AMD.POWER
مدیر بازنشسته
اون مشکلی نداره . مسئله از سمت هارد نیست .اینم اضافه کنم که در قسمت health یک قسمت به رنگ زرد که مربوط به کالیبره بودن هستش
اون مشکلی نداره . مسئله از سمت هارد نیست .اینم اضافه کنم که در قسمت health یک قسمت به رنگ زرد که مربوط به کالیبره بودن هستش
سلام خیلی گشتم تا اینجارو پیدا کردم تو رو خدا کمکم کنید دیگه دارم میمیرم
.
من حدود سه ساله یه سیگیت یه ترا روی سیستمم دارم
(سیستم رم 4 سی پی یو آی 3 و مین asus p75b و پاور هم ویرا ساده کارت گرافیک هم 2 گیگ معمولی (بدون نیاز به برق پاور ) )
.
یه هارد 80 دارم که حدود 1 ساله سیستم عامل مک رو (هکینتاش) روش نصب کردم و هر از گاهی برای تفریح و عوض شدن فضا کابل ساتا و .... رو وصل میکنم و با مک کار میکنم
.
خیلی سرتونو درد اوردم گفتم شاید این اطلاعات لازم باشه برم سر مشکل اصلی که با هارد 1 ترا سیگیت داشتم
حدود یه ساله هر از گاهی این هارد من صدای عطسه مانندی میده و بعد برای حدود بیست ثانیه سیستم کلا لگ میکنه یعنی چراغ هارد خاموش میشه و سیستم کلا هنگ میکنه برا حدود 20 تا 30 ثانیه
.
اوایل چون تعداد این هنگ ها خیلی کم بود خیلی واسم مشکلی ایجاد نمیکرد اما الان هر وقت سیستمو باز میکنم ممکنه حتی 20 تا 30 بار لگ کنه و من دیگه ذله شدم (البته اینو هم بگم این مشکل کاملا اتفاقیه : یعنی ممکنه یه بار سیستمو باز کنم و سنگینترین برنامه ها رو باز کنم اما یه بار هم لگ نده اما یه بار که مثلا موزیک گوش میدم 10 بار و با فاصله زمانی کوتاه لگ کنه)
بعضی وقتا که کابل ساتا و درگاهشو عوض میکنم ممکنه این مشکل برای یه مدت مثلا یه هفته قطع بشه اما خیلی وقتا با عوض کردن کابل یا درگاه و حتی عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نمیشه
.
از اونجایی که بودجه ی کافی برای خرید شکلات رو هم ندارم ازتون خواهش میکنم به من کمک کنید :
این هم عکسی که از صفحه ی تون آپ واستون گرفتم (کلا این نرم افزارها سلامت هارد منو معمولا 100 نشون میدن !!!)
استاد و دوست عزیز نوشته ی قبلی من ویرایش شد و چند سطری به ان اضافه شد لطفا بازم بخونید و اینکه مدل دقیق پاور سیستممو نمیدونم فقط میدونم با مارک ویرا و از ساده ترین اونهاست فک کنم احتمال زیاد مدل 650 ویرا هستش و یا مدلی مشابه این ، اینو هم بگم حدود 15 ماه بدون هیچ مشکلی این سیستمو استفاده کردم و بعد اون این مشکل ایجاد شد (بدون هیچ اتفاق خاصی) و از اون موقع نوسان داره یعنی بعضی اوقات به تعداد زیاد و بعضی اوقات کم لگ میکنه البته همه ی لگ ها مشابه هم و به صورتی که گفتم هستن ممنون
خیر اونم نمیشه . مسئله احتمال نیست . این پاور شما استاندارد نیست . اولین قطعه که درگیر میکنه هارد شماست . دیگه میل خودتون هست .کابلو که عوض کردم و جواب نداده
یه پاور 500 وات قدیمی اما سالم پاسکال دارم که مال سیستم قبلیمه میتونم از اون استفاده کنم؟
من یه دوستی دارم که اونم عین همین سیستمو خریده اما مشکلی مثل اینو نداره شما چند درصد احتمال میدید مشکل از پاور باشه؟
http://soft98.ir/software/optimization/421-Acronis-Disk-Director.htmlسلام مهندس جان
برای پارتیشن بندی هارد وسترن از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
بهترین نرم افزار چیه؟
با سپاس
کابل ساتا رو عوض کنید . به هیچ عنوان از کابل تاب خورده و پیچ خورده و خم شده استفاده نکنید .دوباره شات بگیریدعزیز این هارد ما چش شده دقیقا؟12 روز بیشتر کار نکرده(بعد گارانتی سازگار رو باهاش کار کردید؟پستی هم قبول میکنه؟)
تو متن قرمزه نوشته اگر کابل و اتصالات رو عوض کردید و باز مشکل داشت,مشکل مربوط به ساختمان مکانیکی هارد دیسکه,درسته؟ایا امیدی بهش هست؟
عزیز عوض کردم که!!گفتم,چند تا کابل انداختم,برقشم حتی عوض کردم(اما قبلا کابلش شاید خراب بوده,نمیدونمکابل ساتا رو عوض کنید . به هیچ عنوان از کابل تاب خورده و پیچ خورده و خم شده استفاده نکنید .دوباره شات بگیرید
احتمال ایرادر برد دارد و مشکل ایسی بافر دارد .عزیز عوض کردم که!!گفتم,چند تا کابل انداختم,برقشم حتی عوض کردم(اما قبلا کابلش شاید خراب بوده,نمیدونم
چه کنیم حالا؟گارانتی هم داره نو هست دیگه,سازگار عوض میکنه یعنی؟احتمال ایرادر برد دارد و مشکل ایسی بافر دارد .
والا عوض کردن بستگی به تستشون داره . عموما این قسمت قابل تعمیر هست .چه کنیم حالا؟گارانتی هم داره نو هست دیگه,سازگار عوض میکنه یعنی؟
ایستاده بهترین حالته . یک شات از hd senitel بگیرید .سلام دوستان یه هارد دیسک اکسترنال مای بوک اداپتوری دارم الان یه سوال برام پیش اومده اینکه هارد رو تو چه حالتی بزارم که بدون مشکل کار کنه؟؟؟ یا اصلا فرقی هم میکنه که کدوم طرفی بزارمش؟؟؟
این عکس ها کدومش؟
1.
2.
3.
یه سوال دیگه داخل برنامه HD Tune برای هارد داخلی لپ تاپ یه ارور نشون میده این چیه اصلا؟؟ مشکلی داره؟؟