آها این شد . ببین این بازدهیش تو این رنج قیمت خیلی پایینه.که برای این مقدار پول خوب خریدش ارزشی نداره.
نکته بعدی اینکه حالا واقعا گرین آیا برنز توی سری B داره یا خیر اینه که من حقیقتا دوست ندارم از برندی دفاع کنم . اما چیزی که من فهمیدم اینه که پاورهای گرین در حقیقت در مدلهای مختلف مونتاژ برندهای مختلف هست . و اگر مثلا 535B نشان برونز رو روی کارتن و پاور داره معنیش اینه که برند اصلی اون پاور قبل از مونتاژ این نشان رو داشته . طبیعتا برندی که در بین تحریم هاست و قدرت مالی برای مطرح شدن در سطح بین المللی رو نداره ، توان اینکه بتونه در بین برندهای بزرگ مقایسه بشه رو نداره و از همین رو نمیتونه استانداردهای بین اللملی رو به صورت واقعی فعلا دریافت کنه.اینکه حالا واقعا 535B یا نه 1000 وات گرین نشانهای و استاندرادهای واقعی روی جعبه اشون حک شده یا نه اسمی ، نه در کیفیت فنی بنده است که راجبش نظر بدم نه اون مغازه دار محترم که عمدتا غرزورزانه به قضیه نگاه میکنند . اجناسی مثل پاورهای ویرا یا پاورهایی از این دست رو به عنوان واتاژ واقعی میخوان به ملت بخرونند یا پاورهای قدیمی برندهای معروف رو که رو دستشون باد کرده رو به هر عنوانی که فکر میکنند به مشتری آب کنند.
من خودم تو این رنج قیمت برند Seasonic S12 II Bronze 520W رو دارم که واقعا عالیه . این پاور سال گذشته از سایت Hardware Secret هم که یکی از معتبرترین سایتها مخصوصا در ریویو کردن پاور هاست نشان طلایی گرفت.
اینم اون بررسی :
http://www.hardwaresecrets.com/article/954
تو این رنج قیمت به نظرم مورد مناسبیه .