• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع درباره بررسي انواع كيس و پاور و سيستم هاي خنك كننده

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
حالا هم دوستان لطف کتن ..یه مشاوره بدن

من میخوام یه پاور 530 بخرم..

منتهی میخوام یه پاوری بخرم که گرافیک 150 تومنی ATi رو با 2 تا هارد اینرتنال همزمان و 4 گیگ رم جواب بده

چی توصیه میکنید؟

----------------------------

2- کیس با 50 تومن ..بهترین چیه؟ مگنوم گرین؟
گرین با قیمت 65 تومن این رو داره 530 EU . که مورد مناسبی و مشکلی ایجاد نمیکنه.
برند Seasonic هم که عرض کردم خدمتتون. حالا کولر مستر یا برندی مثل FSP تو رنج مورد نظر چیا دارند رو من خیلی اطلاعی ندارم .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
حالا هم دوستان لطف کتن ..یه مشاوره بدن

من میخوام یه پاور 530 بخرم..

منتهی میخوام یه پاوری بخرم که گرافیک 150 تومنی ATi رو با 2 تا هارد اینرتنال همزمان و 4 گیگ رم جواب بده

چی توصیه میکنید؟

----------------------------

2- کیس با 50 تومن ..بهترین چیه؟ مگنوم گرین؟
کیس هم با توجه به چیزهایی که من تو بازار دیدم واقعا زیر 50 تومن Magnum II یک مورد واقعا مناسبه . البته نواقصی هم داره که میشه بعدا راجبش گفتگو کرد.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
Seasonic همون مدلی که صفحه پیش معرفی کردید؟

520 با 530 فرق خاصی نداره؟

قیمتش چنده؟

-------------------------------------------

میشه نواقصش رو همین حالا مطرح کنید؟ چون قصد خرید دارم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
Seasonic همون مدلی که صفحه پیش معرفی کردید؟

520 با 530 فرق خاصی نداره؟

قیمتش چنده؟

-------------------------------------------

میشه نواقصش رو همین حالا مطرح کنید؟ چون قصد خرید دارم.
آره . من اونو چون خودم دارم و تو اون سایت تاییدش کردن تایید میکنم .
قیمتش تو بازار تهران باید حدود 70 باشه.
نه 10 وات دیگه چیزی نیست که.
ضمن اینکه این 80+ برنز داره که 530 گرین اونو نداره.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
با چه گارانتی موجوده؟

من مادربوردم اینه: ساپورت میکنه؟

گیگا بایت S-series ---GA-P31-DS3L/S3L

------------------------------------------------

نواقص کیس رو هم ممنون میشم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
با چه گارانتی موجوده؟

من مادربوردم اینه: ساپورت میکنه؟

گیگا بایت S-series ---GA-P31-DS3L/S3L

------------------------------------------------

نواقص کیس رو هم ممنون میشم.
گارانتیش یادم نیست. اما گارانتی کلا مالی نیست . یا تک دیتاس یا فارسه . مشکلی با مادربرد شما نداره.
/
سری اولیه این کیس پایه هاش با چسب میچسبیدن . دقت کنید که وقتی میخرید از سری اول به شما نداده باشند.
دوم اینکه فن بالای کیس با بعضی مادربردها مشکل داره . یعنی وقتی شما بخواین رم رو تو کیس تعویض کنید . توی اسلات 1 و 2 معمولا دچار مشکل میشید.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
گارانتیش یادم نیست. اما گارانتی کلا مالی نیست . یا تک دیتاس یا فارسه . مشکلی با مادربرد شما نداره.
/
سری اولیه این کیس پایه هاش با چسب میچسبیدن . دقت کنید که وقتی میخرید از سری اول به شما نداده باشند.
دوم اینکه فن بالای کیس با بعضی مادربردها مشکل داره . یعنی وقتی شما بخواین رم رو تو کیس تعویض کنید . توی اسلات 1 و 2 معمولا دچار مشکل میشید.

خب من خواستم بخرم زیر رو نگاه کنم..که پایه هاش با چسب نچسبیده باشه؟ با چی پس باید زده باشن؟مشخصه کاملا؟

بعد در مورد فن بالای کیس و مشکل با رم..

یعنی کیسش بالاش فن داره؟ فنشم روشه؟

خب من از کجا اینو بفهمم..اگه مشکل داشته باشه با مادربرد من چی میشه؟

پیشنهاد شما چیه؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
خب من خواستم بخرم زیر رو نگاه کنم..که پایه هاش با چسب نچسبیده باشه؟ با چی پس باید زده باشن؟مشخصه کاملا؟

بعد در مورد فن بالای کیس و مشکل با رم..

یعنی کیسش بالاش فن داره؟ فنشم روشه؟

خب من از کجا اینو بفهمم..اگه مشکل داشته باشه با مادربرد من چی میشه؟

پیشنهاد شما چیه؟
پایه ها رو متاسفانه باید بعد از خرید دید :D .مگر اینکه از تو ویترین بهت بدن که اونجوری ببینی . پایه های قدیمی یک چسب زیر داشت که کنده میشد و میچسبید به کیس . فوق العاده ضعیف بود و معمولا پایه ها راحت در میرفت.
سری جدید پایه ها با پین به داخل کیس محکم میشند و دیگه چسبی نیست.
فن کیس از داخل به سطح بالایی کیس پیچ شده و LED قرمز داره .رو مادربرد Asus m4AATD-m و سری های های اند این مشکل وجود داشته . تو مادربرد شما نمیدونم این مشکل به وجود میاد یا خیر. البته میگم خیلی حاد نیست اما به هر حال مشکلیه که میتونست حل بشه و هنوز حل نشده.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
خب قبل خرید شرط میکنم پایه ها با پین باشه!

