• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک اختصاصی ptcbox { پاسخ به سوالات شما، pdf کشنده، پرایز های هفتگی، طرح ESH، وریفای حساب PAYZA }

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
داداش باید رو چند تا تبلیغ کلیک کنیم تا فردا از زیر مجموعه ها کسب درآمد کنیم؟
طبق نوشته های درون سایت فقط برای اعضای FREE لازمه که حداقل یک بار در روز لاگین کنند تا بتونن از رفرال ها کسب درآمد کنند و برای آپگریدی ها هم ظاهرا نیازی نیست، در مورد تعداد تبلیغ چون مشخص نیست شما در روز چند تبلیغ می گیرید همچنین محدودیتی قرار داده نشده، با این حال این قوانین ممکنه تغییر کنه و PTCBOX هم تاکیدی بر همچین مسئله ای نداره.

loghman.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید.
بوووس مااچ.
میزان نمایش تبلیغات داخل پی تی سی باکس کمه. دیروز چار پنج بار لاگین کردم در فواصل زمانی 5الی6 ساعته. ولی کلا 5 تبلیغ نگاه کردم. راستی هر هزار سنت میشه یه دلار نه؟ هر تبلیغ نیم سنت به به چه چه . باید دنبال چند رفرال پولدار بگردم چون خودم هزینه انترنتو به زور در میارم .
رفرالتم جیگر
بووووس مااااچ

msn123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
دوست عزیز هر 100 سنت میشه 1دلار
هر 1000 سنت هم میشه 10 دلار

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سند برداشت هشتم از ptcbox رو براتون قرار دادم، این 8 برداشت رو فقط تو 14 روز گرفتم و کمتر از 20 روزه که دارم با سایت کار می کنم، و مطمئن هستم تا 3 ماه آینده به بیشتر از 50 برداشت با موجودی 10$ یا بیشتر هم می رسم، تقدیم به رفرال های فعال و با پشتکار، به تصویر زیر دقت کنید.

proof 8.png

مشاهده ی آرشیو سند های برداشت من در 2 هفته ی گذشته { I CAN WIN - سند های برداشت من از سایت PTCBOX در 14 روز گذشته

برای مشاهده ی آموزش ثبت نام در این ابر سیستم به این لینک بروید { I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox }.

پاینده باشید.

loghman.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من میخام یه وبلاگ بسازم برای تبلیغات رفرالگیری و قرار دادن لینکام که هزینش کم باشه. پیشنهاد بدین؟

loghman.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سرویس هاس وبلاگ دهی رایگان هستند مثل میهن بلاگ و ...

شما فرمودین این سایت به همه کشورها پول پرداخت میکنه ولی ایران جزء همه کشورها نیست. میترسم وقت بذارم کار بکنم بعدا بگن این تروریسته و حسابم مسدود بشه؟ چطوری میشه از روی لینک رفرال یه نفر فهمید که اون رفرال ماست؟ یا رفرال رفرال ما؟ هرچی روزانه وشبانه لاگین میکنم بیشتر از 5 تبلیغ نمی بینم دلیلش چیه؟

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
شما فرمودین این سایت به همه کشورها پول پرداخت میکنه ولی ایران جزء همه کشورها نیست. میترسم وقت بذارم کار بکنم بعدا بگن این تروریسته و حسابم مسدود بشه؟ چطوری میشه از روی لینک رفرال یه نفر فهمید که اون رفرال ماست؟ یا رفرال رفرال ما؟ هرچی روزانه وشبانه لاگین میکنم بیشتر از 5 تبلیغ نمی بینم دلیلش چیه؟

این سایت ایران رو تحریم نکرده که حساب شما مسدود بشه و من هم دارم کار میکنم و خیلی هم راضی هستم! وبلاگم هم با عنوان گروه پشتیبانی پی تی سی باکس تو امضا هست!
اگه شما لینک رفرال رو داشته باشی میتونی بفهمی رفرال تو هست یا نه؟ به اینصورت که لینک رفرال طرف رو میگیری،وارد سایت پی تی سی باکس میشی!رو قسمت earning کلیک میکنی و بعد هم روی refererral و بعد هم روی رفرال اکتیوی(البته به انگلیسی نوشته:دی) میتونی اون شماره آخر رو در لینک ببینی که تو اون قسمت هست یا نه؟

