• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک اختصاصی ptcbox { پاسخ به سوالات شما، pdf کشنده، پرایز های هفتگی، طرح ESH، وریفای حساب PAYZA }

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
یه نمونه
kod.png

جان من این اشتباهه؟؟!!
بهتره قسمت دوم رو هم وارد کنی.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
همه ی کاربران ptcbox توجه کنند، نه فقط رفرال های من،
امروز تعداد تبلیغ ها بسیار زیاد بوده و من در 24 ساعته گذشته 20 تبلیغ دیدم، در هر بار reload صفحه در بازه های نیم ساعته چند تبلیغ داشتم، توصیه می کنم در زمانی که آن لاین هستید همواره لاگین بمانید و هر 30 دقیقه تا 1 ساعت صفحه را reload کنید، همانطور که می دانید طبق طرحی که گذاشته شده این روزها تعداد تبلیغ ها در ptcbox ثبات ندارد و تا زمان پایان یافتن تایمر صفحه ی اول سایت نیز این گونه است، پس با لاگین ماندن پی در پی درآمدتان را در این ایام افزایش دهید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام، سند برداشت امروز رو براتون گذاشتم، در ضمن این سند ها برای نشان دادن پتانسیل بالای سیستم بعد رفرال گیری و آپگرید، قرار داده می شود و در پایان روز 30 ام 20 درصد از مجموع این درآمد ها به فعال ترین رفرال من تعلق می گیرد، لازم به ذکر است فقط 4 روز از شروع به کار رسمی تاپیک ما می گذرد، خودتان حساب کنید تا روز 30 ام چقدر دست فعال ترین رفرال رو می گیره و تا 3 روز دیگه هم 4$ جایزه به فعال ترین های اولین هفته داده می شود. به تصویر زیر دقت کنید،

proof 5.png

برای مشاهده ی آرشیو سند های برداشت من در 8 روز گذشته به این لینک بروید { I CAN WIN - سند های برداشت من از سایت PTCBOX در 8 روز گذشته

برای پیوستن به ptcbox از طریق ما و مشاهده ی آموزش کامل ثبت نام در ptcbox و برخورداری از جایزه ها، دریافت جزوه ی کشنده و پشتیبانی لایف تایم توسط ما به این لینک بروید { I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox

لازم به ذکر است که برای دریافت جزوه کافیست رفرال لینکتان در ptcbox را در قسمت نظرات وبلاگم برایم ارسال کنید و من جزوه را به همان ایمیل ارسال می کنم.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
دوستانی که رو ptcbox کار می کنند و همچنین زیر مجموعه های من که وبلاگ یا وبسایت دارند من مایلم لینک وبلاگ یا وبسایت این دوستان رو در وبلاگم قرار بدم تا افرادی که به وبلاگ من می آیند به تعداد زیادی از وبلاگ های دیگر که در ضمینه ی ptcbox کار می کنند دسترسی داشته باشند و همچنین یه فضای رقابتی رو بین زیر مجموعه هام به وجود بیارم.

دوستانی که تمایل دارند پس از آن که وبلاگ من رو با عنوان I CAN WIN لینک کردند لینک و عنوان درخواستی رو تو قسمت نظرات وبلاگم قرار دهند تا من نیز لینکشان کنم.

وبلاگ من { http://clicksent.mihanblog.com }.

Last edited:

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
استاد .. من چندی پیش با این سیستم اشنا شدم ولی با لینک شما عضو نشدم .. خودم مستقل عضو شدم ..
حالا اون پی دی اف کشنده رو به من میدی یا نه؟ :blink:

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
استاد .. من چندی پیش با این سیستم اشنا شدم ولی با لینک شما عضو نشدم .. خودم مستقل عضو شدم ..
حالا اون پی دی اف کشنده رو به من میدی یا نه؟ :blink:
سلام، لطفا به من ایمیل بزنید و آی دی پرشین تولزتون رو بگید،
[email protected]

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام، سند برداشت امروزم از ptcbox رو برای شما قرار دادم، این سند ها صرفا برای نشان دادن بازده و همچنین قدرت پرداخت فوری سایت ptcbox گذاشته می شوند و همچنین برای اینکه فعال ترین ها بدانند تا این لحظه چقدر برداشت کرده ام و خب 20% هم روز 30 ام به نفر اول می رسه، به تصویر زیر دقت کنید،

proof 6.png

برای مشاهده ی آرشیو سند های برداشت من در 9 روز گذشته به این لینک بروید { I CAN WIN - سند های برداشت من از سایت PTCBOX در 9 روز گذشته

برای ثبت نام و شروع کار نیز به این لینک بروید { I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox }.

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
من رفرال شما نیستم و قبلاً تو این سایت عضو شده بودم ولی خیلی دوست دارم باز هم این کتابو داشته باشم امکانش هست؟

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
من رفرال شما نیستم و قبلاً تو این سایت عضو شده بودم ولی خیلی دوست دارم باز هم این کتابو داشته باشم امکانش هست؟
لطفا آی دی پرشین تولزتون رو به من ایمیل کنید و درخواست خودتون رو هم مطرح کنید،

[email protected]

موفق باشید.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
حداقل اعلام کنید وضعیت واریزی های سایت فعلا خوب نیسو تو پیج فیس بوکشون صدای همه در اومده تا هموطن های ایرانی مون پول نریزن فعلا واسشون ...

