• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30

فایل های ضمیمه

• 15.png
    15.png
    138.9 KB · نمایش ها: 3

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با ساتا وصل بود حالا با کانکتور اکسترنال بک آپ پلاس وصل کردم که شات زیر بدست آمد:
خیلی نوشته ها ریز هست . خودتون میتونید از روی شات چیزی متوجه بشید . ولی معلومه الان ظرفیت رو شناخته به درستی فقط مشکل این هست پارتشین نشده هست هارد.

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
خیلی نوشته ها ریز هست . خودتون میتونید از روی شات چیزی متوجه بشید . ولی معلومه الان ظرفیت رو شناخته به درستی فقط مشکل این هست پارتشین نشده هست هارد.
بازم ظرفیت بیشتر از حد معموله هارد سه تراست اینم شات بزرگتر:

فایل های ضمیمه

• 16.png
    16.png
    127.4 KB · نمایش ها: 6

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بازم ظرفیت بیشتر از حد معموله هارد سه تراست اینم شات بزرگتر:
این که ظرفیت رو بیشتر نشون میده به خاطر این هست که از تبدیل یک هارد دیگه دارید استفاده میکنید . معمولا روی برد باکس هاردهای اکسترنال فریم ویر هست .

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
بسیار بسیار ممنونم از پاسخگویی و پیگیریتون و شرمنده از اینکه وقتتونو گرفتم احتمالا هارد دیگه امیدی بهش نیست ...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بسیار بسیار ممنونم از پاسخگویی و پیگیریتون و شرمنده از اینکه وقتتونو گرفتم احتمالا هارد دیگه امیدی بهش نیست ...
چرا امیدی نباشه . هاردتون 3 ترا سیگیت هست ؟
با نرم افزار discwizard تحت ویندوز میتونید اوکیش کنید . فقط اطلاعات روی هارد رو بعید میدونم کاری بشه کرد .فقط حتما با ساتا وصل کنید به سیستم و از تبدیل و باکس هارد دیگه استفاده نکنید
http://www.seagate.com/em/en/support/downloads/discwizard

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
سلام. میشه بفرمایید مشکل این هارد چیه؟

فایل های ضمیمه

• 05-February-2015_23-18.png
    05-February-2015_23-18.png
    45.2 KB · نمایش ها: 7
  • 05-February-2015_23-19.png
    05-February-2015_23-19.png
    45.6 KB · نمایش ها: 5

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
کابل ساتا رو عوض کن . کابلی که عوض میکنی نباید هیچ خمیدگی یا پیچ خوردگی داشته باشه .
کابل رو عوض کردی شات بگیر
بله میدونستم که باید کابلو عوض کنم :Dو همون اول عوض کردم.بهتر نشد که بدتر شد.الان سرعت رید اومده زیر 0.5مگ!!!

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
بله میدونستم که باید کابلو عوض کنم :Dو همون اول عوض کردم.بهتر نشد که بدتر شد.الان سرعت رید اومده زیر 0.5مگ!!!
در ضمن وقتی که اول سیستمو روشن می کنم تو بنچ مارک سرعت خیلی خرابه ولی بعد از چند دقه کمی بهتر میشه سرعت در بنچ مارک

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
در ضمن وقتی که اول سیستمو روشن می کنم تو بنچ مارک سرعت خیلی خرابه ولی بعد از چند دقه کمی بهتر میشه سرعت در بنچ مارک
مشکل در ترانسفر دیتا دارید . به خاطر کابل ساتایی هست که دارید .

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
مشکل در ترانسفر دیتا دارید . به خاطر کابل ساتایی هست که دارید .
ولی با دوتا امتحان کردم همینه.ممکنه از مادر بورد باشه چون قبلش بوی سوختگی کمی به مشام می رسید!!!؟؟؟

amirhossein5

Registered User
لایک‌ها
182
ولی با دوتا امتحان کردم همینه.ممکنه از مادر بورد باشه چون قبلش بوی سوختگی کمی به مشام می رسید!!!؟؟؟
بعد قبلا این فقط ارور اینتر فیس می داد الان اون از بین رفته و این ارور زرد پدیدار شده.
ممنون از شما

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بعد قبلا این فقط ارور اینتر فیس می داد الان اون از بین رفته و این ارور زرد پدیدار شده.
ممنون از شما
کابل ساتا با کیفیت باشه این خطا کمتر میشه . جای پورت ساتای هارد روی مادربرد عوض کن .

all of

Registered User
لایک‌ها
416
سلام خدمت دوستان
یک مشکل خیلی خیلی ناجور دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید
هارد قبلیم مشکل دار شد الآن یک هارد جدید در کنار هارد قدیمی روی سیستمم نصبه و همه ی درایو های هارد قدیمی و جدید تو مای کامپیوترشناخته میشن ولی درایو های هارد قدیمی باز نمیشن حتی نمیشه اون درایو ها رو تو هارد جدید کپی کرد همش سیستم اخطار میده
محتوای هارد قدیمی خیلی خیلی واسم مهمه لطفا راهنمایی کنید خیلی واسم مهمن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت دوستان
یک مشکل خیلی خیلی ناجور دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید
هارد قبلیم مشکل دار شد الآن یک هارد جدید در کنار هارد قدیمی روی سیستمم نصبه و همه ی درایو های هارد قدیمی و جدید تو مای کامپیوترشناخته میشن ولی درایو های هارد قدیمی باز نمیشن حتی نمیشه اون درایو ها رو تو هارد جدید کپی کرد همش سیستم اخطار میده
محتوای هارد قدیمی خیلی خیلی واسم مهمه لطفا راهنمایی کنید خیلی واسم مهمن
یک شات از خطایی که بهتون میده بگیرید

all of

Registered User
لایک‌ها
416
یک شات از خطایی که بهتون میده بگیرید
باید کابل رایتر رو بکنم بزنم به هارد قدیمی تا دو تا هارد رو سیستم بشناسه ولی وقتی اینکار رو میکنم سرعت خیلی میاد پایین عملا نمیشه کار کرد
اخطار میده که درایو مثلا j غیر قابل دسترس هستش سعی میکنم یک شات بذارم ولی خیلی کار سختیه چون وقتی دو تا هارد همزمان فعال باشن عملا نمیشه کاری کرد از بس هنگ میکنه و سرعت میاد پایین
یک اخطار حدودات دو خطی میده که میگه درایو قابل دسترس نیست
یک اخطار هم وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم میده همون اول هم که کامپیوتر رو روشن میکنم میگه که باید از محتوات بکاپ بگیر چون هارد مشکل داره(این اخطار وقتی دو تا هارد همزمان وصل باشن داده میشه)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من باید شات hd senitel هردو هارد رو ببینم تا بتونم نظر بدم . با این توضیحات نمیشه چیزی فهمید .

بالا