• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک اختصاصی ptcbox { پاسخ به سوالات شما، pdf کشنده، پرایز های هفتگی، طرح ESH، وریفای حساب PAYZA }

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
ورود شما خواننده ی محترم، محقق، رفرال و یا دوست خوبم را به تاپیک اختصاصی ptcbox تبریک می گویم.

این تاپیک در این لحظه افتتاح گردیده و شما را به صورت LIFETIME پشتیبانی می کند.

در پی ایمیل هایی که دوستان و رفرال های من در مورد سایت ptcbox برایم فرستاده اند و همچنین با بررسی نظرات وبلاگم و تماس های تلفنی دوستان، مهمترین مشکلات در کار با سایت ptcbox یا به طور کلی هر سایت ptc خارجی و معتبر، مواردی نظیر ناتوانی در رفرال گیری، نداشتن حساب معتبر و وریفای شده ی payza یا paypal، نداشتن مرجعی کامل برای راهنمایی، نبود آموزش ها و همچنین استراتژی واقعی و پول ساز متناسب با نیاز هر فرد عنوان شده است.

من و دوستانم در طی تحقیق و بررسی طولانی مدت و همچنین کار شبانه روزی در طی هفته های گذشته برای تمام این مسائل راه حل ارائه داده ایم یا به طور کلی آن ها را حل کرده ایم.

اما چگونه؟

1. افتتاح این تاپیک برای پاسخ گویی به تمام سوالات افرادی که از طریق وبلاگ من یا بنر های تبلیغاتی من در سایت های مختلف، عضو ptcbox می شوند و همچنین برای پاسخ گویی به سوالات تمام کاربران علاقه مند و ایجاد فضای رقابتی و دوستانه بین اعضا، تا اعضای تاپیک پیوسته و متمرکز بر روی ptcbox کار کنند.

2. جزوه ی pdf کشنده؛ این جزوه مهمترین تکنیک های موفقیت در ptcbox را در بر می گیرد و تمام قسمت های سایت در آن به تفصیل توضیح داده شده، همچنین پنل آپگرید custom که کمتر کسی از آن اطلاع دقیق دارد به طور کامل در این جزوه بررسی شده و به صورت صریح و عینی نشان داده ام که چگونه درآمدم از یک رفرال را تا 10 برابر افزایش داده ام و استراتژی های مختلف و حالت های مختلف آپگرید با توجه به وقت و هزینه ی شما نیز در جزوه مطرح گردیده، با خواندن این جزوه از هر منبع دیگری بی نیاز می شوید و این جزوه برای اولین بار توسط من عرضه می شود. لازم به ذکر است افرادی که از طریق من عضو سایت ptcbox شوند این جزوه برایشان به صورت رایگان فرستاده می شود، به این صورت که پس از عضویت در سایت لینک رفرال گیری و ایمیل خودشان را در قسمت نظرات پست زیر اعلام می کنند یا لینک را برای من ایمیل می کنند و من جزوه را به پاس فعالیتشان در ptcbox برای شان می فرستم. ( توجه: لینک رفرال گیری در قسمت REFERRAL LINKS قرار دارد ). برای ثبت نام از این پست اقدام کنید { I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox }.

3. پرایز های مالی و زود هنگام از طرف من؛ من هر هفته به 4 نفر از فعال ترین رفرال هایم هر کدام 1$ جایزه می دهم تا آن ها را تشویق کنم و همواره فعال نگه دارم، این طرح به صورت LIFETIME اجرا می گردد. و جایزه بلافاصله پس اعلام ptcbox id از طرف من در همین تاپیک، به صورت آنی به حساب پیزای برنده واریز می گردد. ممکن است یکی از رفرال هایم بسیار فعال باشد و کلیک هایش را مرتب انجام دهد و نتواند به راحتی زیر مجموعه جذب کند و مثلا 0.5$ در یک هفته درآمد کسب کند، من به پاس فعالیت همچنین افرادی و تشویق آنان این طرح را راه اندازی کرده ام. یعنی 4$ در هر هفته.

4. طرح ESH: این طرح برای اولین بار از طرف من مطرح می گردد و مخفف عبارت EARNINGS SHARING می باشد، من در پایان هر ماه 20% از کل درآمد دلاری ام از سایت ptcbox را به فعال ترین رفرالم هدیه می کنم. مثلا اگر تا پایان ماه 300$ کسب کنم 60$ آن را به صورت آنی به حساب پیزای برنده ی ماه واریز می کنم، این طرح نیز به صورت LIFETIME اجرا می گردد. جزئیات طرح ESH در pdf کشنده به طور کامل توضیح داده شده است.

