این برد بعید میدونم . چون اینطور سوختگی مسیر pcb رو قطع میکنه . باید برد مشابه پیدا کنی .سلام.این هارد درست میشه؟120گیگIDEهست.مال پسرداییمه و فکر کنم موقع کار با سیستم کابل مولکس رو تکون داده و یه دودی ازش بلند شده.ارزش تعمیر داره؟الان دیتکت نمیشه.بیشتر اطلاعاتش مهمه براش
مشاهده پیوست 745593
اون ترانزیستور عوض بشه درست نمیشه؟بردش اگه گیر بیاد چقدره؟این برد بعید میدونم . چون اینطور سوختگی مسیر pcb رو قطع میکنه . باید برد مشابه پیدا کنی .
وقتی برق اشتباه میخوره . ممکنه به قطعات دیگر روی برد هم آسیب بزنه . بردش 30 -40 تومناون ترانزیستور عوض بشه درست نمیشه؟بردش اگه گیر بیاد چقدره؟
معمولا از کابل ساتا هست .
ممنون داداش.تو فوروم های مختلف زیاد مزاحمتون میشیممشکلی نداره
یک شات از وضعیت هارد با برنامه hd senitel بگیرید . روی سیستم آنتی ویروس دارید ؟سلام
من هاردم 461 گیگ اطلاعات داره و خودتون می دونید چه حسی داره از دست دادن این مقدار اطلاعات
فضای هارد پر نشون داده می شه ولی فولدرا اسماشون عجق وجق شده و حجمشونم 0 نشون داده می شه
راهی هست که برگرده؟
اگر کسی یه راهی براش پیدا کنه از شرمندگیش سعی خواهم کرد در بیام. تشکر
عکسشم ضمیمه شده
از قسمت overview شات بگیرید . بهتره با avira rescue cd بصورت بوتیبل اسکن کنید .سلام. اونسری هم خودتون جوابم رو دادید و گفتید کومودو رو تست کنم
نود دارم الان ولی کومودو رو نصب و آپدیت کردم ولی چیزی پیدا نکرد
دقیق نمی دونم باید چیکار می کردم با برنامه hs ولی خب self-test زدم چیزی نشون نداد
ممکنه نشه هیچکاریش کرد؟
دقت کنید این قست پرفورمنس هست نه overview .اینم اورویو د گویا می گه 2 تا سکتور خراب داره
زدم دانلود شه
Avira AntiVir Rescue System 2014.07.15
600 مگابایته و انشالا صبح باید تست کنم
خیلی لطف کردی عزیز
ببینم این چی می شه. ممنون
مشکل ویروس محتمل تره . چون دو تا بدسکتور این مشکلات رو بوجود نمیاره اطلاعات شما کد شده .اشتباهی همونو فرستادم. زدم این یکی دانلود شه. مرسی
خیر. با برنامه ssd life تست بگیرید . ssd رو با hdtune تست نگیرید . هارد نیست که میخواهید اسمارتش رو چک کنید برای بدسکتور.سرعتش هم عالیهدرود
دوستان بنده امشب یک SSD مدل Crucial M550 خریدم.آکبند.روش ویندوز نصب کردم و بدون این که هیچ کاری کنم HD tune رو نصب کردم ولی همون اولش برام وارنینگ زده.(Reallocated Event Count) بفرستم گارانتی آیا ؟
عکس هاشم ضمیمه کردم.بنچ مارک گرفتم.تست هم کردم در حالت عادی.
با تشکر
درودخیر. با برنامه ssd life تست بگیرید . ssd رو با hdtune تست نگیرید . هارد نیست که میخواهید اسمارتش رو چک کنید برای بدسکتور.سرعتش هم عالیه