درود ، هارد اکسترنال دارم سیگیت ، موقع کارکد صدای ناک ناک میده و باعث گیر،یا لگ در پخش ویدئو یا موزیک میشه یا در هنگام کپی گیر میکنه کند میشه ، اما کارش رو انجام میده به هرترتیب .
لطفا راهنمایی کنید .
لطفا راهنمایی کنید .
اسکرین شات با برنامه hdd senitel از قسمت overviewدرود ، هارد اکسترنال دارم سیگیت ، موقع کارکد صدای ناک ناک میده و باعث گیر،یا لگ در پخش ویدئو یا موزیک میشه یا در هنگام کپی گیر میکنه کند میشه ، اما کارش رو انجام میده به هرترتیب .
لطفا راهنمایی کنید .
با تشکر
فعلا امکانش نیست خالیش کنم ، اما در اولین فرصت انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم .شما هارد رو خالی کنید و با برنامه زیر فرمت کنید
http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
حجمش بالاست طول میکشه .اقا این تبدیل به ntfs بعد 14 ساعت تازه رسیده 56 درصد مشکلی در کار نیست؟
ارور CRC در وهله اول مربوط به معیوب بودن یا اتصال شل کابل دیتای هارد بوجود میاد. برای چک کردن، کافیه که کابل ساتا رو با یه کابل سالم عوض کنید و قبل از روشن کردن سیستم از چفت بودن درست و محکم کابل، چه به هارد، و چه به پورت مربوطه بر روی مادربرد اطمینان حاصل کنید. اگه پس از اینکار، دیگه اون ارور مقدارش بالاتر نرفت (یعنی مثلا اگه قبلا 41 بود و بعد اینکار بازم روی همون 41 موند) پس صد درصد ایراد از کابل یا شل بودن اون بوده و با خیال راحت میشه از هارد استفاده کرد. فقط موقعی باید نگران شد که Data count مربوط به این ارور ، علیرغم تعویض کابل هارد مرتبا روز به روز بیشتر بشه.سلام خدمت دوستان یک سوال داشتم من با برنامه از هاردم تست گرفتم این رو ارور داده error ultra dma crc error count این مشکل چیه و چه مشکلاتی بوجود میاره؟؟؟
ممنون
هارد رو به عنوان هارد دوم به یک سیستم دیگه متصل کنید و با برنامه زیر شات بگیرید از HD SENITELسلام امروز هارد سيستممم بعد از يك ريستارت كلا توسط سيستم شناسايي نميشه انگار كه وصل نيست برنامه هاي بوت نميشناسنش ولي در بخش اول كه سيستم روشن ميشه اسم و مشخصاتش مياد بايوس هم ميشناسش دوستاني كه اطلاعاتي درباره اين مشكل دارن راهنمايي كنن ممنون ميشم
روش کار رو بارها در همین تاپیک توضیح دادم .اگه ممكنه بگيد با كدوم برنامه و يكمم ميتديانه تر تضيح بديد
قسمت overviewاينم تصوير
الان از کدوم هارد شات گرفتید . با تبدیل وصل کردید به لپتاپ ؟ميدونم هست با خود سيستمم ميشه گرفت ولي با اين لپتاپ دسترسي نطارم به پرشين تولز
با تبدیل که وصل کردید پارتشین ها این هارد ها میاد یا نه ؟بله با تبديل همونجور كه گفتيد به عنوان هارد دوم وصل شده به لپتاب و تصوير هم از همون هارده