• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
متاسفانه بله ...تذکر کارساز نیست ... من حتی ریپورت دادم ولی پیگیری نیست .....

پوزش بابت دیر شدن رسیدگی ریپورت ها...
اون هایی که ریپورت شده بودن پاک شدن باز هم اگه چیزی هست اعلام کنید... تو پیغام خصوصی بگید برای من راحتتره و سریعتر...

salam be hame
tablet man model pier gardian 7558 hast va bahash moshcel daram.
netesh hey ghato vasl mishe va vaghti ham ke mikham download konam in peghamo mide "unfortunately,the process com.google.process.gapps has stopped."
kasi hast ke komak kone?

لطفا پارسی تایپ کنید نه فینگلیش... پستتون ادیت شد...

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
پوزش بابت دیر شدن رسیدگی ریپورت ها...
اون هایی که ریپورت شده بودن پاک شدن باز هم اگه چیزی هست اعلام کنید... تو پیغام خصوصی بگید برای من راحتتره و سریعتر...

لطفا پارسی تایپ کنید نه فینگلیش... پستتون ادیت شد...

باتشکراز مدیر این بخش که به پست خصوصی بسیار سریع پاسخ دادن

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
بچه ها کسی رام cube u 25G رو زده رو 7558؟
باهاش سازگاری داره؟یا میزنه داغونش میکنه؟

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
تاچ اصلا کار نمیکنه
یعنی شما نصب کردید؟میخوا مطمئن شم بعد نصب کنم.
بعد اگه نصب کردم،آیا میشه CWM روش نصب کنم و بعد این بکاپی رو که دوستمون گذاشته،بریزم روش؟

esirad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
یعنی شما نصب کردید؟میخوا مطمئن شم بعد نصب کنم.
بعد اگه نصب کردم،آیا میشه CWM روش نصب کنم و بعد این بکاپی رو که دوستمون گذاشته،بریزم روش؟

اگه تاچ هم کار نکنه میتونی با ماوس بری usb debugging رو فعال کنیو بعدش دیگه بقیه کارای نصب cwm با پی سی هستش .

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
اگه تاچ هم کار نکنه میتونی با ماوس بری usb debugging رو فعال کنیو بعدش دیگه بقیه کارای نصب cwm با پی سی هستش .

فکر کنم کلیدهای سخت افزاری هم کار نمیکنه

mehdi-p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من یه تبلت 5778 دارم رو ارم گیر میکرد
با بک اپ شما زدم بالا نیامد دوباره بک اپ رو زدم اون home رو هم زدم تبلت بالا میاد پیغام توقف اجباری میده
الان چیکار کنم وایپ هم انجام دادم
ممنون میشم کمکم کنید

prince71.asri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اقا کسی نتونست یه بک آپ از pc7558L بگیره؟
اگه گرفتید اپ کنید خواهشا

و یه سوال کسی می دونه بغیر از فریمور وینتاچ q74 چه فریموری رو میشه روش نصب کرد؟

esirad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
سلام
من یه تبلت 5778 دارم رو ارم گیر میکرد
با بک اپ شما زدم بالا نیامد دوباره بک اپ رو زدم اون home رو هم زدم تبلت بالا میاد پیغام توقف اجباری میده
الان چیکار کنم وایپ هم انجام دادم
ممنون میشم کمکم کنید

متاسفانه اشتباهی هوم رو پاک کرده بودم ک با فیکس هم درست نشده انگار ، از طریق پی سی یدونه لانچر روش نصب کن ، تیک debugging رو بزن بعد نصب کن برنامه واسه پی سی زیاده ک رو تبلت بتونی برنامه نصب کنی مثل moborobo , wondershare mobile ، و ...
اگه نتونستی بازم بگو ببینم میتونم فیکس درست کنم

Sent from my PC7558 using Tapatalk 4 Beta

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
متاسفانه اشتباهی هوم رو پاک کرده بودم ک با فیکس هم درست نشده انگار ، از طریق پی سی یدونه لانچر روش نصب کن ، تیک debugging رو بزن بعد نصب کن برنامه واسه پی سی زیاده ک رو تبلت بتونی برنامه نصب کنی مثل moborobo , wondershare mobile ، و ...

