• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع درباره بررسي انواع كيس و پاور و سيستم هاي خنك كننده

mmrapq

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من میخوام یه کیس و یه پاور 400 بخرم...

میخواستم ببینم کیسی هست که پاور 400 داشته باشه رو خودش و پاورش هم بیخود نباشه..که من از خرید پاور بی نیاز بشم؟

کیس هم مهمه که تهویش عالی باشه

یا کولر مستر 390W یا Green 430W که قیمتلش تقریبا برابره
کیس هم می خوای خرج کنی GREEN TUNQ بگیر 1080000 ریال و یا کم می خوای خرج کتی مدل اربیت گرین بگیر67000 تومن و یا کمتر مدل Stylish بگیر 41000 تومان

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما يك برند معتبر جهاني مثل كولر مستر رو با گرين مقايسه ميكنيد ! مثل اينكه بنز رو با هيونداي مقايسه كنيد هر دو هم ماشين هستند .

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
نظرتون در مورد برند Termaltake چی هست ؟
اگر قرار باشه با GREEN قیاس بشه کدوم بهتره؟
من چندی پیش یه 500 وات ترمال تک گرفتم 70 ..مدل TR2-500

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نظرتون در مورد برند Termaltake چی هست ؟
اگر قرار باشه با GREEN قیاس بشه کدوم بهتره؟
من چندی پیش یه 500 وات ترمال تک گرفتم 70 ..مدل TR2-500
نسبت به قیمتی که خریدی چیز بی ارزشیه . با این قیمت به راحتی میشه Seasonic S12 II Bronze 520w رو گرفت که بسیار پاور بهتریه.
با این قیمت میشه 530EU Green رو گرفت که بازهم به لحاظ کارایی بالاتر از Termaltake قرار میگیره.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
گرين انگشت كوچك انرمكس و كولر مستر و TT نميشود . محصولي بجول از شركتهاي بي نام چيني

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
گرين انگشت كوچك انرمكس و كولر مستر و TT نميشود . محصولي بجول از شركتهاي بي نام چيني
شما موضعت راجب قطعات کامل مشخصه . هر جا که نون بهت بدن بهترین مارک دنیا میشه . هر جا هم نونش بهت نرسه قطعا بدترین مارکه دنیاست.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نون ما دست خداست نه امثال مرفه بي درد من عقيده ام گفتم اگر درد داشت مشكلي نيست

منم بابام خرجم رو ميداد خرج يك آدم بالاي 20 سال شايد مثل شما بودم ........... اصلا دوست نداشتم جاي شما باشم

وقتي ما عرق ميريزيم شما زير كولر باباتون ميشيد

احترامتو حفظ كن من هم بلد از شما خيلي چيزا ميدونم بگم از كجا جيبات پر ميشه ادامه بدي به بدترين شكل ممكن همه چيز رو ميريزم تو دايره

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

منم بابام خرجم رو ميداد خرج يك آدم بالاي 20 سال شايد مثل شما بودم ........... اصلا دوست نداشتم جاي شما باشم

احترامتو حفظ كن من هم بلد از شما خيلي چيزا ميدونم بگم از كجا جيبات پر ميشه ادامه بدي به بدترين شكل ممكن همه چيز رو ميريزم تو دايره
نونی که با دروغ بدست بیاد دست خدا نیست . اینقدر به چیزی که اعتقاد نداری نناز.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من ماهي ييكبار با نمايندگان كمپاني كولر مستر و fsp grup جلسه دارم .رروزيي ما دسست خداست نه جيب بابا
اگر زيادي فكر ميكني خيلي ميفهمي ييك پاور جلوت ميذارم تك تك قطعاتش رو بگو چيكار ميكنه اون موقع داري گرين گريم ميكني من دارم پاور آناليز ميكنمخواستي بيا ازت ياد بگيريم .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من ماهي ييكبار با نمايندگان كمپاني كولر مستر و fsp grup جلسه دارم .رروزيي ما دسست خداست نه جيب بابا
اگر زيادي فكر ميكني خيلي ميفهمي ييك پاور جلوت ميذارم تك تك قطعاتش رو بگو چيكار ميكنه اون موقع داري گرين گريم ميكني من دارم پاور آناليز ميكنمخواستي بيا ازت ياد بگيريم .
تو که مدیر فنی کولر مستر بودی عزیز. چیشد تغییر شغل دادی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من هر خري هستم به خودم ربط داره تو كي هستي ؟ روزي 12 ساعت كار ميكنم ميتونيم مسابقه بذاريم هر پاوري كه دوست داشتي مخصوصا گرين درپيت ميخوايي نقاط ضعفش رو همينجا و تو سايتم پابليك كنم . خودشو ناراحت نكن خيلييي مونده

