• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک اختصاصی ptcbox { پاسخ به سوالات شما، pdf کشنده، پرایز های هفتگی، طرح ESH، وریفای حساب PAYZA }

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
شما دوستان مسائلی رو مطرح کردید که من جوابتون رو می دم،

در مورد جایزه باید بگم جایزه ی هفتگی به افرادی که بیشترین کلیک رو داشته باشن تعلق می گیره و مهم نیست که چقدر نصیب من کنند، یعنی فقط تعداد کلیک ها مهمه و نه درآمدی که من از هر کلیک می گیرم، و در پایان ماه هم از بین 5 فرد برتری که در طول ماه تعداد کلیک بیشتری داشتن پر درآمد ترین ( یعنی کسی که از کلیک های شخصی نسبت به 4 نفر دیگر بیشتر درآمد داشته باشد ) به عنوان برنده انتخاب می گردد و 20% از درآمد ماهانه ی من نصیب این رفرال میشه.

مسئله ی بعدی در مورد حساب پیزا هستش، شما از هنگام ثبت نام تا روزی که از پیزا استفاده می کنید باید از v p n استفاده کنید و ترجیحا v p n هایی که هر ماه یا هر سه ماه تغییر می دهید باید از یک کشور یا کشورهایی نظیر انگلستان، آمریکا و ... باشه، البته چیزی که گفتم بنا بر تجربه ی شخصی بوده و ممکن است افرادی که مدت زیادی با پیزا کار کرده اند و در جریان تغییرات قوانین پیزا و آلرت پی قرار گرفته اند نظر متفاوتی داشته باشند،

متاسفانه باید بگم که پی پال حساب ptcbox رو لیمیت کرده و طبق اخبار مختلف وقتی پی پال حسابی رو لیمیت کنه، تا 6 ماه این حساب رو در حالت لیمیت نگه می دارد و حتی اگر بعد 6 ماه حساب پی پال ptcbox آزاد بشه هیچ فایده ای به حال یک ptc قدر با پرداخت فوری ندارد و همین عامل باعث شده تا ptcbox بلا فاصله به لیست NOT RECOMMENDED برود و همچنین پرداخت از حساب پیزا نیز در حالت غیر فعال قرار گیرد و در صورتی که مدیر سایت نتواند مشکل حساب پی پال را حل کند به زودی شاهد اسکم شدن این سیستم خواهیم بود، با این حال به دوستان توصیه می کنم تا 1 هفته ی آینده کاملا فعال باشند، هنوز نمی توان هیچ نظر قطعی در این باره داد، لطفا به تصویر زیر دقت کنید،

PTCBOX scam.png

موفق باشید.

loghman.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ایران تحریم هست و اگه بدون وی پی ان اینکار رو انجام بدید شاید در اول هیچ اتفاقی رخ نده ولی بعد از اینکه پول به حسابتون اومد احتمالاً مسدود بشه!

ولی اگه حساب پیزا میخواین من میتونم براتون حساب پیزا وریفای شده بسازم! و یا براتون وریفای بکنم!

درخدمتم.

سلام خسته نباشید جناب برازنده . فعلا که پی تی سی باکس پرداختاشو لیمیت و دیسیبل کرده و شاید اصلا دیگه لازم نشه حساب باز کنیم. به محض اینکه قیمت دلار و طلا رفته بالا پرداختشون مسدود شده. پی تی سی باکس انگلیسی است؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
سلام خسته نباشید جناب برازنده . فعلا که پی تی سی باکس پرداختاشو لیمیت و دیسیبل کرده و شاید اصلا دیگه لازم نشه حساب باز کنیم. به محض اینکه قیمت دلار و طلا رفته بالا پرداختشون مسدود شده. پی تی سی باکس انگلیسی است؟

حالمونو گرفت:(

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120

پی تی سی باکس فکر کنم مال هند باشه!مثل پرو باکس

loghman.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معنی این جمله چی میشه؟؟؟[SIZE=-1][/SIZE][SIZE=-1]Sorry...[/SIZE][SIZE=-1]
This PAID LINK has reached its maximum clicks.
P
[/SIZE]
[SIZE=-1]TCBox[/SIZE]

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120

سایت انگلیسیه و سرویس دامین و هاستینگ رو از godaddy گرفته که آمریکایی هستش.

آخه من تولبار الکسا رو که دارم پرچم هند، و رتبه اون تو هند رو نشون میده!