5. وریفای کردن حساب PAYZA با نازل ترین قیمت بازار برای رفرال هایم، 10 تا 12 هزار تومان زیر قیمت بازار، { بین 15 تا 19 هزار تومان } و در سه سطح تخفیف برای رفرال های من در ptcbox، رفرال های فعال من در ptcbox و همچنین کاربران عادی، تعداد این حساب ها محدود بوده و رفرال های من در اولویت قرار دارند. جزئیات نحوه ی وریفای کردن و دریافت هزینه در pdf کشنده به تفصیل بیان شده است.

تمام پیش نیاز ها را فراهم کرده ایم و همواره پشتیبان و راهنمای شما هستیم، باز هم دلیلی برای صبر کردن وجود دارد؟

اما چرا این همه امتیاز به شما می دهم؟

جواب: فقط و فقط سود خودم، سود من زمانی حاصل می گردد که رفرال های من به درآمد بالا برسند و پیوسته رشد کنند، همچنین من با برنامه ی 1 ساله و هدف 2000 رفرال مستقیم و فعال پیش می روم و حاضرم درآمدم را تا حد امکان با رفرال ها تقسیم کنم و در 6 ماه اول هم به درآمد شخصی نمی اندیشم. من از این نحوه ی کار تیمی لذت می برم، با من همراه شوید تا محکم گام برداریم.

برای پیوستن به ما از این لینک اقدام کنید { I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox }.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام نواب جون

داداش به نظر من اگه شما اول تکلیف حسابمون رو مشخص کنی خیلی بهتره.چون تا زمانی که حساب نداشته باشیم که فایده نداره.

الآن شما به ما بگو چطوری حساب پیزامونو وریفای کنیم بعدش نوکرتم هستیم میایم تو ptcbox ثبت نام میکنیمو زیرمجموعت میشیم

راستی اینم بگو که برای ورود به پیزا و ثبت نام درآن از چه "ف ی ل ت ر شک ن ی" استفاده بکنیم(من یه نرم افزار دارم اسمش freegate هست با اینم میشه؟)

منتظر جوابتم داداش.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام نواب جون

داداش به نظر من اگه شما اول تکلیف حسابمون رو مشخص کنی خیلی بهتره.چون تا زمانی که حساب نداشته باشیم که فایده نداره.

الآن شما به ما بگو چطوری حساب پیزامونو وریفای کنیم بعدش نوکرتم هستیم میایم تو ptcbox ثبت نام میکنیمو زیرمجموعت میشیم

راستی اینم بگو که برای ورود به پیزا و ثبت نام درآن از چه "ف ی ل ت ر شک ن ی" استفاده بکنیم(من یه نرم افزار دارم اسمش freegate هست با اینم میشه؟)

منتظر جوابتم داداش.
با سلام خدمت شما، توصیه می کنم یک v - p - n بخرید و با نرم افزار ثبت نام نکنید و از آن v - p - n برای کار با حساب پیزا استفاده کنید،
ابتدا از طریق این آموزش حساب پیزای خود را افتتاح کنید { I CAN WIN - آموزش کامل و تصویری باز کردن حساب پیزا ( آلرت پی )
اکنون به ویزا کارت مجازی برای وریفای کردن حساب پیزا احتیاج دارید که من در سه سطح قیمت برای رفاه حال رفرال ها آن را عرضه می کنم،

کابران عادی، 19900 تومان
رفرال های من در پی تی سی باکس 17900 تومان
رفرال های فعال من 16500 تومان

البته تعداد ویزا کارت ها محدود می باشد و رفرال های من در اولویت قرار دارند، همچنین قیمت کنونی این کارت ها در بازار بیشتر از 28000 تومان است، با این حال خودتان تحقیق کنید و پس از بررسی کامل اگر تمایل داشتید به من رجوع کنید، این خدمت ما صرفا برای رفاه حال رفرال ها بوده و تمرکز اصلی من بر روی سایت ptcbox می باشد،

پس توصیه می کنم با ثبت نام در سایت ptcbox و ارسال رفرال لینک تان در قسمت نظرات این پست { I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox } هم از تخفیف بر خوردار گردید و هم pdf کشنده را از ما جایزه بگیرید،
در ضمن توصیه می کنم اگر قصد فعالیت جدی دارید برای وریفای حساب هزینه کنید.
برای وریفای کردن حساب به من یک ایمیل بزنید تا من دقیقا راهنمایی تان کنم،
{ my e-mail: [email protected] }
موفق باشید.