این که مشکلی نیست...فوقش نمونشو دارن دیگه..همه مغازه ها یه نمونه دارن..نگاه میکنیم..

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من خودم برای سیستم دومم که تو محل کارمه خریدم . نسبت به قیمتی که خریدم طبیعتا راضی هستم.

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
آها این شد . ببین این بازدهیش تو این رنج قیمت خیلی پایینه.که برای این مقدار پول خوب خریدش ارزشی نداره.
نکته بعدی اینکه حالا واقعا گرین آیا برنز توی سری B داره یا خیر اینه که من حقیقتا دوست ندارم از برندی دفاع کنم . اما چیزی که من فهمیدم اینه که پاورهای گرین در حقیقت در مدلهای مختلف مونتاژ برندهای مختلف هست . و اگر مثلا 535B نشان برونز رو روی کارتن و پاور داره معنیش اینه که برند اصلی اون پاور قبل از مونتاژ این نشان رو داشته . طبیعتا برندی که در بین تحریم هاست و قدرت مالی برای مطرح شدن در سطح بین المللی رو نداره ، توان اینکه بتونه در بین برندهای بزرگ مقایسه بشه رو نداره و از همین رو نمیتونه استانداردهای بین اللملی رو به صورت واقعی فعلا دریافت کنه.اینکه حالا واقعا 535B یا نه 1000 وات گرین نشانهای و استاندرادهای واقعی روی جعبه اشون حک شده یا نه اسمی ، نه در کیفیت فنی بنده است که راجبش نظر بدم نه اون مغازه دار محترم که عمدتا غرزورزانه به قضیه نگاه میکنند . اجناسی مثل پاورهای ویرا یا پاورهایی از این دست رو به عنوان واتاژ واقعی میخوان به ملت بخرونند یا پاورهای قدیمی برندهای معروف رو که رو دستشون باد کرده رو به هر عنوانی که فکر میکنند به مشتری آب کنند.

من خودم تو این رنج قیمت برند Seasonic S12 II Bronze 520W رو دارم که واقعا عالیه . این پاور سال گذشته از سایت Hardware Secret هم که یکی از معتبرترین سایتها مخصوصا در ریویو کردن پاور هاست نشان طلایی گرفت.
اینم اون بررسی : http://www.hardwaresecrets.com/article/954
تو این رنج قیمت به نظرم مورد مناسبیه .
گرین مگه تحریمه ..؟؟؟ اینکه زده روش ساخت ژاپن:lol:
در کل نظریات شما در مورد گرین محترم ولی به نظر بنده اصلا فنی نیست و بیشتر میخوره که تجربی باشن
در کل منم از خرید این پاور یکم عجله کردم ..چون نه 80 پلاس داره و همینکه ورژن ATX 2 هستش
البته بدم زیاد نیست بالا 72 درصد کارامدی داره و خیلی هم بی صداس:rolleyes:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
يكي از بهترين كيس هاي خوش قيمت و با كولينگ خوب cm 690 advance plus ميباشد . اگر بيشتر هزينه كني haf 932 آخرت كيسه

jagvar.tan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
چندتا سوال از اساتید خودم دارم اول مشخصات سیستم خودم رو بدم
1- مادر برد GA-P31-DS3L/S3L
2- intel 2 duo E4500 2.20 cpu
3- VGA palit 9600 GT
4- پاور green 310w
اما سوالم چقدر cpuو کارت گرافیکم رو می تونم ارتقا بدم؟ ومادربردم جواب می ده مادربرد رو نمی خوام تغییر بدم
از نظر شما چه کارت گرافیکی بگیرم برای یک کار گرافیکی وچه cup هایی می تونم بگیرم؟
باتشکر

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
با سلام خدمت دوستان
چندتا سوال از اساتید خودم دارم اول مشخصات سیستم خودم رو بدم
1- مادر برد GA-P31-DS3L/S3L
2- intel 2 duo E4500 2.20 cpu
3- VGA palit 9600 GT
4- پاور green 310w
اما سوالم چقدر cpuو کارت گرافیکم رو می تونم ارتقا بدم؟ ومادربردم جواب می ده مادربرد رو نمی خوام تغییر بدم
از نظر شما چه کارت گرافیکی بگیرم برای یک کار گرافیکی وچه cup هایی می تونم بگیرم؟
باتشکر
سلام
سوكت 775 واقعا ارزش آپديت نداره ولي بازم اگه خواستيد تو تعويض پردازنده دستتون باز هست و مشكلي نداريد.
ولي كارت گرافيك ديگه اي كه حداقل از كارت فعلي تون به نسبت قوي تر باشه هم نميتونيد بخريد چون كارت هاي فعلي حدودا 160 تا 200 وات مصرفش ميشه كه در برابر كارت فعليتون كه حدودا 100 وات مصرف داره واسه پاورتون سنگينه.

بالا