javad fazel
Registered User
- نوشتهها
- 335
- لایکها
- 30
با ساتا وصل بود حالا با کانکتور اکسترنال بک آپ پلاس وصل کردم که شات زیر بدست آمد:با ساتا وصل کنید ببینید مشکل ظرفیت درست میشه یا نه .
با ساتا وصل بود حالا با کانکتور اکسترنال بک آپ پلاس وصل کردم که شات زیر بدست آمد:با ساتا وصل کنید ببینید مشکل ظرفیت درست میشه یا نه .
خیلی نوشته ها ریز هست . خودتون میتونید از روی شات چیزی متوجه بشید . ولی معلومه الان ظرفیت رو شناخته به درستی فقط مشکل این هست پارتشین نشده هست هارد.با ساتا وصل بود حالا با کانکتور اکسترنال بک آپ پلاس وصل کردم که شات زیر بدست آمد:
بازم ظرفیت بیشتر از حد معموله هارد سه تراست اینم شات بزرگتر:خیلی نوشته ها ریز هست . خودتون میتونید از روی شات چیزی متوجه بشید . ولی معلومه الان ظرفیت رو شناخته به درستی فقط مشکل این هست پارتشین نشده هست هارد.
این که ظرفیت رو بیشتر نشون میده به خاطر این هست که از تبدیل یک هارد دیگه دارید استفاده میکنید . معمولا روی برد باکس هاردهای اکسترنال فریم ویر هست .بازم ظرفیت بیشتر از حد معموله هارد سه تراست اینم شات بزرگتر:
چرا امیدی نباشه . هاردتون 3 ترا سیگیت هست ؟بسیار بسیار ممنونم از پاسخگویی و پیگیریتون و شرمنده از اینکه وقتتونو گرفتم احتمالا هارد دیگه امیدی بهش نیست ...
شات با hd senitel از قسمت overviewسلام. میشه بفرمایید مشکل این هارد چیه؟
کابل ساتا رو عوض کن . کابلی که عوض میکنی نباید هیچ خمیدگی یا پیچ خوردگی داشته باشه .بفرما
بله میدونستم که باید کابلو عوض کنم و همون اول عوض کردم.بهتر نشد که بدتر شد.الان سرعت رید اومده زیر 0.5مگ!!!کابل ساتا رو عوض کن . کابلی که عوض میکنی نباید هیچ خمیدگی یا پیچ خوردگی داشته باشه .
کابل رو عوض کردی شات بگیر
در ضمن وقتی که اول سیستمو روشن می کنم تو بنچ مارک سرعت خیلی خرابه ولی بعد از چند دقه کمی بهتر میشه سرعت در بنچ مارکبله میدونستم که باید کابلو عوض کنم و همون اول عوض کردم.بهتر نشد که بدتر شد.الان سرعت رید اومده زیر 0.5مگ!!!
مشکل در ترانسفر دیتا دارید . به خاطر کابل ساتایی هست که دارید .در ضمن وقتی که اول سیستمو روشن می کنم تو بنچ مارک سرعت خیلی خرابه ولی بعد از چند دقه کمی بهتر میشه سرعت در بنچ مارک
ولی با دوتا امتحان کردم همینه.ممکنه از مادر بورد باشه چون قبلش بوی سوختگی کمی به مشام می رسید!!!؟؟؟مشکل در ترانسفر دیتا دارید . به خاطر کابل ساتایی هست که دارید .
بعد قبلا این فقط ارور اینتر فیس می داد الان اون از بین رفته و این ارور زرد پدیدار شده.ولی با دوتا امتحان کردم همینه.ممکنه از مادر بورد باشه چون قبلش بوی سوختگی کمی به مشام می رسید!!!؟؟؟
کابل ساتا با کیفیت باشه این خطا کمتر میشه . جای پورت ساتای هارد روی مادربرد عوض کن .بعد قبلا این فقط ارور اینتر فیس می داد الان اون از بین رفته و این ارور زرد پدیدار شده.
ممنون از شما
یک شات از خطایی که بهتون میده بگیریدسلام خدمت دوستان
یک مشکل خیلی خیلی ناجور دارم امیدوارم بتونید کمکم کنید
هارد قبلیم مشکل دار شد الآن یک هارد جدید در کنار هارد قدیمی روی سیستمم نصبه و همه ی درایو های هارد قدیمی و جدید تو مای کامپیوترشناخته میشن ولی درایو های هارد قدیمی باز نمیشن حتی نمیشه اون درایو ها رو تو هارد جدید کپی کرد همش سیستم اخطار میده
محتوای هارد قدیمی خیلی خیلی واسم مهمه لطفا راهنمایی کنید خیلی واسم مهمن
باید کابل رایتر رو بکنم بزنم به هارد قدیمی تا دو تا هارد رو سیستم بشناسه ولی وقتی اینکار رو میکنم سرعت خیلی میاد پایین عملا نمیشه کار کردیک شات از خطایی که بهتون میده بگیرید