• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
یه سری فایل با این مدل نام هایی هست (زیاد) DK2909sda349203we90aujz9usadu9 و نمیشه پاکشو کرد یا واردشون شد وقتی میزنم دسترسی میخواد
اینا چین ؟ فایل هایی هستن که رمزگذاری شدن ؟ یا ویروسی چیزی ؟ .
هارد ترک استور هست:general709:
باید با آنتی ویروس rescue cd avira بصورت بوت اسکن بشه هارد شما

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
ممنون
یه تاپیک هم قبلا پرسیده بودم الان پیداش نمیکنم

یه هارد دیگه دارم که دوتا از پارتیشن هاش باز نمیشه و میگه باید فرمت شه تا بشه دیدش :(
ویروس اتوران هست ؟

مشکل از خود هارد نیست ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون
یه تاپیک هم قبلا پرسیده بودم الان پیداش نمیکنم

یه هارد دیگه دارم که دوتا از پارتیشن هاش باز نمیشه و میگه باید فرمت شه تا بشه دیدش :(
ویروس اتوران هست ؟

مشکل از خود هارد نیست ؟
اول ویروس یابی بعد موارد دیگه رو تست کنید .

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان ، یه سوال دارم شاید تکراری باشه ،
یه لپ تاپ دارم که هاردش توی نرم افزار Hd Tune ارور Calibration Retry COUNT میده این لپ تاپ رو دست دوم خریدم و از موقعی که گرفتم این ارور شروع شد به زیاد شدن
شنیدم اگه این ارور زیاد بشه یعنی هارد مشکل اساسی داره و دیگه نمیتونی ازش استفاده کنی و بهتره توش اطلاعات نریزی، و من از وقتی توش اطلاعات ریختم این ارور زیاد شده.
یه خروجی از نرم افزار برای این ارور گرفتم ضمیمه کردم ،‌ممنون میشم راهنماییم کنید.

فایل های ضمیمه

• log-exp.txt
    8.3 KB · نمایش ها: 1

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان ، یه سوال دارم شاید تکراری باشه ،
یه لپ تاپ دارم که هاردش توی نرم افزار Hd Tune ارور Calibration Retry COUNT میده این لپ تاپ رو دست دوم خریدم و از موقعی که گرفتم این ارور شروع شد به زیاد شدن
شنیدم اگه این ارور زیاد بشه یعنی هارد مشکل اساسی داره و دیگه نمیتونی ازش استفاده کنی و بهتره توش اطلاعات نریزی، و من از وقتی توش اطلاعات ریختم این ارور زیاد شده.
یه خروجی از نرم افزار برای این ارور گرفتم ضمیمه کردم ،‌ممنون میشم راهنماییم کنید.
شات با برنامه hd senitel .

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
چطور پارتیشن بندی هارد اکسترنال رو اجام بدم با نرم افزار یا بدون نرم افزار

بدون نرم افزار به شکل زیر:
به منظور پارتیشن بندی و انجام این کار در داخل ویندوز همانند هارد دیسک های اینترنال یا داخلی باید عمل کرد روی My Computer كليك راست كرده و Manage را انتخاب كنيد . سپس وارد Disk Management شويد . در آن جا HDD External خود را يافته و آن را انتخاب كنيد . ابتدا روي نام هارد ديسك سيستم خود كليك راست كرده و Delete Partition را بزنيد . سپس مجدد كليك راست كرده و Create Partition را انتخاب كنيد و به اندازه دلخواه و البته ممكن پارتيشن بسازيد. توجه داشته باشيد كه با Delete Partition تمام اطلاعات روي هارد شما پاك مي شود . پس حتما بايد قبل از اين كار از اطلاعات خود پشتيبان تهيه كنيد.

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
مهندس جان من با ویندوز پارتیشن بندی کردم بازم شناسایش نمیکنه؟
ایا باید بعد از نصب نرم افزار کار خاصی انجام بدم ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مهندس جان من با ویندوز پارتیشن بندی کردم بازم شناسایش نمیکنه؟
ایا باید بعد از نصب نرم افزار کار خاصی انجام بدم ؟
منظورتون از شناسایی متوجه نمیشم . چون این برنامه تا به حال ندیدم هاردی رو شناسایی نکنه .

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
fv9gczulvgpt5yjdv2s6zr.jpg

مهندس این تصویرو ببین من 3 درایو با ویندوز ساختم اما هر کاری میکنم این نرم افزار حتی توی قسمت درایو ها نمایششون نمیده
فقط درایو نصب شده روی سیستم رو نمایش میده!!!!!!!

Last edited:

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
خبری از درایو های هارد اکسترنال نیست
تصویر زیر تصویر نرم افزار هست!

memary14

Registered User
لایک‌ها
23
ایا در پارتیشن بندی بدون نرم افزار مشکلی پیش میاد؟

به منظور پارتیشن بندی و انجام این کار در داخل ویندوز همانند هارد دیسک های اینترنال یا داخلی باید عمل کرد روی My Computer كليك راست كرده و Manage را انتخاب كنيد . سپس وارد Disk Management شويد . در آن جا HDD External خود را يافته و آن را انتخاب كنيد . ابتدا روي نام هارد ديسك سيستم خود كليك راست كرده و Delete Partition را بزنيد . سپس مجدد كليك راست كرده و Create Partition را انتخاب كنيد و به اندازه دلخواه و البته ممكن پارتيشن بسازيد. توجه داشته باشيد كه با Delete Partition تمام اطلاعات روي هارد شما پاك مي شود . پس حتما بايد قبل از اين كار از اطلاعات خود پشتيبان تهيه كنيد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ایا در پارتیشن بندی بدون نرم افزار مشکلی پیش میاد؟

مشکلی پیش نمیاد . چون برای دیسک منیجمنت ویندوزه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

plaxis

Registered User
لایک‌ها
70
یعنی اگه این ارور زیاد بشه مشکلی پیش نمیاد برای هارد ؟

بالا