• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اینم اضافه کنم که در قسمت health یک قسمت به رنگ زرد که مربوط به کالیبره بودن هستش
6584787ee84d27cd7c3aed4d3c762cf17294888d.jpg
اون مشکلی نداره . مسئله از سمت هارد نیست .

vahidnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خیلی گشتم تا اینجارو پیدا کردم تو رو خدا کمکم کنید دیگه دارم میمیرم
.
من حدود سه ساله یه سیگیت یه ترا روی سیستمم دارم
(سیستم رم 4 سی پی یو آی 3 و مین asus p75b و پاور هم ویرا ساده کارت گرافیک هم 2 گیگ معمولی (بدون نیاز به برق پاور ) )
.
یه هارد 80 دارم که حدود 1 ساله سیستم عامل مک رو (هکینتاش) روش نصب کردم و هر از گاهی برای تفریح و عوض شدن فضا کابل ساتا و .... رو وصل میکنم و با مک کار میکنم
.
خیلی سرتونو درد اوردم گفتم شاید این اطلاعات لازم باشه برم سر مشکل اصلی که با هارد 1 ترا سیگیت داشتم
حدود یه ساله هر از گاهی این هارد من صدای عطسه مانندی میده و بعد برای حدود بیست ثانیه سیستم کلا لگ میکنه یعنی چراغ هارد خاموش میشه و سیستم کلا هنگ میکنه برا حدود 20 تا 30 ثانیه
.
اوایل چون تعداد این هنگ ها خیلی کم بود خیلی واسم مشکلی ایجاد نمیکرد اما الان هر وقت سیستمو باز میکنم ممکنه حتی 20 تا 30 بار لگ کنه و من دیگه ذله شدم (البته اینو هم بگم این مشکل کاملا اتفاقیه : یعنی ممکنه یه بار سیستمو باز کنم و سنگینترین برنامه ها رو باز کنم اما یه بار هم لگ نده اما یه بار که مثلا موزیک گوش میدم 10 بار و با فاصله زمانی کوتاه لگ کنه)
بعضی وقتا که کابل ساتا و درگاهشو عوض میکنم ممکنه این مشکل برای یه مدت مثلا یه هفته قطع بشه اما خیلی وقتا با عوض کردن کابل یا درگاه و حتی عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نمیشه
با خیلی از نرم افزارهای بدسکتور مثل hdd regenerator هم هاردمو بررسی کردم اما یه دونه هم عیب پیدا نمیکنه
.
از اونجایی که بودجه ی کافی برای خرید شکلات رو هم ندارم ازتون خواهش میکنم به من کمک کنید :
این هم عکسی که از صفحه ی تون آپ واستون گرفتم (کلا این نرم افزارها سلامت هارد منو معمولا 100 نشون میدن !!!)

sk312qk3vf9seqnnsotw.jpg

h0gus2qhm0prtx7i02qg.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خیلی گشتم تا اینجارو پیدا کردم تو رو خدا کمکم کنید دیگه دارم میمیرم
.
من حدود سه ساله یه سیگیت یه ترا روی سیستمم دارم
(سیستم رم 4 سی پی یو آی 3 و مین asus p75b و پاور هم ویرا ساده کارت گرافیک هم 2 گیگ معمولی (بدون نیاز به برق پاور ) )
.
یه هارد 80 دارم که حدود 1 ساله سیستم عامل مک رو (هکینتاش) روش نصب کردم و هر از گاهی برای تفریح و عوض شدن فضا کابل ساتا و .... رو وصل میکنم و با مک کار میکنم
.
خیلی سرتونو درد اوردم گفتم شاید این اطلاعات لازم باشه برم سر مشکل اصلی که با هارد 1 ترا سیگیت داشتم
حدود یه ساله هر از گاهی این هارد من صدای عطسه مانندی میده و بعد برای حدود بیست ثانیه سیستم کلا لگ میکنه یعنی چراغ هارد خاموش میشه و سیستم کلا هنگ میکنه برا حدود 20 تا 30 ثانیه
.
اوایل چون تعداد این هنگ ها خیلی کم بود خیلی واسم مشکلی ایجاد نمیکرد اما الان هر وقت سیستمو باز میکنم ممکنه حتی 20 تا 30 بار لگ کنه و من دیگه ذله شدم (البته اینو هم بگم این مشکل کاملا اتفاقیه : یعنی ممکنه یه بار سیستمو باز کنم و سنگینترین برنامه ها رو باز کنم اما یه بار هم لگ نده اما یه بار که مثلا موزیک گوش میدم 10 بار و با فاصله زمانی کوتاه لگ کنه)
بعضی وقتا که کابل ساتا و درگاهشو عوض میکنم ممکنه این مشکل برای یه مدت مثلا یه هفته قطع بشه اما خیلی وقتا با عوض کردن کابل یا درگاه و حتی عوض کردن ویندوز هم مشکل حل نمیشه
.
از اونجایی که بودجه ی کافی برای خرید شکلات رو هم ندارم ازتون خواهش میکنم به من کمک کنید :
این هم عکسی که از صفحه ی تون آپ واستون گرفتم (کلا این نرم افزارها سلامت هارد منو معمولا 100 نشون میدن !!!)

