navvab12
Registered User
- نوشتهها
- 180
- لایکها
- 90
بهتره قسمت دوم رو هم وارد کنی.یه نمونه
جان من این اشتباهه؟؟!!![]()
بهتره قسمت دوم رو هم وارد کنی.یه نمونه
جان من این اشتباهه؟؟!!![]()
سلام، لطفا به من ایمیل بزنید و آی دی پرشین تولزتون رو بگید،استاد .. من چندی پیش با این سیستم اشنا شدم ولی با لینک شما عضو نشدم .. خودم مستقل عضو شدم ..
حالا اون پی دی اف کشنده رو به من میدی یا نه؟ :blink:
سلام، لطفا به من ایمیل بزنید و آی دی پرشین تولزتون رو بگید،
[email protected]
سلام، جزوه برایتان ارسال گردید.4 ساعته میل زدم بهتون هنو خبری نیس !!
لطفا آی دی پرشین تولزتون رو به من ایمیل کنید و درخواست خودتون رو هم مطرح کنید،من رفرال شما نیستم و قبلاً تو این سایت عضو شده بودم ولی خیلی دوست دارم باز هم این کتابو داشته باشم امکانش هست؟
لطفا آی دی پرشین تولزتون رو به من ایمیل کنید و درخواست خودتون رو هم مطرح کنید،
[email protected]
موفق باشید.
جزوه به ایمیل شما ارسال گردید.داداش ایمیل شد!
دوست عزیز این جا تاپیک ptcbox هستش و من تقریبا هر 24 ساعت یه برداشت فوری داشته ام، اما اگر منظورتان profitclicking است بهتر است به تاپیک مربوط به آن رجوع کنید.حداقل اعلام کنید وضعیت واریزی های سایت فعلا خوب نیسو تو پیج فیس بوکشون صدای همه در اومده تا هموطن های ایرانی مون پول نریزن فعلا واسشون ...
کاستم بهترین حالت آپگرید هستش، سیلور و گلد پیشنهاد نمی شه.داداش مثل اینکه دیگه نمیشه به سیلور و گولد و پلاتینیوم ارتقاداد!برداشتن؟
و اینکه اگه بخوام ارتقا حساب custom بدم نمیشه از پیزا یا خود درآمد سایت بریزم؟درآمد سایت که میگه به زودی ولی به جای پیزا آلرت پی نوشته و وقتی روش کلیک می کنی میره به سایت آلرت پی .کام که باز نمیشه و پیزا نمیاد میشه نحوه آپگرید کردن با حساب پیزا رو توضیح بدین!
واینکه با 50 نفر تقریباً کدوم ها رو برای پرسونال و رفرال و اکسترا لول انتخاب کنم خوبه؟(در قسمت کاستوم)
ممنون میشم جواب بدین!
در ضمن از وبلاگ عالیتونم تشکر میکنم.