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من هر خري هستم به خودم ربط داره تو كي هستي ؟ روزي 12 ساعت كار ميكنم ميتونيم مسابقه بذاريم هر پاوري كه دوست داشتي مخصوصا گرين درپيت ميخوايي نقاط ضعفش رو همينجا و تو سايتم پابليك كنم . خودشو ناراحت نكن خيلييي مونده
هر کی میخوای باش . پائو و دهنت رو به اندازه ی خودت دراز کن و باز کن.تو کاملا برای همه شناخته شده هستی .
نزار همه ی مطالب به اصلاح فنیت رو بزارم که بفهمن سواد و پاچه خواریت کدوم به کدوم میچربه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بيا شركت ببينيم كدوم ما از پاور ميفهميم . مثلا پام رو از گليمم دراز كنم چه غلطي ميكني . شناخته شده باشم هر كسي اشتباه ميكنه جا نماز آب نكش من هر كثافتي هستم براي خودم هستم. ميخواهي امتحان كنيم كاريي نداره يييك پاور باز ميكنم ببينم اصلا بلدي پيچاش باز كني

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

استاد این اظهارات رو عمه من فرموده بودند ؟

نون به نرخ روز خوری دیگه !!

شرايط آب و هوائي و كي�?يت برق تو ايران كه شامل �?ركانس و ولتاژ ميشه تو عمر پاورها تاثير دارند. چرا تيم طراحي �?ني گرين روي پاورها بيشتر كار ميكنند چون پاور رو با اينشرايط سازگارتر كنند. به خاطر همين واقعا اسم جان سخت روي پاورهاي گرين كاملا متناسب پاورهاي اين شركت هست . همه �?كر ميكنند من به خاطر تبليغ و .. و دوستي با مهندس اين كار ر. مبكنم. اشتباه نكنيد. من به خاطر شما اين همه جوش ميزنم. چون پاوري كه قاعدتا تو ايران باشد بايد داراي پروتكشن هاي قويتريباشد . من �?كر ميكنم پاوري كه با برق 220 طراحي ميشود كمي جان سخت تر هست . ديرتر خراب ميشود ولي مثلا پاورهاي ديگر معمولا با برق 110 تايوان اپتيمايز شدن . پروتكشن ها و ... تواين ولتاژ بهتركار ميكنند. وضعيت �?ركانس برق ايران هم خيلي جالب نيست .البته من در حد معلومات ضعي�? خودم ميگم. چون خرابي پاورهاي tt و .. تو ايران بيشتر هست اين حدس من هست كه �?كر نكنم غلط باشد. يك پيشنهاد هم به ر�?يق و دوست خوبم دارم. اضا�?ه كردن يك محا�?ظ ولتاژ به جعبه پاور هست . البته به صورت optonak در اصل پاور يك محا�?ظ خارجي ديگه هم داشته باشد. جسارت نشه شركتهاي ديگر بيشتر باد دنبال اين كار باشند. هزينه اي هم تو تيتراژ بالا ندارد. شرمنده كه تو كار بزرگان دخالت كردم. بايد بهترين شرايط رو ايجاد كنيم. هميشه هراز گاهي با دستگاه باد خاك هاي درون پاور رو پاك كنيم. مثلا ن.ع لحيم كري ديروز تو اون پاور ديديم در دراز مدت مشكل ايجاد ميكند. كا�?يست اون لحيم شل شود. مهندس عزيزم كه مثل برادرم ميمونه اينها رو يادمون داده.

شاگرد كوچيك شما اميد

بیچاره بچه ات که باید نون حروم تو سفره اش باشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
استاد این اظهارات رو عمه من فرموده بودند ؟

نون به نرخ روز خوری دیگه !!

بیچاره بچه ات که باید نون حروم تو سفره اش باشه.

بيچاره تو كه با چنين طرز تفكر ابلهانه بزرگ شدي . نون حرام ..... من 12 ساعت تو روز كار ميكنم .قضاوت كار درستي نيست مثلا تو يا پدرت چيكار ميكني حلاله تا حالا شده بعد از ساعت كار به خاطر خرج زندگي شب رزوشن واسستي سا بري داك بزني براي دوربين مدار بسته خوبه قاضي نشدي من به خاطر تهمتي زدي نميييبخشمت

