punisher2
Registered User
دوستان یه سوال دیگه تبلت من به وسیله پورت usb شارژ نمیشه خواستم ببینم پیرکاردین این امکان رو نداره که با usb شارژ بشه چون تبلت وینتاچ q74 رو میشه با یو اس بی شارژ کرد
پیرکاردین کلا با یو اس بی شارژ نمیشه
دوستان یه سوال دیگه تبلت من به وسیله پورت usb شارژ نمیشه خواستم ببینم پیرکاردین این امکان رو نداره که با usb شارژ بشه چون تبلت وینتاچ q74 رو میشه با یو اس بی شارژ کرد
آره pc7558L من كه تا زماني كه بالا ميومد شارژ ميشد الان كه سه روزه خراب هنوزم نتونستم كاري كنم
راستی دوستان این لینک uploadbaz برای کاستوم ریکاوری انگار کار نمیکنه لطفا یه چک بکنید ممنون از لطفتون
پس شما ميگي ديگه چه كار كنم آخه فايل فلش خودشو كه ندارم با همون روشي كه گفتيد اول فلش بزنم بعد كه بالا اومد ريكاوري نصب كنم و بكاپ خودشو پيدا كنم و دوباره فلش بزنم
با سلام
من یک تبلت پیر کاردین 7518A
خریدم.
نسخه اندروید 4.1
الان میخوام روتش کنم.
برای گرفتن یک آپ و استفاده از برنامه GL To SD
حالا سوالم اینجاست: میخوام
ببینم اگه در آینده بخوام آپدیتش کنم( اگر سایت سازنده آپدیتی ارائه کنه!)
روشی هست تا دوباره آنروت بشه .
چون در حالت روت اگه آپدیت بشه بریک میشه( این قسمت رو توی یک جایی خونده بودم.نمی دونم صحت داره یا خیر؟)
اگه آنروت هم نشه زیاد مهم نیست. فقط میخوام ببینم میشه یا خیر؟
میخوام روش Real Racing 3 نصب کنم و چون حجمش بالاست حدودا 3 گیگ و خورده ای نیاز به نصب برنامه GL To SD شدیدا احساس میشه.
لطفا اگه ممکنه ما رو بی جواب نگذارید .
در ضمن اگه سوالمو جای اشتباهی پرسیدم به بزرگی خودتون ببخشید.
با تشکر .
ترمینال رو نصب کن تو صفحش بنویس su اگر superuser اومد روته.سلام از کجا باید فهمید تبلت روت شده هست یا نه ؟ من خریدمش به فروشنده هم دسترسی ندارم که ازش بپرسم ( تازه کارم ) ممنون میشم بگید از کجا میشه فهمید که تبلتم روت شده هست یا نه
7558L مدل تبلتم هست
ممنون از همه دوستانی که وقت میزارن
سلام از کجا باید فهمید تبلت روت شده هست یا نه ؟ من خریدمش به فروشنده هم دسترسی ندارم که ازش بپرسم ( تازه کارم ) ممنون میشم بگید از کجا میشه فهمید که تبلتم روت شده هست یا نه
7558L مدل تبلتم هست
ممنون از همه دوستانی که وقت میزارن
وحید مصرف باطری این مدلا چطوره؟
بازم جواب نداد برا من اين پيغامو ميده واستون ضميمه كردم . اگه از اين طريق ميشه هرچقدر بگي من صبر مي كنم
مشاهده پیوست 402700
با سلام
از تمام دوستانی که پاسخ دادند متشکرم.
تبلت رو به امید خدا روتش میکنم.
و انشا الله بعد روت ازش BackUp میگیرم.
دوستان طریقه ی روت 7518A با روش ذکر شده ی در پست اول مشابه هست؟
چون مدل تک دوربین ذکر نشده!
(
نحوه روت کردن این تبلت ها ( هیچ فرقی نمیکنه : هم برای سیم کارت خور و هم برای تبلت معمولی دو دوربین پیرکاردین )
آموزش نحوه روت کردن از کاربر : pcrazy ( با تشکر از ایشون )
برای عمل روت ابتدا باید usb debugging و unknown sources رو فعال کنید . برای اینکار به مسیر زیر برید :
menu--->settings---->developer options------>usb debugging
menu--->settings---->security---->unknown sources
وقتی هردو رو فعال کردید تبلت رو به کامیپوتر وصل کنید و با راست کلیک روی My Computer وارد بخش properties شود و device manager رو انتخاب کنید . در این قسمت شما باید دنبال دستگاهی بگردید که مثل زرد روش هست و به معنی اینه که درایور مربوط بهش نصب نشده . روش راست کلید کنید و update driver software رو انتخاب کنید و سپس browse my computer رو انتخاب و از داخل فایلی که برای دانلود گذاشتم ADB drivers و بسته به ویندوز 32 یا 64 بیتی رو انتخاب میکنید و اجازه میدید تا درایور مربوطه نصب بشه و کامپیوتر تبلت رو به طور کامل شناسایی کنه .
نوبت به روت کردن تبلت میرسه ؛ از داخل فایل زیپ پوشه Rootx For android رو باز و نرم افزار رو ران کنید و enter بزنید , هرجا لازم بود دوباره enter بزنید تا تبلت خاموش و روشن بشه و به طور کامل روت بشه .
اگه فرقی نمیکنه بفرمایید تا دست به کار بشم.
دوستانی که روت کردند آیا نرم افزار GL To SD براشون به درستی کار کرده.
یعنی تونستند توی کارت حافظه خارجی(
External SD Card
دیتای بازیشونو بریزند؟
با تشکر.
من وقتي ميخوام ريكاوري رو نصب كنم تمام مراحل رو درست طي مي كنه اما در مرحله آخر اين ارور رو ميده نميدونم چرا . به نظر شما مشكل چيه ؟ چه كار كنم هنوز به نتيجه اي نرسيدم بازم صبر كنم ، راهي وجود داره ؟ جور ديگه نميشه ريكاوري رو نصب كرد؟مدل : pc7558L
من وقتي ميخوام ريكاوري رو نصب كنم تمام مراحل رو درست طي مي كنه اما در مرحله آخر اين ارور رو ميده نميدونم چرا . به نظر شما مشكل چيه ؟ چه كار كنم هنوز به نتيجه اي نرسيدم بازم صبر كنم ، راهي وجود داره ؟ جور ديگه نميشه ريكاوري رو نصب كرد؟مدل : pc7558L