تبلیغات هم در روز های مختلف متفاوت هست و باید سعی کنید که در روز 3 بار و هر 8 ساعت یکبار وارد سایت بشین!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
این سایت ایران رو تحریم نکرده که حساب شما مسدود بشه و من هم دارم کار میکنم و خیلی هم راضی هستم! وبلاگم هم با عنوان گروه پشتیبانی پی تی سی باکس تو امضا هست!
اگه شما لینک رفرال رو داشته باشی میتونی بفهمی رفرال تو هست یا نه؟ به اینصورت که لینک رفرال طرف رو میگیری،وارد سایت پی تی سی باکس میشی!رو قسمت earning کلیک میکنی و بعد هم روی refererral و بعد هم روی رفرال اکتیوی(البته به انگلیسی نوشته:دی) میتونی اون شماره آخر رو در لینک ببینی که تو اون قسمت هست یا نه؟

تبلیغات هم در روز های مختلف متفاوت هست و باید سعی کنید که در روز 3 بار و هر 8 ساعت یکبار وارد سایت بشین!
از شما دوست خوبم که جواب سوال رو دادید تشکر می کنم، این تاپیک برای تمام کاربران ptcbox هستش و صرفا برای رفرال گیری بنده ایجاد نشده، تبلیغ هر رفرال لینکی از ptcbox در این تاپیک آزاد می باشد، با آرزوی موفقیت برای تمام کاربران فعال ptcbox.
اگر سوالی بود در خدمتم.

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
از شما دوست خوبم که جواب سوال رو دادید تشکر می کنم، این تاپیک برای تمام کاربران ptcbox هستش و صرفا برای رفرال گیری بنده ایجاد نشده، تبلیغ هر رفرال لینکی از ptcbox در این تاپیک آزاد می باشد، با آرزوی موفقیت برای تمام کاربران فعال ptcbox.
اگر سوالی بود در خدمتم.

ممنون دوست عزیز

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام نواب جون. یه سوال:

شما به چه کسانی جایزه میدهید؟!
کسانی که بیشترین درامد رو ازشون داشته باشی یا کسانی که از همه بیشتر کلیک میکنن؟

loghman.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی وارد اکانت خودتون شدین از منو قسمت refererral link که بنر ها و لینک های خود شما قرار داره!

اگر بدون خرید *** حساب پی زا باز کنم چه اتفاقی رخ میده؟ حتما باید *** بخرم؟ آیا فقط برای افتتاح حساب به *** احتیاج دارم یا باید برای برداشت از حساب هم ازvpn استفاده بکنم؟

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
سلام جهت اطلاع رسانی باید بهتون بگم که حساب پی پای این سایت لیمیت شده و پیزا هم واسه برداشت disable شده یک هفتس که این سایت پرداختی هاشو قطع کرده

loghman.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا اینجوره؟ به محض اینکه اسم انگلیس برده میشه تصویری از یه روباه مکار به ذهنم خطور میکنه . ... اطمینان دارم همین جوره.

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
اگر بدون خرید *** حساب پی زا باز کنم چه اتفاقی رخ میده؟ حتما باید *** بخرم؟ آیا فقط برای افتتاح حساب به *** احتیاج دارم یا باید برای برداشت از حساب هم ازvpn استفاده بکنم؟

سلام ایران تحریم هست و اگه بدون وی پی ان اینکار رو انجام بدید شاید در اول هیچ اتفاقی رخ نده ولی بعد از اینکه پول به حسابتون اومد احتمالاً مسدود بشه!

ولی اگه حساب پیزا میخواین من میتونم براتون حساب پیزا وریفای شده بسازم! و یا براتون وریفای بکنم!

درخدمتم.

بالا