• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

shahriar_88ar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من نمی تونم تنظیمات GPS رو پیدا کنم . تبلتم از نوع بدون سیم کارت است یعنی این مدل GPS یا همان مکان یاب رو نداره !؟

برای استفاده از نرم افزار هایی مثل wechat لازمه که موقعیت جغرافیایی شناخته شه . اگه به صورت سخت افزاری نداره برنامه ای است که بشه این قابلیت رو بهش داد !؟

در ضمن در setting هیچ بخشی برای آپدیت اندروید نیست !!! نمیشه ارتقا داد !؟

لطفا راهنمایی کنین ... تشکـــــــــــــــــــــــــر

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
دوستانی که مشکل دارن تو نصب ریکاوری بهترین راه اینه که یه سرچی تو نت بکنید و بفهمید حالت fastboot این تبلت ها چطور هست ؟
یعنی اگه بتونیم بفهمین چطور باید وارد حالت فست بوت بشیم راحت میتونید ریکاوری رو روی تبلتتون نصب کنید .

mtz689

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان من نمی تونم تنظیمات GPS رو پیدا کنم . تبلتم از نوع بدون سیم کارت است یعنی این مدل GPS یا همان مکان یاب رو نداره !؟

برای استفاده از نرم افزار هایی مثل wechat لازمه که موقعیت جغرافیایی شناخته شه . اگه به صورت سخت افزاری نداره برنامه ای است که بشه این قابلیت رو بهش داد !؟

در ضمن در setting هیچ بخشی برای آپدیت اندروید نیست !!! نمیشه ارتقا داد !؟

لطفا راهنمایی کنین ... تشکـــــــــــــــــــــــــر

داداش این gps نداره خودتو اذیت نکن
فقط میتونی برای مکان یابی از گوگل مپ خود تبلت که انلاین هستش استفاده کنی
gps هم یه قابلیت سخت افزاری هست نمیشه همینجوری با یه چیزی راهش انداخت
در setting هم گزینه اخر قسمت اپدیت داره ولی فک میکنم سرکاریه یا حداقل اپدیتی نیامده

punisher2

Registered User
لایک‌ها
116
آقایون من نفهمیدم چجوری باید باتری رو کالیبره کرد
یه توضیح بدید لطفا

Sent from my PC7518 using Tapatalk 4 Beta

mtz689

Registered User
لایک‌ها
36
این آلبوم برای اکسپریا زد هست که برای اندرویدی های دیگر پورت شده است
از گالری خود تبلت خیلی بهتره

دانلود با لینک مستقیم
22026sc.png
22024sc.png

nohedah

Registered User
لایک‌ها
145
لطفا كمي راهنمايي ميكنيد چه طور و با چه نر افزاري بايد فلش زد آخه من فايل ايميج q73 رو دان كردم هر كاري مي كنم با livesuit نمي تونم فلش بزنم همه درايورهاي تبلتمم نصبه !

مشاهده پیوست 404234

خوب این ارور 2 تا دلیل داره یک. اینکه شاید اخرین نسخه ی اندروید روش نصبه که این نرم افزار میگه نیازی به اپگیرد نداره .
2 اینکه سیستم تبلت رو نشناخته که همچین اروری میده .

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
لطفا كمي راهنمايي ميكنيد چه طور و با چه نر افزاري بايد فلش زد آخه من فايل ايميج q73 رو دان كردم هر كاري مي كنم با livesuit نمي تونم فلش بزنم همه درايورهاي تبلتمم نصبه !

مشاهده پیوست 404234

دوست من
قبل از اجرای لایو سوئیت دکمه - (کم کردن صدا) رو نگه میداری و کابل رو میزنی، ممکنه درایور جدیدی نیاز داشته باشه که در پوشه لایو سوئیت موجوده
بعدش برنامه لایو رو اجرا میکنی و یه ارور میده
حالا کابل رو در بیار و مجدد دکمه - رو بگیر و مجدد وصل کن و برنامه رو اجرا کن فایل مورد نظر رو انتخاب کن و منتظر پیغامها باش.
اگه بعد 10 ثانبه عملیات شروع نشد کافیه یکبار دیگه کابل رو در بیاری و در حالیکه کلید منفی رو کرفتی کابل رو وصل کنی
کلید رو رها نکن تا پیقام آره یا نه بده بعد ول کن... دو تا پیغام میاد هر دو رو بله بزن
در حین فلش زدن با سیستم کاری نکن3-4 دقیقه طول میکشه

zn4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بالاخره تونستم cwm recovery رو روي تبلت pc 7558L اي كه بالا نمي آمد نصب كنم .

فقط يادتون نره مسئوليت اين كار به عهده خودتونه

مراحل

1. فايل مربوط به ريكاوري رو از اينجا دانلود كنيد.

2. فايل دانلود شده رو روي كارت حافظه كپي كنيد.

3. كليد ولوم + رو نگه داريد و بعد دكمه پاور رو فشار دهيد ( هر زمان كه لوگوي اندرويد رو ديديد كليد ولوم + رو رها كنيد)

4. بعد از اينكه وارد ريكاوري استاك شديد به قسمت apply update from external storage برويد.