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بيچاره تو كه با چنين طرز تفكر ابلهانه بزرگ شدي . نون حرام ..... من 12 ساعت تو روز كار ميكنم .قضاوت كار درستي نيست مثلا تو يا پدرت چيكار ميكني حلاله تا حالا شده بعد از ساعت كار به خاطر خرج زندگي شب رزوشن واسستي سا بري داك بزني براي دوربين مدار بسته خوبه قاضي نشدي من به خاطر تهمتي زدي نميييبخشمت
هر کس مسئول حرف و رفتار خودشه . شما هم همینطور.
تمام پستهای شما در تمام فرمها به حرفهای من استناد داره . اینکه شما روزی چقدر کار میکنی هم مشخصا به من ربطی نداره.اما اینکه تو این فرومها با دروغ چه چیزی گیرت میاد ، چون من یک یوزرم و برای حرف راست و دروغ فرق قائلم 100% بهم ربط داره و جلوت وامیستم. قطعا به لحاظ فنی شما 100 برابر من دانش داری . من با دانش شما هیچ وقت نه مشکل نداشتم و ندارم و نخواهم داشت. بخیل هم نیستم . اما شمایی که تو فروم ها میای و جهت دار برخورد میکنی و کاربران رو احمق به تمام معنا فرض میکنی باید پاسخگوی این رفتارت باشی. از سال 2005 ما باهم آشناییم دیگه . من خیلی چیزها میدونم که اگر شما بخوای به همین منوال ادامه بدی باید دیگران هم بدونند که با کی طرفند!.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
آقا بحث منحرف شد بیخیال ....
مغازه دار به استناد یک سایتی که توش برندها و استانداردهای جهانی کسب شده رو لیست کرده بود این مدل ترمالتک رو بمن پیشنهاد کرد .. به استناد خودش ورژن ATX 2.2 گرین 535 سوری و قالب کنی بود
تو همون سایت هم تو لیست 80 پلاس خبری از گرین نبود و فقط ترمالتک درش بود
به گفته خود مغازه دار که گرین هنوز برند جهانی نشده که بخواد استاندارداش صحت داشته باشه و اینکه استاندارهای
زده شده روی جعبه سوری هست
البته من الان اسم سایتی که بهم نشون داد رو یادم نیست ...
اگر قرار باشه رو استانداردهای بین المللی تکیه کنیم ازین نظر کدوم برند موفق تر بوده ؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
دوستان جای این دعوا ها و توهین ها به هم!

به کاربر ان بخت برگشته که میان اینجا از نظرات ارزشمند شما کاربران فعال بخش کامپیوتر بهره مند بشند! بفرمایید دلایل فنی تون برای حرف هاتون چیه...

تا بقیه حداقل سودی ببرند از بحث هاتون!

بحث ها و توهین های شخصی شما به هم جاش اینجا نیست به نظر من!

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حالا هم دوستان لطف کتن ..یه مشاوره بدن

من میخوام یه پاور 530 بخرم..

منتهی میخوام یه پاوری بخرم که گرافیک 150 تومنی ATi رو با 2 تا هارد اینرتنال همزمان و 4 گیگ رم جواب بده

چی توصیه میکنید؟

----------------------------

2- کیس با 50 تومن ..بهترین چیه؟ مگنوم گرین؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
آقا بحث منحرف شد بیخیال ....
مغازه دار به استناد یک سایتی که توش برندها و استانداردهای جهانی کسب شده رو لیست کرده بود این مدل ترمالتک رو بمن پیشنهاد کرد .. به استناد خودش ورژن ATX 2.2 گرین 535 سوری و قالب کنی بود
تو همون سایت هم تو لیست 80 پلاس خبری از گرین نبود و فقط ترمالتک درش بود
به گفته خود مغازه دار که گرین هنوز برند جهانی نشده که بخواد استاندارداش صحت داشته باشه و اینکه استاندارهای
زده شده روی جعبه سوری هست
البته من الان اسم سایتی که بهم نشون داد رو یادم نیست ...
اگر قرار باشه رو استانداردهای بین المللی تکیه کنیم ازین نظر کدوم برند موفق تر بوده ؟
آها این شد . ببین این بازدهیش تو این رنج قیمت خیلی پایینه.که برای این مقدار پول خوب خریدش ارزشی نداره.
نکته بعدی اینکه حالا واقعا گرین آیا برنز توی سری B داره یا خیر اینه که من حقیقتا دوست ندارم از برندی دفاع کنم . اما چیزی که من فهمیدم اینه که پاورهای گرین در حقیقت در مدلهای مختلف مونتاژ برندهای مختلف هست . و اگر مثلا 535B نشان برونز رو روی کارتن و پاور داره معنیش اینه که برند اصلی اون پاور قبل از مونتاژ این نشان رو داشته . طبیعتا برندی که در بین تحریم هاست و قدرت مالی برای مطرح شدن در سطح بین المللی رو نداره ، توان اینکه بتونه در بین برندهای بزرگ مقایسه بشه رو نداره و از همین رو نمیتونه استانداردهای بین اللملی رو به صورت واقعی فعلا دریافت کنه.اینکه حالا واقعا 535B یا نه 1000 وات گرین نشانهای و استاندرادهای واقعی روی جعبه اشون حک شده یا نه اسمی ، نه در کیفیت فنی بنده است که راجبش نظر بدم نه اون مغازه دار محترم که عمدتا غرزورزانه به قضیه نگاه میکنند . اجناسی مثل پاورهای ویرا یا پاورهایی از این دست رو به عنوان واتاژ واقعی میخوان به ملت بخرونند یا پاورهای قدیمی برندهای معروف رو که رو دستشون باد کرده رو به هر عنوانی که فکر میکنند به مشتری آب کنند.

من خودم تو این رنج قیمت برند Seasonic S12 II Bronze 520W رو دارم که واقعا عالیه . این پاور سال گذشته از سایت Hardware Secret هم که یکی از معتبرترین سایتها مخصوصا در ریویو کردن پاور هاست نشان طلایی گرفت.
اینم اون بررسی : http://www.hardwaresecrets.com/article/954
تو این رنج قیمت به نظرم مورد مناسبیه .

بالا