• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپيك مرجع سوالات و مشكلات در مورد ايكس باكس ٣٦٠

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خدمت دوستان

من میخوام ایکس باکس 360 بگیرم می خواستم بدونم که کدوم مدل بهتره؟؟ live یا elite یا arcade و ....

و کدام سری بهتره؟؟؟:blush:

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
آقا ایکس باکس من از دو روز پیش دیگه بازی ها رو اجرا نمیکنه !!!!!
وقتی dvd رو میذارم بعد از چند ثانید open try میده
باید چیکار کنم ؟ :(

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
البته مال دوستمه :D
میخوام ببینم میتونم کمکش کنم ؟

joykiller360

Registered User
لایک‌ها
72
سلام خدمت دوستان

من میخوام ایکس باکس 360 بگیرم می خواستم بدونم که کدوم مدل بهتره؟؟ live یا elite یا arcade و ....

و کدام سری بهتره؟؟؟

سلام. دوست عزیز الیت بگیرید بهتر هست

mohammad.kaveh

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال برای اینکه این پروژه ناتال روی دستگاه کا رکنه باید حتما همین مدلی که چند روز پیش ماکروسافت معرفی کرده باشه یا به مدل های قبلی هم میخوره ؟!

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
یه سوال برای اینکه این پروژه ناتال روی دستگاه کا رکنه باید حتما همین مدلی که چند روز پیش ماکروسافت معرفی کرده باشه یا به مدل های قبلی هم میخوره ؟!

نه.
برای همه ی مدل هاست.
در ضمن ناتال هم اسمش شد کینکت.

amo mori

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان ایکس باکس اسلیم کی وارد بازار میشه ؟؟؟ و کی وارد ایران ؟؟؟؟

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
دوستان ایکس باکس اسلیم کی وارد بازار میشه ؟؟؟ و کی وارد ایران ؟؟؟؟

حدود یک ماه دیگه دستگاه وارد اروپا میشه، و آقای فتحی که از فروشنده های همین بازارچه خودمون هستند هم گفته بودند که همون یک ماه دیگه توی ایران هم میاد، ولی نمیشه پیش بینی کرد که آیا کپی خور میشه یا نه، و کی کپی خور میشه.

amo mori

Registered User
لایک‌ها
5
فرق عمده ایکس باکس اسلیم با الیت چیست ؟؟؟؟

من ps3 دارم به نظرتون بفروشمش ماه دیگه ایکس باکس اسلیم بگیرم ؟؟؟
و حدود قیمت اسلیم تو ایران چقد میشه به نظرتون ؟؟؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
فرق عمده ایکس باکس اسلیم با الیت چیست ؟؟؟؟

من ps3 دارم به نظرتون بفروشمش ماه دیگه ایکس باکس اسلیم بگیرم ؟؟؟
و حدود قیمت اسلیم تو ایران چقد میشه به نظرتون ؟؟؟

فرق عمدش تو ظاهرش و هاردش هست.تازه مین بدتر هم شده.

اگه پی اس 3 دارید دیگه 360 نگیرید یا اگر گرفتید الیت بگیرید.
اسلیم هم اولاش 450 تومنی باید باشه.شاید هم بیشتر.اطلاعاتم دقیق نیست.
اما هر چی میدونستم گفتم.

Last edited:

zadis

Registered User
لایک‌ها
133
1.پشتیبانی از فرمت بلو-ری
2.پشتیبانی بیشتر از شرکت‌های 1st Party
3.ارایه کنسول همراه با فن‌آوری وای-فای
4.موفقیت حسگر حرکتی کینکت بسیار مهم است
5.گسترش امکاناتی که در اینترنت رایگان هست

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
1.پشتیبانی از فرمت بلو-ری
2.پشتیبانی بیشتر از شرکت‌های 1st Party
3.ارایه کنسول همراه با فن‌آوری وای-فای
4.موفقیت حسگر حرکتی کینکت بسیار مهم است
5.گسترش امکاناتی که در اینترنت رایگان هست

البته عمده مطالب تون درسته، ولی تغییر اساسی درایو دستگاه (مثلا به بلو ری) تغییر خیلی بزرگیه که توی این نسل کنسول ها اتفاق نخواد افتاد...

یه چیز جالب هم بگم دوستان: چند وقت پیش گفته شده بود که تا به حال، فروش کنسول PS3 بیشتر از این که به دلیل گیم هاش بوده باشه، به دلیل قابلیتش برای پخش دیسک های بلوری بوده!! :blink: :blink: :D
(فکر می کنم ارزون ترین پخش کننده بلو ری باشه)!

Phantom Hive

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جالبه بدونید که توی سایت های معروف بازی مثل GameSpot بعد از کنفرانس های خبری، اصلاً استقبال خوبی از مایکروسافت نشد. دو سه تا بلاگ انتقادی هم روی صفحۀ اصلی اومد مثل این دو تا:
Microsoft Doesn't Get It
Microsoft Fell Flat at E3 2010

تا اونجاییکه توی کامنت ها دیده می شه (کل سایت نه فقط این دو تا بلاگ) برندۀ بازی امسال رو Nintendo می دونند با DS سه بعدی که ساخته.
اونهایی که توی نمایشگاه دیدند گفتند که افکت سه بعدی که ایجاد می کنه خیلی بهتر از اونی بوده که تصور می کردند، گرچه گفتند که توی مدت طولانی باعث سر درد میشه.