5. حالا فايلي رو كه دانلود كرديد رو پيدا كنيد و آنرا نصب كنيد .

6. شما موفق شديد cwm recovery نصب شد .

حالا اگه كسي تونست از تبلت خود backup بگيره لطفا اونو upload كنه تا من بتونم روي تبلت خودم restore كنم ( آخه كش من دچار مشكل شده )

يادم رفت بگم اين فايل بر روي تمام چيپ هاي a13 قابل نصبه

من با این روش قبلا رو گلاکسی رام کاستوم میریختم شاید بتونی ازش استفاده کنی یه سرچ بزن ببین رام تک فایلی کاستوم پیدا میکنی بریزی بوسیله cwm یا نه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تبلت امروز رسید از تیپاک روشنش که میکنم بازم مثل قبل روی اندروید گیر میکنه به طرف زنگ زدم میگم اینکه درست نشده میگفت جای من درست بوده حتما قطعه کش مشکل داره باید کش عوض بشه هزینشم 50 تومنه

داداش! من بهت چی گفتم! گفتم که الکی به حرف غیر علمی دیگران اطمینان نکن! بهت نگفتم بجاش بردشو عرض کنی ارزونتر میوفته؟ شما اگر خودت با اطلاعات فعلیت نتونی درستش کنی مطمئن باش بقیه هم نمیتونن! ماجرای چسبودن فایل های ایمیج چی شد؟ احتمالا اون جواب میده!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بالاخره تونستم cwm recovery رو روي تبلت pc 7558L اي كه بالا نمي آمد نصب كنم .

فقط يادتون نره مسئوليت اين كار به عهده خودتونه

مراحل

1. فايل مربوط به ريكاوري رو از اينجا دانلود كنيد.

2. فايل دانلود شده رو روي كارت حافظه كپي كنيد.

3. كليد ولوم + رو نگه داريد و بعد دكمه پاور رو فشار دهيد ( هر زمان كه لوگوي اندرويد رو ديديد كليد ولوم + رو رها كنيد)

4. بعد از اينكه وارد ريكاوري استاك شديد به قسمت apply update from external storage برويد.

5. حالا فايلي رو كه دانلود كرديد رو پيدا كنيد و آنرا نصب كنيد .

6. شما موفق شديد cwm recovery نصب شد .

حالا اگه كسي تونست از تبلت خود backup بگيره لطفا اونو upload كنه تا من بتونم روي تبلت خودم restore كنم ( آخه كش من دچار مشكل شده )

يادم رفت بگم اين فايل بر روي تمام چيپ هاي a13 قابل نصبه

برادر به اینکار میگن ایمیج فلشینگ! دلیل نمیشه بقیه اگر ریکاوری نرمال نصب کنن بتونن فایلش رو بذن به شما! باید اون یکی هم همین روشو استفاده کنه! ولی با CWM کارت خیلی راحتتره طبیعتا!

Sadeghdrss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[FONT=&amp]اموزش بکاپ گرفتن از طریق ریکاوری [/FONT]

[FONT=&amp]نحوه بکاپ گرفتن واسه خیلی از دوستان سواله که چطور انجام میشه .و از اونجایی که رام این تبلت ها تو نت نیست و سیستم عامل اندروید بسیار حساسه و ممکنه با پاک کردن حتی یه فونت دیگه بالا نیاد توصیم به تمام دوستان اینه قبل از هر کاری از تبلتشون بکاپ بگیرن.[/FONT]

[FONT=&amp]استارتر محترم اگرصلاح میدونن این اموزش رو به پست اول اضافه کن که واسه دوستانی هم که در اینده به جمع ما اضافه میشن [/FONT]

[FONT=&amp]دیگه سوالی در این رابطه پیش نیاد .[/FONT]
[FONT=&amp]ابتدا از طریق پست اول تبلتتون رو روت میکند .سپس ریکاوری رو نصب کنید .[/FONT]
[FONT=&amp]سپس نرم افزار [/FONT]terminal emulator [FONT=&amp] رو نصب کرده و اجراش میکنید .[/FONT]
[FONT=&amp](دلیل نصب ترمینال اینهکه این تبلت ها به سختی وارد ریکاوری میشن و استفاده از ترمینال روش استاندارد و اسونه)[/FONT]
[FONT=&amp]در محیط ترمینال وسط صفه رو تاچ کنید تا کیبوردتون بیاد بالا .[/FONT]
[FONT=&amp]حروف [/FONT]su [FONT=&amp] را تایپ کنید و اینتر بزنید وقتی [/FONT]super user [FONT=&amp]اجاز ه ی دسترسی خواست [/FONT]allow [FONT=&amp] رو انتخاب کنید .[/FONT]
[FONT=&amp]سپس تایپ کنید [/FONT]reboot recovery [FONT=&amp] و اینتر بزنید[/FONT]
[FONT=&amp](توجه کنید که بین کلمه ریبوت و ریکاوری فقط یک فاصله هست .یعنی بیشتر از یکبار[/FONT] space [FONT=&amp]نزنید .)[/FONT]

