AMD.POWER
مدیر بازنشسته
کابل ساتا رو عوض کن . نباید خم شده باشه . همچنین از اطلاعاتت بکاپ بگیر هارد باید low level format بشه
کابل ساتا رو عوض کن . نباید خم شده باشه . همچنین از اطلاعاتت بکاپ بگیر هارد باید low level format بشه
ویندوزت چیه ؟ هاردت باید gpt پارتشین بندی شما باشه . اگر ویندوزت سون 64 نباشه . از gpt پشتیبانی نمیکنهسلام
یه هارد 3 ترا بایت وسترن مای بوک هستش برام بالا نمیاد کابل و یو اس بی های دیگر سیستم رو چک کردم حتی ادابتور هم عوض کردم نشد هاردهای دیگر رو راحت بالا میاره
یعنی انلاین هستش ولی درایو و اطلاعات رو بالا نمیاره
ویندوز هم 7 هستش
پس چرا هاردهای دیگر رو بدون مشکل بالا میاره همین برند و همین ظرفیت + مدل و برند های دیگر رو!!!ویندوزت چیه ؟ هاردت باید gpt پارتشین بندی شما باشه . اگر ویندوزت سون 64 نباشه . از gpt پشتیبانی نمیکنه
کلا پارتشین بندی GPT مخصوص ویندوز 64 بیت از سون به بالا و هاردهای سه ترابایت هست . احتمالا اون هاردها بصورت MBR هست .پس چرا هاردهای دیگر رو بدون مشکل بالا میاره همین برند و همین ظرفیت + مدل و برند های دیگر رو!!!
ویندوزم هم اینه
احتیاج به نصب نیست . سیدی لایو لینوکس و ویندوز میتونید .ببخشید برای اینکه لاو لول فرمت کنم میشه بگید چطوری یه سیستم لینوکسی چیزی رو فلش نصب کنم و از اون بوت کنم تا هاردو فرمت کنم و دوباره روش ویندوز بزنم
میشه بیشتر توضیح بدبد نفهمیدم.!!!!!!!!احتیاج به نصب نیست . سیدی لایو لینوکس و ویندوز میتونید .
یک ایزوی لینوکس live دانلود کن و روی سیدی رایت کن .میشه بیشتر توضیح بدبد نفهمیدم.!!!!!!!!
وضعیتش نرماله و برای هارد هیتاچی که 2 سال کار کرده خیلی هم عالیه
وقتی hdd regenator نتونه کاری کنه . هارد وضعیت جالبی نداره و باید تعویض بشه .با سلام
لپ تاپ مدل 5110 دل
ویندوز بسختی روش نصب میشه و شاید 2 ساعت طول بکشه !
در تست hd tune قسمت health هیچ اروری نداره و سالم نشون میده ولی در ارور اسکن خیلی بدسکتور داره
وقتی هم ریست میکنی سیستم کلی طول میکشه بالا بیاد و درنصب برنامه هم مشکل بوجودمیاد و درکل قابل استفاده نیست
با برنامه HDD Regenerator به نتیجه نرسیدم چون خیلی بدسکتور نشون میده و بعد چندساعت هم برنامه کنسل میشه
حالا بنظرتون کاریش میشه کرد بدون اینکه لپ تاپ باز بشه و هارد دربیارم. ممنون
با تبدیل usb وصل کنید ببینید میشناسه هارد رو . هارد اصلی سیستم ساتا هست یا ideسلام به اساتید
یه هارد 80 گیگ ide از قدیم مونده بود که عکس و فیلم شخصی روش داشتم و مدتها افتاده بود گوشه کشو. چند روز پیش اومدم وصلش کنم عکسها و فیلمها رو بردارم دچار مشکل شدم.
وقتی به تنهایی وصلش میکنم هیچ اتفاقی تمی افته وپس از لود شدن بایوس صفحه سیاه میمونه. به عنوان هارد دوم هم که وصل میکنم اصلا" هارد اصلی رو از کار میندازه و سیستم در بایوس فقط همین هارد رو میشناسه و به محض جداکردنش هارد اصلی رو شناسایی و لود میکنه.
به نظر شما هارد از بین رفته ؟ میشه اطلاعاتش رو یه جوری بازیابی کرد ؟
هارد اصلی هم ide هستش. مادربردم قدیمیه و ساتا نداره .الان با همین هارد قدیمی سه تا هارد دارم. یه 80 و یه 360 گیگ که روی دستگاهه و بدون مشکل دارن کار میکنن و یکی هم همین قدیمیه که وقتی میزنم دچار مشکل میشه.
تبدیل ندارم باید یکی پیدا کنم
خیر این رو بگذارید رو CABLE SELECT اون رو لازم نیست تغییر بدید .ممنون میرم تست میکنم خبر میدم
فقط یه سئوال : جامپر هارد دوم که همون قدیمیه است رو تغییر بدم دیگه. اصلیه هرجوری بود بمونه ؟
بدسکتور دارید باید ابتدا . یکبار با HDD REGENATOR سعی کنید برای ریکاور کردن بدسکتورهای هارد دیسکسلام وضعیت این هارد چطوره؟