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
معنی این جمله چی میشه؟؟؟[SIZE=-1]Sorry...[/SIZE][SIZE=-1]
This PAID LINK has reached its maximum clicks.
P
[/SIZE]
[SIZE=-1]TCBox[/SIZE]
سلام دوست من، ببینید وقتی تبلیغ دهنده به یه سایت ptc تبلیغی رو میده یه بسته ی کلیک خریداری می کنه مثلا 100000 تا، حالا اگه کاربرا 100000 کلیک روی بنر تبلیغ دهنده بکنند در واقع تعداد کلیک های اون تبلیغ در حالت reached قرار می گیره و معمولا تبلیغ دهنده چند روز وقت داره تا دوباره حساب تبلیغشو شارژ کنه یا اون تبلیغ رو لغو کنه و تو اون چند روز یا چند ساعت که هنوز هیچ اقدامی از طرف تبلیغ دهنده برای تمدید یا لغو صورت نگرفته شما که کاربر ptc هستید این حالت رو برای بعضی از تبلیغ ها مشاهده می کنید.

loghman.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من، ببینید وقتی تبلیغ دهنده به یه سایت ptc تبلیغی رو میده یه بسته ی کلیک خریداری می کنه مثلا 100000 تا، حالا اگه کاربرا 100000 کلیک روی بنر تبلیغ دهنده بکنند در واقع تعداد کلیک های اون تبلیغ در حالت reached قرار می گیره و معمولا تبلیغ دهنده چند روز وقت داره تا دوباره حساب تبلیغشو شارژ کنه یا اون تبلیغ رو لغو کنه و تو اون چند روز یا چند ساعت که هنوز هیچ اقدامی از طرف تبلیغ دهنده برای تمدید یا لغو صورت نگرفته شما که کاربر ptc هستید این حالت رو برای بعضی از تبلیغ ها مشاهده می کنید.

خیلی ممنون بوس

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
خواستم بدونم مشکل ptcbox حل شد؟
هنوز نه، ولی اگه تمایل دارید درباره ی سایت ها و روش های معتبر کسب درآمد بیشتر بدونید و در جریان اخبار قرار بگیرید می تونید به سایت من مراجعه کنید، همچنین سایت های کسب درآمد جدید هم تست می شوند و در صورتی که مناسب باشند در سایت اعلام می کنم. برای ورود به سایت من از این لینک اقدام کنید { legit5.com }.

navvab12

Registered User
لایک‌ها
90
سلام سایتتون یکم دیر لود میشه!
و یک سوال:وبلاگتون دیگه آپ نمیشه؟
ممنون، بررسی می کنم، البته عکس های اسلایدر هم بی تاثیر نیست، نه دیگه وبلاگ رو آپدیت نمی کنم و از این به بعد می تونید اطلاعات و اخبار سایت های کسب درآمد رو تو سایتم دنبال کنید،
موفق باشید.

Abdollah0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
با سلام و خسته نباشد خدمت همه دوستان و جناب نواب
دوست عزیز مدت زیادی از آخرین پست این تاپیک گذشته .ممکنه الان وضعیت ptcbox را مشخص کنید .مشکل حساب ها حل شدند یا نه؟
با تشکر

Last edited:

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام و خسته نباشد خدمت همه دوستان و جناب نواب
دوست عزیز مدت زیادی از آخرین پست این تاپیک گذشته .ممکنه الان وضعیت ptcbox را مشخص کنید .مشکل حساب ها حل شدند یا نه؟
با تشکر

سلام بله اگه میشه مارو هم در جریان پی تی سی باکس قرار بدین.چرا دیگه رفرال نمیگیره؟ایرانو تحریم کرده؟سایت معتبری بود چرا اینجوری شده من فکر میکنم مشکل خیلی بیشتر از حساب ابنکیو اینجور چیزها باشه.

HOOSEIN 105

Registered User
لایک‌ها
98
دوست عزیز این سایت توسط پیپال و پیزا لیمیت شده.
نه قدرت پرداخت داره و نه هیچ اسپانسری هم حاضر به دادن تبلیغات نیست
در کل به نظرم باید قید این یکی رو زد.
من خودم 90 دلار تو این سایت دارم که قیدشو زدم فعلا

Shaheen85

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز این سایت توسط پیپال و پیزا لیمیت شده.
نه قدرت پرداخت داره و نه هیچ اسپانسری هم حاضر به دادن تبلیغات نیست
در کل به نظرم باید قید این یکی رو زد.
من خودم 90 دلار تو این سایت دارم که قیدشو زدم فعلا

خیلی جالبه این سایت خیلی معتبر بود.تازه شروع کرده بودم به کار با این سایت.عجیبه چون به قول دوستا ادمین با تجربه ای هم و ادم خوبیم هست.من که امیدوارم دوباره کارشو شروع کنه.جالبتر اینه که هنوز خیلی ها دارن این سایتو تبلیغ میکنن حتی خارجی ها،یعنی نمیدونن؟
پس من فعلا این دوتا سایتو معرفی میکنم.توضیحات کامل و بیشتر و میتونید تو وبلاگم بخونید:

بالا