Last edited:

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام، نوبت آن رسیده که برنده جایزه ی 1.5$ ای را معرفی کنم،
این دوستمان در 5 روز گذشته فعال ترین رفرال من بوده، دوست عزیز به شما تبریک می گویم، ptcbox id این دوستمان { 237133 } می باشد،شما می توانید ptcbox id تان در انتهای لینک رفرال گیری تان ببینید، مانند این { http://www.ptcbox.com/?rid=232465 } که ptcbox id من است، در صورتی که آی دی اعلام شده، ptcbox id شماست، یکی از کد های html بنر رفرال گیری ptcbox خود را در فایل text و ایمیل حساب پیزا ی تان را برایم میل کنید تا جایزه را به حسابتان واریز کنم،
توجه: در صورتی که حساب پیزای شما وریفای نیست، نگران نباشید این جایزه تا زمان وریفای شدن حسابتان در نزد من محفوظ می ماند.
امیدوارم یکی از 4 برنده ی هفته ی آینده نیز باشید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام این پی دی اف کشنده کجاست مت دانلود کنیم؟
سلام، این pdf رو به رفرال هام در سایت ptcbox هدیه می دم به پاس همکاری شون، شما باید رفرال لینکتونو در قسمت نظرات این پست { I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox } برام بفرستید، من هم جزوه رو براتون ایمیل می کنم، به همان ایمیلی که در نظرات وارد می کنید.
موفق باشید.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
سلام ، ببخشید خواستم بدونم این شمارش معکوس که تو صفحه اول سایت گذاشتن چیه؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام ، ببخشید خواستم بدونم این شمارش معکوس که تو صفحه اول سایت گذاشتن چیه؟
سلام، این شمارش معکوس برای طرحی در نظر گرفته شده که این طرح تعداد حداقل تبلیغ های دریافتی توسط کاربران در روز و همچنین در دراز مدت را مشخص می کند، یعنی تا زمانی که تایمر فعال است در روز تعداد متفاوتی از تبلیغ به کاربران داده می شود و باز خورد آن نیز در نظر گرفته می شود، تا با بررسی عملکرد سیستم و کاربران به یه تعداد ثابت روزانه دست یابند، البته این تعداد ثابت، حداقل می باشد و ممکن است در روز بیشتر از آن هم تبلیغ دریافت کنید، مثلا ثابت 5 تا ست ولی ممکن است شما با لاگین کردن پی در پی در روز یا آن لاین بودن بتوانید 11 تبلیغ ببینید، ولی تعداد ثابت تضمین شده است و شما حتما آن تعداد تبلیغ را در روز می گیرید.

Last edited:

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام؛ مایلم نظر scamadviser رو در مورد ptcbox به شما بگم، scamadviser یکی از معتبر ترین سایت هایی هستش که درصد ریسک سرمایه گذاری در سایت های مختلف رو بیان می کنه و کاربرای زیادی نیز در این کار شرکت می کنند تا نتایجی که سایت ارائه میده درست و مطمئن باشه، اگر کاربر حرفه ای ptc باشید حتما قبل شروع کار در یک سایت ptc از سایت هایی نظیر scamadviser و ptc-investigation استفاده می کنید تا درک کنید که سایت مد نظر شما از اعتبار و قدرت اطمینان کافی برای فعالیت و سرمایه گذاری برخوردار است یا خیر، حال اگر سایتی در یکی از این سایت ها 100% تایید شود یعنی دیگر وقت صبر کردن نیست و باید دست به کار شد، شما هم می توانید حرفه ای و متمرکز کار کنید به جای آن که بر روی 20 تا 30 سایت کار کنید تمام انرژی خود را بر روی یک سایت پر بازده و آینده دار بگذارید، این رمز موفقیت بزرگترین افراد در دنیای تجارت و کار است چه اینترنتی و آن لاین و چه در بازار فیزیکی و آف لاین، به تصویر زیر دقت کنید،

