيخبر
حالا بايد چيکارش کنم؟
شات با برنامه hd senitel از قسمت Overviewسلام.
یه بنده خدایی از ذوستان لپ تاپ دارن که جدیدا کند شده ظاهرا. بهشون گفتم smart رو اسکن کنن که نتیجه این شد:
مشاهده پیوست 724929
اسکن بدسکتور هم داره انجام میشه.
به نظر شما مورد داره؟
با نرم افزار درست میشه یا به فکر تعویض هارد باشه؟
با تشکر
من وسترن رو ترجیح میدم . حدود سه سال 500 و 1 ترابایت سری الترا دارم . تو کیف محافظ نگه داری میکنم . هیچ مشکلی نداشتند .دوستان عزیز ، ظاهرا هارد وسترن دیجیتالم بدون اینکه هیچ ضربه ای خورده باشه به فنا ! رفته و بعد از اسکن و تعمیر با hdd regenerator هم درصد سلامت Hard Disk Sentinel تغییری نکرد و روی همون 2 درصد باقی موند !!
دیگه گذاشتمش کنار . نطرتون درباره خرید این هارد چیه ؟ Sony HD-E1 External Hard Drive
چون دیگه جرات نمیکنم سراغ WD برم .
تست hd senitel بگیرید .دوستان سلام
من یه سیستم از یه بنده خدا گرفتم
همه چیش عالیه
فقط هاردش خیلی کم صدا تقه میده با hd tun هم تست گرفتم این بود
error scan هم گرفتم چیزی نشون نداد خوب بود
میخاستم بدونم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون . ولی در کل به جز وسترن اون مدل سونی به نظرتون چطوره ؟ چون هارد وسترنی که داشتم واقعا بی دلیل دچار مشکل به این بزرگی شد و نمیخوام دوباره ریسک کنم .من وسترن رو ترجیح میدم . حدود سه سال 500 و 1 ترابایت سری الترا دارم . تو کیف محافظ نگه داری میکنم . هیچ مشکلی نداشتند .
سونی تولید کننده هارد نیست . به خاطر همین نظری دربارش ندارمممنون . ولی در کل به جز وسترن اون مدل سونی به نظرتون چطوره ؟ چون هارد وسترنی که داشتم واقعا بی دلیل دچار مشکل به این بزرگی شد و نمیخوام دوباره ریسک کنم .
بله 100 درصد باعث کندی میشه .سلام.
به نظرتون این هارد ممکنه باعث کند شدن لپ تاپ بشه؟
مشاهده پیوست 726260
مشاهده پیوست 726263
در ضمن مثل اینکه فن اسپید کلا دما ها رو بالا گزارش میکنه.در حالتی که زاید پردازش نداره تو مایه های ۵۰ درجه.
دستگاه ایسوس با کانفیگ intel t6600 و ati HD 4770 هست فکر کنم.
32 تا بدسکتور. به احتمال زیاد هم میشه . هارد low level format کنید و با برنامه hdd rehenator شروع به ریکاوری سکتورهای خراب کنید .اینم تستای جدید