all of
Registered User
- نوشتهها
- 912
- لایکها
- 416
hd senitel چیه؟ متوجه نمیشممن باید شات hd senitel هردو هارد رو ببینم تا بتونم نظر بدم . با این توضیحات نمیشه چیزی فهمید .
hd senitel چیه؟ متوجه نمیشممن باید شات hd senitel هردو هارد رو ببینم تا بتونم نظر بدم . با این توضیحات نمیشه چیزی فهمید .
بعدش باید چیکار کنم؟میشه توضیح بدید؟برنامه hd senitel
http://www.hdsentinel.com/download.php
داداش سوال ما رو هم جواب بدهخیر . برق از طریق adaptor تامین میشه .
منظورشون اینه که hd senitel رو دانلود کنید و از قسمت(پنجره)overviewشات بگیرید.داداش سوال ما رو هم جواب بده
با hd senitel باید چیکار کنم؟
اگر اطلاعاتش مهمه باید ببرید براتون ریکاوری کنند . هزینش هم بالاست .سلام علیکم عزیزان ... یه خواهش ... یه رم 16 گیگ میکرو مارک توین موس دارم ... یهو وقتی وصل بود داخل گوشی پرید و الان وقتی وصل می کنم به پی سی هم هیچی نمیاد ... اطلاعاتش رو می خوام واسم مهمه ... کسی از اساتید می تونه راهنماییم کنه .
بعد موضوع دیگه اینه که کجا باید ببرم ... مثلا یه رم 16 گیگ که 2 ماه استفاده شده چقدر هزینه زنده کردنه اطلاعاتشهاگر اطلاعاتش مهمه باید ببرید براتون ریکاوری کنند . هزینش هم بالاست .
هزینشو بهتون میگنبعد موضوع دیگه اینه که کجا باید ببرم ... مثلا یه رم 16 گیگ که 2 ماه استفاده شده چقدر هزینه زنده کردنه اطلاعاتشه
با برنامه برنامه hd senitel شات بگیریدسلام
خسته نباشید.ببخشید بنده یک لب تاب z510 لنوو خریدم اکبند.البته چند روزی میشه.
اما این لب تاب نرمال کار نمیکن و معمولا کند یا هنگ های کوتاه میکن.
تو تسک منیجر هم رم و سی پی یو به صورت نرمال کار میکنن اما هارد دیسک معمولا روی 100 درصد هستش و یا سریعا 100 درصد میشه.ویندوز هم عوض کردم فایده نداشت.
ممنون میشم بفرمایید چه کار کنم.تشکر
با برنامه برنامه hd senitel شات بگیرید
بله با hdd regenator به احتمال زیاد درست میشه .با تشکر از شما
لب تاب الان دست برادرم تا شب براتون میزارم عکسشا
ببخشید این وضعیت هارد سیستمم هست میخواستم ببینم به نظرتون قابل ترمیم و درست شدن هست؟
بله با hdd regenator به احتمال زیاد درست میشه .
هر چی هست از هارد نیست . یک بنچمارک هم با hd tune بگیرباز هم ممنون
داداش این عکس از هارد لب تابی که عرض کردم
ببخشید خیلی سوال میکنم.من الان با این لب تاب تو 3d max یه رندر یا کار ساده نمیتونم بکنم و اکثرا قفل میکن یا اون قدر کند که اعصاب ادم بهم میریزه.در حالی که دوستان با لب تاب مدل پایین تر راخت تر کار میکنن.ممنون میشم راهی جلوی پام بزارید.
با تعویض ویندوز هم فایده ای نکرد.
مشخصات لب تاب:i7 4702qm/gt 840 nvidia/6gb ram
هر چی هست از هارد نیست . یک بنچمارک هم با hd tune بگیر