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
حداقل اعلام کنید وضعیت واریزی های سایت فعلا خوب نیسو تو پیج فیس بوکشون صدای همه در اومده تا هموطن های ایرانی مون پول نریزن فعلا واسشون ...
دوست عزیز این جا تاپیک ptcbox هستش و من تقریبا هر 24 ساعت یه برداشت فوری داشته ام، اما اگر منظورتان profitclicking است بهتر است به تاپیک مربوط به آن رجوع کنید.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام، سند برداشت امروزم که هفتمین برداشت فوری از ptcbox هستش رو براتون گذاشتم، به تصویر زیر دقت کنید،

proof 7.png

برای مشاهده ی آرشیو سند های برداشت من از ptcbox در 11 روز گذشته به این لینک بروید { I CAN WIN - سند های برداشت من از سایت PTCBOX در 11 روز گذشته }.

در ضمن برنده های این هفته تا قبل ساعت 24 امشب در همین تاپیک معرفی می شوند و پس از تایید اطلاعات مبلغ 1$ به حسابشان واریز می گردد.

{ I CAN WIN - کسب درآمد واقعی از بهترین ptc حال حاضر جهان }

{ I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox }.

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
داداش مثل اینکه دیگه نمیشه به سیلور و گولد و پلاتینیوم ارتقاداد!برداشتن؟
و اینکه اگه بخوام ارتقا حساب custom بدم نمیشه از پیزا یا خود درآمد سایت بریزم؟درآمد سایت که میگه به زودی ولی به جای پیزا آلرت پی نوشته و وقتی روش کلیک می کنی میره به سایت آلرت پی .کام که باز نمیشه و پیزا نمیاد میشه نحوه آپگرید کردن با حساب پیزا رو توضیح بدین!

واینکه با 50 نفر تقریباً کدوم ها رو برای پرسونال و رفرال و اکسترا لول انتخاب کنم خوبه؟(در قسمت کاستوم)

ممنون میشم جواب بدین!
در ضمن از وبلاگ عالیتونم تشکر میکنم.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
داداش مثل اینکه دیگه نمیشه به سیلور و گولد و پلاتینیوم ارتقاداد!برداشتن؟
و اینکه اگه بخوام ارتقا حساب custom بدم نمیشه از پیزا یا خود درآمد سایت بریزم؟درآمد سایت که میگه به زودی ولی به جای پیزا آلرت پی نوشته و وقتی روش کلیک می کنی میره به سایت آلرت پی .کام که باز نمیشه و پیزا نمیاد میشه نحوه آپگرید کردن با حساب پیزا رو توضیح بدین!

واینکه با 50 نفر تقریباً کدوم ها رو برای پرسونال و رفرال و اکسترا لول انتخاب کنم خوبه؟(در قسمت کاستوم)

ممنون میشم جواب بدین!
در ضمن از وبلاگ عالیتونم تشکر میکنم.
کاستم بهترین حالت آپگرید هستش، سیلور و گلد پیشنهاد نمی شه.

با 50$ هزینه بهترین حالت برای شما سطح 9 رفرال و سطح 1 پرسونال هستش،
و با 90$ سطح 9 رفرال و سطح 5 پرسونال،
همچنین اگه رفرال های شما فعال باشن و خودشون هم خوب رفرال گیری کنن شما با 105$ می تونی سطح 9 رفرال، سطح 5 پرسونال و سطح 1 اکسترا رو آپگرید کنی،

پیزا مشکل نداره و پس از ورود به سایت باید بر روی proceed کلیک کنید و سپس وارد حسابتون بشید و ادامه بدید.

خواهش می کنم.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
خب وقت اینه که برنده ها رو معرفی کنم، من برای تشویق بیشتر شما و همچنین ایجاد فضای رقابتی جدول رده بندی هفتگی رو براتون آماده کردم که چهار نفر اول در جدول هفتگی برنده های این هفته هستند، اگر در جدول حضور ندارید یا در صدر نیستید نگران نباشید شما می توانید خودتان را برای هفته های آینده و همچنین طرح ESH در پایان ماه آماده کنید.

{ WEEKLY RANKING }

RANK ============ CLICKS =========== PTCBOX ID

{ 241849 } { 60 } { 1 }

{ 237155 } { 57 } { 2 }
{
237133 } { 54 } { 3 }
{
252521 } { 43 } { 4 }
{ 237643 } { 41 } { 5 }
{ 258042 } { 40 } { 6 }
{ 251864 } { 34 } { 7 }
{ 238358 } { 30 } { 8 }
{ 246095 } { 28 } { 9 }
{ 244840 } { 28 } { 9 }
{ 256352 } { 28 } { 9 }
{ 252602 } { 27 } { 10 }
{ 255559 } { 27 } { 10 }

نحوه ی دریافت جایزه متعاقبا اعلام می گردد.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
اگر شما یکی از برنده ها هستید برای دریافت 1$ جایزه لطفا ایمیل حساب پیزا که همان شماره حسابتان نیز محسوب می شود به همراه تعداد کل کلیک هایتان را برایم ارسال کنید تا مبلغ 1$ را به حساب پیزای شما واریز کنم.

ایمیل من { [email protected]

{ I CAN WIN - برنده های 1$ ای هفته ی اول

{ I CAN WIN - آموزش تمام تصویری ثبت نام در ptcbox

موفق باشید.

بالا