scamadviser report.png

همانطور که می بینید درصد ریسک کار با ptcbox صفر اعلام شده و امنیت آن 100%، یعنی می توان تا چند سال آینده به راحتی با آن کار کرد، حال سوال من از حرفه ای ها و پیشکسوت های این فروم اینه، که شما از 4 یا 5 سال پیش که اومدید اینجا و صدها پست زدید و هزاران پست خوندید تا الان چقدر در آوردید؟ شما واقعا وقتتون رو هدر ندادید؟ چرا!!! این کارو کردید، البته اگه هدفتون صرفا تحقیق بوده و نه کسب درآمد پس شما استفاده کردید و چیزی رو از دست ندادید، اگه از 4 سال پیش تو یه ptc معتبر کار می کردید و هر 4 روز یه رفرال می گرفتید نه هر روز 20 تا، الان ماهی 500 تا 600 دلار فقط از وقتی که چند سال گذشته صرف تفریح و وبگردی تو اینترنت کردید درآمد داشتید!!!
در هر صورت من بگم که برای شروع کردن دیر نیست و اگر صبور هستید و دوست دارید از روز های آینده بهتر استفاده کنید و حداقل 6 ماه بعد به یه نتیجه ی لذت بخش برسید، پس بهتره استارت بزنید تا با هم جلو بریم، موفق ترین ptc کارها کسایی هستند که پیوسته اطلاعاتشونو بروز می کنند و این اطلاعات رو با دیگران در میان می گذارند، مایلم این کارو حداقل در مورد ptcbox و در این تاپیک انجام بدید و بدون تعارف علل شکست و موفقیت خودتونو مطرح کنید.

برای پیوستن به ما و ptcbox و کسب درآمد واقعی از لینک های زیر اقدام کنید،

آموزش ثبت نام { I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox

همه چیز درباره ی ptcbox ، ما و درآمدهای ما { I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }.

AHMD222

Registered User
لایک‌ها
104
خواستم بدونم میشه چهار پنج تا اکانت تو سایت باز کنیم؟

MOJ63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز برای دریافت مبلغ چکار باید کرد ، ما الان که تحریم هستیم این پول رو چطوری تو ایزان دریافت کنیم ؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز برای دریافت مبلغ چکار باید کرد ، ما الان که تحریم هستیم این پول رو چطوری تو ایزان دریافت کنیم ؟
شما می تونید حساب پیزا باز کنید و درآمدتونو به این حساب بریزید و هر وقت درآمدتون زیاد شد حسابتون رو وریفای کنید تا با خیال آسوده بتونید نقل و انتقال پول کنید.
همچنین برای ورود به حساب و نقل و انتقال باید از v - p - n استفاده کنید،
آموزش باز کردن حساب پیزا رو در این لینک براتون گذاشتم { I CAN WIN - آموزش کامل و تصویری باز کردن حساب پیزا ( آلرت پی ) }.

MOJ63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا ما حساب payza هم باز کردیم ، چطور میشه از payza برداشت کرد ؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام،
سند برداشت امروز از ptcbox رو براتون گذاشتم، به تصویر زیر دقت کنید،

proof 4.png

برای مشاهده ی آرشیو سندهای برداشت من در 6 روز گذشته به این لینک برید { I CAN WIN - سند های برداشت من از سایت PTCBOX در 6 روز گذشته
شما هم می توانید از همین الان شروع کنید و برنده ی این هفته ی ما باشید حتی بدون یک رفرال و فقط به پاس فعال بودن تان و با محاسبه ی کلیک های شخصی تان من در پایان هر هفته به 4 نفر از فعال ترین رفرال هایم هر کدام 1$ جایزه می دهم، و در پایان هر ماه 20% از درآمدم را به فعال ترین رفرال ماه می دهم، تا پایان هفته ی اول از افتتاح تاپیک ما فقط 5 روز مانده، 5 روز دیگر برنده های هفته ی اول در همین تاپیک معرفی می شوند. همچنین پس از عضویت از طریق ما یک جزوه ی کامل کار با ptcbox و استراتژی ها برای 5 تا 10 برابر کردن درآمدتان و به پاس عضویت شما برای تان ارسال می گردد.

برای ثبت نام در ptcbox از طریق ما و شروع کسب درآمد از این لینک اقدام کنید { I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox
حتما پس از ثبت نام در سایت رفرال لینک تان را در قسمت نظرات وبلاگم ثبت کنید تا من جزوه را به همان ایمیلی که در نظرات ثبت می کنید ارسال کنم.

MOJ63

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان برا من گنگه این سایت payza چطوری از سرافی پول میده به ما

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان برا من گنگه این سایت payza چطوری از سرافی پول میده به ما
ببینید پیزا از صرافی به شما پول نمی ده بلکه شما دلار پیزای خودتون رو به صراف می فروشید و صراف هم معادل ریالی اون رو به شما می ده، وقتی هم که دلار نیاز دارید شما معادل ریالی دلار مورد نیاز تون رو به حساب صراف واریز می کنید و این فرد هم دلار رو از حساب پیزای خودش به حساب پیزای شما انتقال می ده.

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
یه نمونه
kod.png

جان من این اشتباهه؟؟!!

فایل های ضمیمه

• kod.png
    kod.png
    13 KB · نمایش ها: 57
بالا