AMD.POWER
مدیر بازنشسته
اون خطایی که میگید اگر واقعا وجود داشت .سلامت و بازدهی هارد روی 100 نبودیعنی اگه این ارور زیاد بشه مشکلی پیش نمیاد برای هارد ؟
اون خطایی که میگید اگر واقعا وجود داشت .سلامت و بازدهی هارد روی 100 نبودیعنی اگه این ارور زیاد بشه مشکلی پیش نمیاد برای هارد ؟
ممنون دوست عزیز ، البته اون عددی که توی HD TUNE نشون میده توی این نرم افزار هم نشون میده
هر دو درایو شما تو وضعیت مناسبی هستند . روی 100%
پس اون وارنینگ که تو اون نرم افزار نشون داد چی بود...؟هر دو درایو شما تو وضعیت مناسبی هستند . روی 100%
اون یکسری باگ ها هست که برنامه hd-tune با بعضی از درایو ها دارد .پس اون وارنینگ که تو اون نرم افزار نشون داد چی بود...؟
رفیق هاردت 371 بد سکتور داره,که 38تاش خیلی خطری نیست ولی بقیش....,اصلا وضعیت خوبی نداره,باید فوری از اطلاعاتتون بکاپ بگیرید,بعد فکر میکنم باید ZERO FILL کنید بادیسک بوت hiren که باز هم بعید میدونم درست شه,باز دوست عزیز AMD.POWERسلام
لطفا بگید وضعیت این هارد چطوریه.نرم افزاریه یا مشکل قابل حل نیست؟
کسی نمیدونه؟سلام.اقا یه سوال داشتم.ممکنه به تاپیک ربط نداشته باشه.
مادربوردg-surf365که مادربورد قدیمی هست ایا هارد4ترا ساپورت می کنه؟
خیر پشتیبانی نمیکند .کسی نمیدونه؟
این هارد با این وضعیت . فقط چاره اش جراحی هست اون هم به منظور ریکاوری دیتا های روی هاردسلام خدمت اساتید.
هارد مذکور در بایوس با حجم 750.156 GB شناسایی میشود ولی در دیسک مننجر ویندوز حتی در لیست نیست.
نرم افزار HDD sintinal مجود در هایرین دیسک سلامت دیسک را یک درصد اعلام میکند.
نتیجه تست با sea tools نیز به صورت زیر fail میشود.
-موتور spindel کار میکنه از این جهت که لرزش حس میشه-
اساتید گرامی لطفا کمک بفرماءید
---سلام
لطفا بگید وضعیت این هارد چطوریه.نرم افزاریه یا مشکل قابل حل نیست؟
3ترا چی؟خیر پشتیبانی نمیکند .
همون 2 ترا سقفش هست . 3 ترا هم نمیتونید به عنوان بوت و هارد ویندوز استفاده کنید . البته قبلش حتما تست کنید .3ترا چی؟
2ترا دارم راحت ساپورت می کنه.
ممنون
خیر . این هارد قابل اطمینان نیست . کلا هاردی که بدسکتور میگیره اگر با این برنامه ریکاور نشه . عملا باید از دور خارج بشهنرم افزار hdd regenerator رو هم با بوت بالا اوردم
دو ساعتی چک کرد تا 100 درصد رفت هیچ بد سکتوری پیدا نکرد که تعمیرش کنه
من دیدم جواب ندادید یک هارد خریدم انداختم
حالا با این تفاسیر ارزشش رو داره باکس براش بخرم و به عنوان اکسترنال استفاده کنم یا عمرش کمتر از این حرفاس؟