[FONT=&amp]بعد از چندلحظه دستگاه خاموش میشه و شما به صورت مستقیم وارد محیط ریکاوری میشید .[/FONT]
[FONT=&amp]در محیط ریکاوری با استفاده از دکمه های ولوم گزینه ی [/FONT]backup/restore [FONT=&amp] رو انتخاب کنید و سپس دکمه ی پاور رو بزنید[/FONT]
[FONT=&amp]در منوی بعد گزینه [/FONT]backup [FONT=&amp] رو انتخاب کنید تبلت شروع میکنه به بگاپ گرفتن که 5 تا 10 دقیقه طول میکشه .[/FONT]
[FONT=&amp](دوستان توجه کنید ممکنه چندتا گزینه داشته باشید مثل [/FONT]back up to sd [FONT=&amp] یا [/FONT]backup to ext_sd [FONT=&amp] که انتخابش با خودتونه دیگه)[/FONT]
[FONT=&amp]بعد از پایان بکاپ[/FONT] [FONT=&amp] گزنیه ی [/FONT]go back [FONT=&amp] رو انتخاب کرده تا به منوی اصلی ریکاوری وارد بشید سپس گزینه ریبوت رو انتخاب کنید تبلت ریبوت شده و اندروید بالا میاد .[/FONT]

[FONT=&amp]توجه کنید بکاپ ها در ادرس زیر ذخیره میشن حتما ازشون یه کپی در هاردتون بگیرید.[/FONT]
Sdcard/clockworkmod
[FONT=&amp]برای ریستور کردن یک بکاپ کافیه در همون منوی ریکاوری به بخش [/FONT]backup/restore[FONT=&amp] برید و گزینه ی ریستور رو انتخاب کنید. [/FONT]

دوستان بهترین راه برای بکاپ گرفتن از تبلت 7518 این روش هست:
ابتدا تبلتتون باید روت باشه
سپس نرم افزار better terminal emulator یا هر نرم افزار ترمینال دیگه ای رو نصب می کنین سپس دستورات زیر را در اون وارد می کنید بعد یک فایل update.img تو مموری تون میاد اون رو کپی میکنین تو کامپیوتر وبعد با نرم افزار rk batch tool اون رو براحتی فلش می کنین: اگه دوستان تونستن این فایل رو تهیه کنن لطفا اون رو بذارن تو سایت تا همه بتونن از اون استفاده کنن:
su$
cp /flash/rkdump /data/rkdump#
chmod 771 /data/rkdump#
data/rkdump /dev/block/mtdblock5 /flash/update.img/#

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
این تبلت رو کسی داره؟
Pierre Cardin PC7518-تبلت پیر کاردین مدل پی سی 7518
خوبه؟
راضی هستید؟

این تبلت نسبت به قیمتش بد نیست و فوق العاده تبلت سبکی و شیکی هم هست فقط خیلی بدنش نازک نارنجیه که البته انتظار عجیبی با این قیمتش نمی شه داشت وشما می تونی با هین قیمت دودوربینش رو بگیری که می شه 7518B

من در خدمتم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
این تبلت نسبت به قیمتش بد نیست و فوق العاده تبلت سبکی و شیکی هم هست فقط خیلی بدنش نازک نارنجیه که البته انتظار عجیبی با این قیمتش نمی شه داشت وشما می تونی با هین قیمت دودوربینش رو بگیری که می شه 7518B

من در خدمتم
شما میفروشید؟
چند؟

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم ميخام بخرم راستى اينى كه شما ميفروشى سرى جديد با رم 1هست؟
نميشه اول كالا رو پست كنيد و بعد پول رو به پستچى داد؟من فقط سرى جديد ميخام.لطفا معرفى كنيد.

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
منم ميخام بخرم راستى اينى كه شما ميفروشى سرى جديد با رم 1هست؟
نميشه اول كالا رو پست كنيد و بعد پول رو به پستچى داد؟من فقط سرى جديد ميخام.لطفا معرفى كنيد.

سلام دوست عزیز
این مدل رمش 512 هستش و اصلا این مدل رم یک من ندیدم شما شاید منظورتون مدل های دیگه هستش ؟! ولی پیرگاردین 7518B رمش 512 هستش
مدل های زیادی هست خوب شما تا چقدر می تونید هزینه کنید خیلی از مدل های توی امضام هست ولی اگه مدل خاصی هم مد نظرتونه بگین قیمتشو بهتون بگم
نه این روش رو ما نداریم که به پست پرداخت کنید ولی در صورت عدم اعتماد می تونید به یکی از دوستان پر سابقه فروم مثل امیر پرداخت کنید و بعد از تحویل جنس از من توسط شما، ایشون پول رو به من پرداخت کنند اینم راهی هست که به دوستان من پیشنهاد می کنم
من در خدمتم

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا به سايت
Mobilezoon.com
سر بزنيد سرى جديد با رم 1اورده!

بالا