• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك جامع رفع مشكلات هارد ديسك

ctcn8311885

Registered User
لایک‌ها
1,168
هاردی که خراب شد درست نمیشه یک هارد 80 گیگ برای خود کامپیوتر تهیه کنید و یک عدد هارد اکسترنال دوترابایت جدا . هارد اکسترنال رو پر میکنی میزاری گوشه خونه هیچ وقت خراب نمیشه و امنیت داره ولی الان من هارد جدید گرفتم یک لحظه برق قطع شد و هارد بدسکتور گرفته قیز قیز صدا میده

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله ٣پارتيشانه نمايش داده ميشه و دسترسي كامل به همه محتوا هست
خوب شما کابل ساتا و برقی که متصل بوده به این هارد رو عوض کنید . مشکل حل میشه . هاردتون کاملا سالمه .

22reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
بنده ویندوز 7 32 بیتی دارم برای تست هارد سیستم کدوم یکی از حالتهای ذکر شده نرم افزار رو دانلود کنم ؟
http://www.hdsentinel.com/download.php

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

22reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
وضعیت هارد رو چطور ارزیابی میکنید ؟ آیا داشتن چند تا سکتور خراب میتونه مشکل ساز بشه ؟ و راهی برای درست کردنش هست ؟
سپاس از شما

19750411540794876781.png
26094254119560445094.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
وضعیت هارد رو چطور ارزیابی میکنید ؟ آیا داشتن چند تا سکتور خراب میتونه مشکل ساز بشه ؟ و راهی برای درست کردنش هست ؟
سپاس از شما

19750411540794876781.png
26094254119560445094.png
شما ایراد انتقال اطلاعات هم دارید که با تعویض کابل ساتا حل میشه . البته کابل نو و مرغوب باشه و به هیچ عنوان خم شدگی نداشته باشه .دو تا بدسکتور مسئله ای ایجاد نمیکنه .

22reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
شما ایراد انتقال اطلاعات هم دارید که با تعویض کابل ساتا حل میشه . البته کابل نو و مرغوب باشه و به هیچ عنوان خم شدگی نداشته باشه .دو تا بدسکتور مسئله ای ایجاد نمیکنه .
بله درسته اتفاقا میخواستم بپرسم 103 ارور برای چی است که به گفته شما با تعویض کابل ساتا حل میشه ، یه کابل نو از قبل دارم ولی داخل پلاستیک به صورت قوسی گرد شده و صاف نیست اگه با این کابل تعویض کنم مشکلی پیش میاد ؟
سپاس فراوان از پاسخ شما
04125832893138338291.png

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله درسته اتفاقا میخواستم بپرسم 103 ارور برای چی است که به گفته شما با تعویض کابل ساتا حل میشه ، یه کابل نو از قبل دارم ولی داخل پلاستیک به صورت قوسی گرد شده و صاف نیست اگه با این کابل تعویض کنم مشکلی پیش میاد ؟
سپاس فراوان از پاسخ شما
04125832893138338291.png
تست کنید نباید مشکلی باشه .

matiomkz

Registered User
لایک‌ها
206
سلام دوستان
هاردمو با hd tune تست کردم ارور spin retry count داره از چی اجاد شده؟
امکان برطرف شدن وجود داره؟
علت پریدن ویندوز میتونه باشه؟
در حد زرد رنگه ارورش
مدلشم مکستور 320 گیگ

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
هاردمو با hd tune تست کردم ارور spin retry count داره از چی اجاد شده؟
امکان برطرف شدن وجود داره؟
علت پریدن ویندوز میتونه باشه؟
در حد زرد رنگه ارورش
مدلشم مکستور 320 گیگ
شات با برنامه Hard Disk Sentinel از قسمت overview

22reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تست کنید نباید مشکلی باشه .
سلام
قبل از اینکه کابل ساتا رو تعویض کنم مطلبی راجع به کانکتور برق هارد خوندم که تاکید شده بود از کانکتور 5 سیم برای تغذیه هارد استفاده بشه ( ظاهرا علاوه بر ولتاژ 5 و 12 ولتاژ 3.3 رو هم سیم پنجم (سیم نارنجی) تامین میکنه ) و نباید به وسیله تبدیل به کانکتور 4 سیم تبدیل بشه ولی درمورد سیستم بنده از همون اول با تبدیل 4 سیمه وصل بوده ، بنابراین با یکی از فیشهای 5 سیمه برق ورودی هارد رو تغییر دادم تعداد ارور ها از 103 به 117 تغییر کرد و کابل یدکی ساتا هم که داشتم بعد از تعویض همین تعداد ارور رو نشون میده ( لازم به ذکره که کابل یدکی مربوط به دی وی دی رایتره که اضافه داشتم و قفل نداره ) الان دوباره به همون کابل ساتا فابریک برگردوندم و تعداد ارور همون 117 است ، به نظر شما مشکل کجاست ؟ و کدوم فیش برای تغذیه هارد مناسبتره ؟ (لینک وطلب رو هم براتون گذاشتم)
سپاس
http://www.shahvar.net/خطر-استفاده-از-مبدل‌های-تبدیل-برق-sata-برا/

