اموزشش رو بگید لطفابدسکتور دارید باید ابتدا . یکبار با HDD REGENATOR سعی کنید برای ریکاور کردن بدسکتورهای هارد دیسک
اموزشش رو بگید لطفابدسکتور دارید باید ابتدا . یکبار با HDD REGENATOR سعی کنید برای ریکاور کردن بدسکتورهای هارد دیسک
الان چه کنم من؟!اکستند زمانی میشه پاکش کرد و یا دوباره پارتشین بندیش کرد که تمام درایو های لوجیکالش پاک بشه .
توضیح دادین منم گفتم یعنی باید فرمت کنم!!!!توضیح دادم . پارتشین extended فقط درصورتی قابل دیلیت کردن هست که درایو های لوجیکال که روش ساخته شده باشن حذف بشن .
نظرم روی وسترن الترا هست . هارد adata هم توصیه نمیکنم . عموما سامسونگ و قدیمی هستند .سلام.ببخشید سوالم ربطی به تاپیک نداره.
هارد اکسترنال پاسپورتی توشیبا ایا خوبه؟اگه شما بودین وسترن اولترا میگرفتین یا توشیبا؟
هارد داخلhd710چیه؟این چطور ؟بین این3تا؟
خیلی ممنون از پاسخ شمانظرم روی وسترن الترا هست . هارد adata هم توصیه نمیکنم . عموما سامسونگ و قدیمی هستند .
خوب با تاخیر تونستم این کار رو انجام بدم اما باز هم نشد فقط متوجه شدم وقتی مراحل بوت اولیه تموم میشه به اندازه چندصدم ثانیه یک صفحه آبی میاد و میره و باز سیستم ریست میشه
اگر مکستوره به این شکل باید ست بشه
باید جامپر هارد رو بگذاری روی حالت cable select
باید تست بشه توسط تعمیرکار هارد اینطوری نمیشه نظر داد .خوب با تاخیر تونستم این کار رو انجام بدم اما باز هم نشد فقط متوجه شدم وقتی مراحل بوت اولیه تموم میشه به اندازه چندصدم ثانیه یک صفحه آبی میاد و میره و باز سیستم ریست میشه
آیا این نشانه سوختن هارده ؟ راهی وجود داره که دیتا برگرده؟
تست با hd senitel بگیرید .یک شات از قسمت overviewسلام مشکل هارد من چیه؟
2 تا هارد دیگه هم دارم(corsair 120 LS & wd 1T black) ولی این یکی همچین مشکی داره
کابل ساتا و سوکت ساتای مادربورد رو هم عوض کردم ولی هنوز این ارور رو میده (البته هنوز پارتیشن بندی نکردم)
حدود 2.76TBسلام
ظرفیت واقعی هارد 3 ترا بایت که دیتا توش جا میگره دقیقا چقدر هستش ؟