sk312qk3vf9seqnnsotw.jpg

h0gus2qhm0prtx7i02qg.jpg

با hd senitel شات بگیرید قسمت overview
پاور سیستم هم ذکر کنید

vahidnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد و دوست عزیز نوشته ی قبلی من ویرایش شد و چند سطری به ان اضافه شد لطفا بازم بخونید و اینکه مدل دقیق پاور سیستممو نمیدونم فقط میدونم با مارک ویرا و از ساده ترین اونهاست فک کنم احتمال زیاد مدل 650 ویرا هستش و یا مدلی مشابه این ، اینو هم بگم حدود 15 ماه بدون هیچ مشکلی این سیستمو استفاده کردم و بعد اون این مشکل ایجاد شد (بدون هیچ اتفاق خاصی) و از اون موقع نوسان داره یعنی بعضی اوقات به تعداد زیاد و بعضی اوقات کم لگ میکنه البته همه ی لگ ها مشابه هم و به صورتی که گفتم هستن ممنون

fbpqmohsqs52psa61468.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
استاد و دوست عزیز نوشته ی قبلی من ویرایش شد و چند سطری به ان اضافه شد لطفا بازم بخونید و اینکه مدل دقیق پاور سیستممو نمیدونم فقط میدونم با مارک ویرا و از ساده ترین اونهاست فک کنم احتمال زیاد مدل 650 ویرا هستش و یا مدلی مشابه این ، اینو هم بگم حدود 15 ماه بدون هیچ مشکلی این سیستمو استفاده کردم و بعد اون این مشکل ایجاد شد (بدون هیچ اتفاق خاصی) و از اون موقع نوسان داره یعنی بعضی اوقات به تعداد زیاد و بعضی اوقات کم لگ میکنه البته همه ی لگ ها مشابه هم و به صورتی که گفتم هستن ممنون

fbpqmohsqs52psa61468.jpg

شما دو کار باید انجام بدید . اولیش عوض کردن کابل ساتاست . ولی دومی و مهم ترینش تعویض پاورتون هست . پاور 650 ویرا ماکزیمم خروجیش 200 وات هست . شما حداقل یک پاور 380 وات واقعی نیاز دارید . پاور غیر استاندارد اولین قطعه که درگیر میکنه هارد هست . پس تا هاردتون کاملا خراب نشده . پاور رو تعویض کنید .

vahidnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کابلو که عوض کردم و جواب نداده
یه پاور 500 وات قدیمی اما سالم پاسکال دارم که مال سیستم قبلیمه میتونم از اون استفاده کنم؟
من یه دوستی دارم که اونم عین همین سیستمو خریده اما مشکلی مثل اینو نداره شما چند درصد احتمال میدید مشکل از پاور باشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
کابلو که عوض کردم و جواب نداده
یه پاور 500 وات قدیمی اما سالم پاسکال دارم که مال سیستم قبلیمه میتونم از اون استفاده کنم؟
من یه دوستی دارم که اونم عین همین سیستمو خریده اما مشکلی مثل اینو نداره شما چند درصد احتمال میدید مشکل از پاور باشه؟
خیر اونم نمیشه . مسئله احتمال نیست . این پاور شما استاندارد نیست . اولین قطعه که درگیر میکنه هارد شماست . دیگه میل خودتون هست .

vahidnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه پاور استاندارد واسه سیستم من معرفی کنید (ترجیحا ارزون)

دست شما درد نکنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
380 وات گرین تهیه کنید . مشکل بودجه دارید میتونید کارکردش رو که دوستان در انجمن میفروشند تهیه کنید .

