AMD.POWER
مدیر بازنشسته
خیر مشکلی ندارد . اون ایراد air flow هم چیز خاصی نیست.سلام
این هارد مشکلی دارد یا ندارد؟
با 2 تا برنامه مختلف چک کردم.
خیر مشکلی ندارد . اون ایراد air flow هم چیز خاصی نیست.سلام
این هارد مشکلی دارد یا ندارد؟
با 2 تا برنامه مختلف چک کردم.
میفزمایید این هارد دیگه هارد بشو نیست برا لپ تاپ ؟درسته؟ یعنی اگه فرمت هم کردم فایده نداره؟از اطلاعات هارد بکاپ بگیر و با برنامه زیر llf کنید .به عنوان هارد دوم وصل کنید به pc
http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
کدوم هارد ؟میفزمایید این هارد دیگه هارد بشو نیست برا لپ تاپ ؟درسته؟ یعنی اگه فرمت هم کردم فایده نداره؟
همون که گفتید بعد از فرمت ازش به عنوان هارد pc استفاده کنم دیگه:general208:کدوم هارد ؟
فرمت کردید . دوباره شات بگیرید .همون که گفتید بعد از فرمت ازش به عنوان هارد pc استفاده کنم دیگه:general208:
توی قسمت دیسک منیجمنت میاد هارد ؟با سلام.
من یه هارد اکسترنال 1 ترا یو اس بی 3 سیگیت دارم . دیروز بود که وقتی هاردو به کامپیوتر وصل کردم اتصال قطع شد. توی لپتابمم امتحان کردم ولی بازم بالا نیومد. وقتی که به کامپیوتر وصل می کنم چراغش روشن میشه و در قسمت safely remove میاد ولی ایکونش تو مای کامپیوتر نمیاد . ممنون میشم کمکم کنید.
کنترل پنل ...... Administrative Tools ...........می تونین راهنمایی کنین دقیقا تو کدوم قسمت؟
با برنامه hd senitel یک شات بگیرید از این هارد .متاسفانه در اون قسمت هم نمیاد.
با کابل دیگه تست بکنید . احتمال داره از سوکت usb هارد یا خود مبدل باشه .اقا نمیشه که نمیشه . هر دفعه که می خوام شات بگیرم قطع و وصل میشه. البته هر بار یو اس بی هاردو عقب جلو میکنم وصل میشه بعد بلافاصله قطع میشه
هیچ مشکلی نیست .مرسی و ممنون از راهنمایی. هر وقت کابل تهیه کردم اگه مشکلی بود مزاحمتون میشم . با سپاس فراوان
اقا من دوباره کابل usb 3 جدید تهیه کردم ولی بازم اونو وصل می کنم یه صدای بوق میاد بعد قطع میشه.
فقط گارانتی . هارد از کار افتادهراهی نیست که بشه ازش بکاپ گرفت؟ و اینکه مجبورم بدم گارانتی.