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
قبل از اینکه کابل ساتا رو تعویض کنم مطلبی راجع به کانکتور برق هارد خوندم که تاکید شده بود از کانکتور 5 سیم برای تغذیه هارد استفاده بشه ( ظاهرا علاوه بر ولتاژ 5 و 12 ولتاژ 3.3 رو هم سیم پنجم تامین میکنه ) و نباید به وسیله تبدیل به کانکتور 4 سیم تبدیل بشه ولی درمورد سیستم بنده از همون اول با تبدیل 4 سیمه وصل بوده ، بنابراین با یکی از فیشهای 5 سیمه برق ورودی هارد رو تغییر دادم تعداد ارور ها از 103 به 117 تغییر کرد و کابل یدکی ساتا هم که داشتم بعد از تعویض همین تعداد ارور رو نشون میده ( لازم به ذکره که کابل یدکی مربوط به دی وی دی رایتره که اضافه داشتم و قفل نداره ) الان دوباره به همون کابل ساتا فابریک برگردوندم و تعداد ارور همون 117 است ، به نظر شما مشکل کجاست ؟ و کدوم فیش برای تغذیه هارد مناسبتره ؟
سپاس
کابل خوب ساتا باید استفاده کنید . اون کابل برق ساتا مستقیم از پاور باید بیاد . تبدیل اشتباه در اشتباه هست . گاهی کثیف شدن و سولفاته شدن محل اتصال برد به هارد دیسک هم میتونه این خطا رو بوجود بیاره که تمیز کردنش کار شما نیست و باید توسط تعمیرکار تمیز بشه .

22reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
کابل خوب ساتا باید استفاده کنید . اون کابل برق ساتا مستقیم از پاور باید بیاد . تبدیل اشتباه در اشتباه هست . گاهی کثیف شدن و سولفاته شدن محل اتصال برد به هارد دیسک هم میتونه این خطا رو بوجود بیاره که تمیز کردنش کار شما نیست و باید توسط تعمیرکار تمیز بشه .
شما چه نوع مارک از کابل ساتا رو مناسب و با کیفیت میدونید ، لطفا لینک فروشگاه اینترنتی هم اگه سراغ دارید برای بنده بزارید ، در ضمن تا امروز هارد سیستم با تبدیل 4 سیمه تغذیه میشده و الان با کانکتور اصلی 5 سیم که از پاور خارج شده و سیم نارنجی اضافه داره وصل کردم ، ظاهرا تو این چند سال مشکلی برای هارد پیش نیومده .
سپاس از پاسخ شما

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما چه نوع مارک از کابل ساتا رو مناسب و با کیفیت میدونید ، لطفا لینک فروشگاه اینترنتی هم اگه سراغ دارید برای بنده بزارید ، در ضمن تا امروز هارد سیستم با تبدیل 4 سیمه تغذیه میشده و الان با کانکتور اصلی 5 سیم که از پاور خارج شده و سیم نارنجی اضافه داره وصل کردم ، ظاهرا تو این چند سال مشکلی برای هارد پیش نیومده .
سپاس از پاسخ شما
وضعیت فعلی هارد شما هم به خاطر استفاده از همین تبدیل هاست .

22reza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
وضعیت فعلی هارد شما هم به خاطر استفاده از همین تبدیل هاست .
الان با فیش مناسب داره برق هارد تامین میشه لطفا بفرمایید کابل ساتا مناسب چه مارکی خوبه تا اگر لازمه اون رو هم تعویض کنم . (تعداد ارور همچنان 117 است)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
الان با فیش مناسب داره برق هارد تامین میشه لطفا بفرمایید کابل ساتا مناسب چه مارکی خوبه تا اگر لازمه اون رو هم تعویض کنم . (تعداد ارور همچنان 117 است)
کابل ساتا های همراه مادربرد فرق نداره . تمام مغازه های کامپیوتری دارند .

unplug

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان 6 ماهی هست که هارد 1 ترا وسترن دیجیتال تهیه کردم ولی تازگیا دچار صدای خفیف شده..
اسکرین برنامه HDSentral
hdd.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

unplug

Registered User
لایک‌ها
12
بزرگوار این خم شدگی رو متوجه نمیشم
فاصله هارد با اتصال ساتا روی مادربورد خیلی کمه و طول کابل بیشتر پس طبیعتا خمشدگی به وجود میاد چه راهی پیشنهاد میدین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بزرگوار این خم شدگی رو متوجه نمیشم
فاصله هارد با اتصال ساتا روی مادربورد خیلی کمه و طول کابل بیشتر پس طبیعتا خمشدگی به وجود میاد چه راهی پیشنهاد میدین
کابل رو عوض کنید . این کابل ها اگر زیادی پیچ بخورن و خم بشه . تو انتقال دیتا خطا میگیرید . پس یک کابل با کیفیت نو جایگزین کنید .
مسئله بعدی برق رسانی از پاور هست . که به هیچ عنوان نباید از تبدیل برق ساتا استفاده کنید .

بالا