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
سلام مهندس جان
برای پارتیشن بندی هارد وسترن از چه نرم افزاری استفاده کنم؟
بهترین نرم افزار چیه؟
با سپاس

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
عزیز این هارد ما چش شده دقیقا؟12 روز بیشتر کار نکرده(بعد گارانتی سازگار رو باهاش کار کردید؟پستی هم قبول میکنه؟)
تو متن قرمزه نوشته اگر کابل و اتصالات رو عوض کردید و باز مشکل داشت,مشکل مربوط به ساختمان مکانیکی هارد دیسکه,درسته؟ایا امیدی بهش هست؟
qww50yvx0wpg3gm42arp.jpg

9saeikw4p6i03kua8d6n.png

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
عزیز این هارد ما چش شده دقیقا؟12 روز بیشتر کار نکرده(بعد گارانتی سازگار رو باهاش کار کردید؟پستی هم قبول میکنه؟)
تو متن قرمزه نوشته اگر کابل و اتصالات رو عوض کردید و باز مشکل داشت,مشکل مربوط به ساختمان مکانیکی هارد دیسکه,درسته؟ایا امیدی بهش هست؟
qww50yvx0wpg3gm42arp.jpg

9saeikw4p6i03kua8d6n.png
کابل ساتا رو عوض کنید . به هیچ عنوان از کابل تاب خورده و پیچ خورده و خم شده استفاده نکنید .دوباره شات بگیرید

joker_war

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
430
کابل ساتا رو عوض کنید . به هیچ عنوان از کابل تاب خورده و پیچ خورده و خم شده استفاده نکنید .دوباره شات بگیرید
عزیز عوض کردم که!!گفتم,چند تا کابل انداختم,برقشم حتی عوض کردم(اما قبلا کابلش شاید خراب بوده,نمیدونم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
عزیز عوض کردم که!!گفتم,چند تا کابل انداختم,برقشم حتی عوض کردم(اما قبلا کابلش شاید خراب بوده,نمیدونم
احتمال ایرادر برد دارد و مشکل ایسی بافر دارد .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوستان یه هارد دیسک اکسترنال مای بوک اداپتوری دارم الان یه سوال برام پیش اومده اینکه هارد رو تو چه حالتی بزارم که بدون مشکل کار کنه؟؟؟ یا اصلا فرقی هم میکنه که کدوم طرفی بزارمش؟؟؟
این عکس ها کدومش؟
1.
IMG_20150214_193607.jpg

2.
IMG_20150214_193648.jpg

3.
IMG_20150214_193729.jpg

یه سوال دیگه داخل برنامه HD Tune برای هارد داخلی لپ تاپ یه ارور نشون میده این چیه اصلا؟؟ مشکلی داره؟؟
hdtunelaptop.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان یه هارد دیسک اکسترنال مای بوک اداپتوری دارم الان یه سوال برام پیش اومده اینکه هارد رو تو چه حالتی بزارم که بدون مشکل کار کنه؟؟؟ یا اصلا فرقی هم میکنه که کدوم طرفی بزارمش؟؟؟
این عکس ها کدومش؟
1.
IMG_20150214_193607.jpg

2.
IMG_20150214_193648.jpg

3.
IMG_20150214_193729.jpg

یه سوال دیگه داخل برنامه HD Tune برای هارد داخلی لپ تاپ یه ارور نشون میده این چیه اصلا؟؟ مشکلی داره؟؟
hdtunelaptop.jpg

ایستاده بهترین حالته . یک شات از hd senitel بگیرید .

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
سلام
یه سری فایل با این مدل نام هایی هست (زیاد) DK2909sda349203we90aujz9usadu9 و نمیشه پاکشو کرد یا واردشون شد وقتی میزنم دسترسی میخواد
اینا چین ؟ فایل هایی هستن که رمزگذاری شدن ؟ یا ویروسی چیزی ؟ .
هارد ترک استور هست:general709:

بالا