دو تا اشکال اساسی هم از کینکت گرفتند:

1) برخلاف Playstation Move و Wii Remote هیچ دکمه ای وجود نداره. پس برای بعضی Command ها مثل پر کردن فشنگ یا ... یا باید هی مثلاً بگویند "Reload" یا از ایما و اشاره استفاده کنند که وقتی تکراری شود جالب نیست.
2) برخلاف Playstation Move و Wii Remote که شما اگر روی صندلی بنشینید باز هم کار می کنند، حداقل توی کنفرانس، تمام بازی ها ایستاده بودند. اگر قرار باشه که بازیکن تمام مدت بازی مجبور باشد که بایستد و در حالت نشسته تشخیص داده نشود، اصلاً خوشایند نیست.

zadis

Registered User
لایک‌ها
133
خبر جالب اینه که این تکنولوژی کینکت برای رایانه‌های شخصی و تلویزیون در سال 2011
قراره بیاد
مسوولان کمپانی پرایم‌سنس معتقدند تکنولوژی حسگرهای حرکتی که بر پایه‌ی آن‌ کینکت ساخته شده است، در سال 2011 میلادی به رایانه‌های شخصی و تلویزیون‌های کابلی راه خواهد یافت.
بر اساس اظهارات ادی برنسون، مدیرعامل پرایم‌سنس، این کمپانی تا کنون چندین قرارداد در خصوص ارایه‌ی حق استفاده از حسگر حرکتی، با سایر کمپانی‌ها امضاء کرده است. هم‌چنین برنسون تایید کرد قراردادی با یک شرکت ارایه دهنده‌ی تلویزیون کابلی به امضاء رسیده که بر اساس آن کنترلر حرکتی برای تلویزیون‌ها تا تابستان سال 2011 میلادی وارد بازار مصرف خواهند شد.

این ابزار دقیقا همانند حسگر حرکتی کینکت از یک دوربین با توانایی پردازش تصاویر 640 در 480 پیکسل برخوردار خواهد بود و بصورت سه‌بعدی مکان کاربران در محیط را شناسایی خواهد کرد. البته سایر امکانات از جمله فرمان صوتی در این مدل وجود نخواهد داشت، امکانی که در سفارش مایکروسافت برای کنسول ایکس‌باکس360 توجه ویژه‌ای به آن شده است.

برنسون در ادامه‌ی سخنانش تاکید کرد این کمپانی قصد دارد حسگرهای حرکتی خود را در آینده‌ی نزدیک در بدنه تلویزیون‌ها جای دهد.
احتمالا در آینده‌ی نچندان دور شاهد عرضه‌ی حسگرهای حرکتی مشابه برای رایانه‌های شخصی نیز خواهیم بود. یا شاید یکی از برنامه‌ی بزرگ مایکروسافت برای پلت‌فرم رایانه‌های شخصی عرضه‌ی حسگر حرکتی کینکت باشد

amo mori

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
این ایکس باکس های ارکید JUMP IN چی هست ؟؟؟
چه فرقی با ارکید معموای داره ؟؟
فرق الیت با ارکید چی هست ؟؟؟

mohseneo

Registered User
لایک‌ها
0
2) برخلاف Playstation Move و Wii Remote که شما اگر روی صندلی بنشینید باز هم کار می کنند، حداقل توی کنفرانس، تمام بازی ها ایستاده بودند. اگر قرار باشه که بازیکن تمام مدت بازی مجبور باشد که بایستد و در حالت نشسته تشخیص داده نشود، اصلاً خوشایند نیست.

این خبر قدیمیه و چند روزی هست که تکذیب شده و به گفته مسولان ماکروسافت بسته به نوع بازی حالت قرارگیری بازیکن متفاوته و میتونه نشسته یا ایستاده باشه.

King.V@hid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسوولان کمپانی پرایم‌سنس معتقدند تکنولوژی حسگرهای حرکتی که بر پایه‌ی آن‌ کینکت ساخته شده است، در سال 2011 میلادی به رایانه‌های شخصی و تلویزیون‌های کابلی راه خواهد یافت.
بر اساس اظهارات ادی برنسون، مدیرعامل پرایم‌سنس، این کمپانی تا کنون چندین قرارداد در خصوص ارایه‌ی حق استفاده از حسگر حرکتی، با سایر کمپانی‌ها امضاء کرده است. هم‌چنین برنسون تایید کرد قراردادی با یک شرکت ارایه دهنده‌ی تلویزیون کابلی به امضاء رسیده که بر اساس آن کنترلر حرکتی برای تلویزیون‌ها تا تابستان سال 2011 میلادی وارد بازار مصرف خواهند شد.

این ابزار دقیقا همانند حسگر حرکتی کینکت از یک دوربین با توانایی پردازش تصاویر 640 در 480 پیکسل برخوردار خواهد بود و بصورت سه‌بعدی مکان کاربران در محیط را شناسایی خواهد کرد. البته سایر امکانات از جمله فرمان صوتی در این مدل وجود نخواهد داشت، امکانی که در سفارش مایکروسافت برای کنسول ایکس‌باکس360 توجه ویژه‌ای به آن شده است.

mnikk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام به دوستان
من تازه xbox elite گرفتم مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطور مثل pc از هر جای بازی خواستی save کنی
توی منوها گزینه ای واسه save حین بازی ندیدم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون

بالا