دادا یعنی بکاپ مشکل داره؟ یا این بنده خدا نتونسته درست نصبش کنه ؟

prince71.asri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی میتونه فایل img رو ویرایش کنه؟

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اقا کسی نتونست یه بک آپ از pc7558L بگیره؟
اگه گرفتید اپ کنید خواهشا

من دارم اما نتونستم فایلvold.fstab رو که دستکاری و خراب شده بود به ابک اب برگردونم .. همه نرم افزارهای فشرده سازی رو امتحان کردم اینجا هم خیلی مطرح کردم اما جواب نگرفتم !؟ اگه این مشکلم حل بشه و یه سایت اپلود خوب معرفی کنید براتون اپ می کنم .

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دوستانی که میگن اگه cube u25 رو روی7558 نصب کنم،این کارو کردید یا نه؟ رام cube رو روی7558 نصب کردید؟یا فقط میگید احتمالا جواب بده؟
یه سوال دیگه.من که نه ریکاوریم بالا میاد و نهusb debugging فعاله،چطور رام cube رو نصب کنم؟میشه؟
ببخشید آخه تا حالا رام نصب نکردم

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
هر کاری کردم رام cube نصب نشد.تمام آموزشا رو هم خونده بودم.تنها اتفاقی که واسم افتاد این بود که دیگه تبلت اصلا روشن هم نمیشه و حتی اون آرم اولیه رو هم بالا نمیاره!
فک کنم زدم داغونش کردم

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
هر کاری کردم رام cube نصب نشد.تمام آموزشا رو هم خونده بودم.تنها اتفاقی که واسم افتاد این بود که دیگه تبلت اصلا روشن هم نمیشه و حتی اون آرم اولیه رو هم بالا نمیاره!
فک کنم زدم داغونش کردم

خدابیامرزه تبلت خوبی بود :lol:

فکر کنم دیگه الان به درد اوراق کردن میخوره ..........

فقط اینومیدونم یکی از دوستان رام cube u25gtرو نصب کرده بودکلیدهای سخت افزاری وتاچ کار نمیکرد ....

داداش شما اول چیکار میخواستی کنی که تبلت رو ارم آندروید گیر کرد؟

mehdi-p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

سلام داداش اون روشی که گفتی رو تست کردم با فایل فیکس هم زدم بازم فرقی نکرد فایل لانچر میاد بالا میزنی بازم کاری نمیکنه

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
خدابیامرزه تبلت خوبی بود :lol:

فکر کنم دیگه الان به درد اوراق کردن میخوره ..........

فقط اینومیدونم یکی از دوستان رام cube u25gtرو نصب کرده بودکلیدهای سخت افزاری وتاچ کار نمیکرد ....

داداش شما اول چیکار میخواستی کنی که تبلت رو ارم آندروید گیر کرد؟
جای حافظه ها رو خواستم عوض کنم.
اومدم با نرم افزار RKBatchTool رام cube رو بریزم روش با مصیبتی درایو چیپrk2928رو نصب کردم و اومدم شروع به کار کنم دیدم وقتی کابلو میزنم صدای بالا اومدن تبلت میاد و بعد 5ثانیه،صدای قطع ارتباط usb میومد.اگه ارتباط قطع نمیشد میتونستم نصب کنم.کسی این مشکلو نداشته؟
ضمنا این نرم افزار اول میاد و رام قبلی تبلتو پاک میکنه بعد شروع به نصب جدیده میکنه.گفتم بیام و تو همین5ثانیه دکمه upgradeرو بزنم شاید گیر کرد و دیگه در نیومد!!!!!!!!
اومدم این کارو کردم که دیدم یه لودینگ اومد و رام قبلی تبلتمو تا70 درصد فرمت کرد و باز usb قطع شد.ضمنا الان کابل دیتا رو میزنم کامپیوتر میشناستش مثل قبل.فک کنم این یعنی فقط رام روش فرمت شده.نه اینکه هاربریک شده باشه.درسته؟

بالا