طبق نوشته های درون سایت فقط برای اعضای FREE لازمه که حداقل یک بار در روز لاگین کنند تا بتونن از رفرال ها کسب درآمد کنند و برای آپگریدی ها هم ظاهرا نیازی نیست، در مورد تعداد تبلیغ چون مشخص نیست شما در روز چند تبلیغ می گیرید همچنین محدودیتی قرار داده نشده، با این حال این قوانین ممکنه تغییر کنه و PTCBOX هم تاکیدی بر همچین مسئله ای نداره.داداش باید رو چند تا تبلیغ کلیک کنیم تا فردا از زیر مجموعه ها کسب درآمد کنیم؟
سرویس هاس وبلاگ دهی رایگان هستند مثل میهن بلاگ و ...من میخام یه وبلاگ بسازم برای تبلیغات رفرالگیری و قرار دادن لینکام که هزینش کم باشه. پیشنهاد بدین؟
سرویس هاس وبلاگ دهی رایگان هستند مثل میهن بلاگ و ...
شما فرمودین این سایت به همه کشورها پول پرداخت میکنه ولی ایران جزء همه کشورها نیست. میترسم وقت بذارم کار بکنم بعدا بگن این تروریسته و حسابم مسدود بشه؟ چطوری میشه از روی لینک رفرال یه نفر فهمید که اون رفرال ماست؟ یا رفرال رفرال ما؟ هرچی روزانه وشبانه لاگین میکنم بیشتر از 5 تبلیغ نمی بینم دلیلش چیه؟
از شما دوست خوبم که جواب سوال رو دادید تشکر می کنم، این تاپیک برای تمام کاربران ptcbox هستش و صرفا برای رفرال گیری بنده ایجاد نشده، تبلیغ هر رفرال لینکی از ptcbox در این تاپیک آزاد می باشد، با آرزوی موفقیت برای تمام کاربران فعال ptcbox.این سایت ایران رو تحریم نکرده که حساب شما مسدود بشه و من هم دارم کار میکنم و خیلی هم راضی هستم! وبلاگم هم با عنوان گروه پشتیبانی پی تی سی باکس تو امضا هست!
اگه شما لینک رفرال رو داشته باشی میتونی بفهمی رفرال تو هست یا نه؟ به اینصورت که لینک رفرال طرف رو میگیری،وارد سایت پی تی سی باکس میشی!رو قسمت earning کلیک میکنی و بعد هم روی refererral و بعد هم روی رفرال اکتیوی(البته به انگلیسی نوشته:دی) میتونی اون شماره آخر رو در لینک ببینی که تو اون قسمت هست یا نه؟
تبلیغات هم در روز های مختلف متفاوت هست و باید سعی کنید که در روز 3 بار و هر 8 ساعت یکبار وارد سایت بشین!
از شما دوست خوبم که جواب سوال رو دادید تشکر می کنم، این تاپیک برای تمام کاربران ptcbox هستش و صرفا برای رفرال گیری بنده ایجاد نشده، تبلیغ هر رفرال لینکی از ptcbox در این تاپیک آزاد می باشد، با آرزوی موفقیت برای تمام کاربران فعال ptcbox.
اگر سوالی بود در خدمتم.
ممنون دوست عزیز
بنر رفرالگیری ptcbox خودمو کجا پیدا کنم؟
وقتی وارد اکانت خودتون شدین از منو قسمت refererral link که بنر ها و لینک های خود شما قرار داره!
اگر بدون خرید *** حساب پی زا باز کنم چه اتفاقی رخ میده؟ حتما باید *** بخرم؟ آیا فقط برای افتتاح حساب به *** احتیاج دارم یا باید برای برداشت از حساب هم ازvpn استفاده بکنم؟