• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
ممنون از اینکه وقت میذاری و جواب میدید.
داداش حالا من با کدوم برنامه فلش کنم؟
آخه با برنامه
RKBatchTool نتونستم این کارو بکنم.راهنمایی کنید ممنون میشم

خواهش ميكنم
تبلتو بزنيد به شارژ كه فول شه مهم نيست انيميشن باتري بياد!
بعدش هر چيپ تبلت نرم افزار خودشو داره داداش
مال شمام حتما با اون نرم افزار كه گفتيد فلش ميشه!
حتما از ويندوز سون استفاده كنيد
هنگام فلش كردن به اينترنت وصل باشيد كه اگه درايوري رو خواست كه شما نداشتيد مستقيم دانلود كنه
به 2چيز توجه كن يكي ورژن برنامه فلش تبتون در صورت امكان همه نسخه هاشو امتحان كن!
يكي هم درايو تبلت هستش
اين دو تا درست باشه محال ممكنه فلش نشه

Sent from my Q75S using Tapatalk 4 Beta

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
خواهش ميكنم
تبلتو بزنيد به شارژ كه فول شه مهم نيست انيميشن باتري بياد!
بعدش هر چيپ تبلت نرم افزار خودشو داره داداش
مال شمام حتما با اون نرم افزار كه گفتيد فلش ميشه!
حتما از ويندوز سون استفاده كنيد
هنگام فلش كردن به اينترنت وصل باشيد كه اگه درايوري رو خواست كه شما نداشتيد مستقيم دانلود كنه
به 2چيز توجه كن يكي ورژن برنامه فلش تبتون در صورت امكان همه نسخه هاشو امتحان كن!
يكي هم درايو تبلت هستش
اين دو تا درست باشه محال ممكنه فلش نشه

همونطور که میبینید یکی اردوستان هم مشکل من رو داره و با این نرم افزار نمیتونه فلش کنه.دلیلشم گفتم داداش عزیزم.چون
usb
debugging فعال نیست

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
همونطور که میبینید یکی اردوستان هم مشکل من رو داره و با این نرم افزار نمیتونه فلش کنه.دلیلشم گفتم داداش عزیزم.چون
usb
debugging فعال نیست

داداش فلش رام اصلي اون تيك رو نميخواد مطمن باشيد!
با دستورات فست بوت ميشه فعالش كرد البته
اخه چطور ممكنه فلش يه تبلت به اون تيك بستگي داشته باشه يعني اين چيپ كه هر روز جديدترش داره استفاده ميشه به يه تيك وابسته س!؟امكان نداره حتما يه جايي اشتباه ميريد
من خودم باهمه نوع گوشي و تبلتي كار كردم(فلش ايناشو) تا حالا اين جز شرطاش نبوده!
اون تيك مربوط به دستورات فست بوت ميشه كه واسه نصب ريكاوري يا رام كاستوم به كار مياد نه نصب رام اصلي
رام اصلي واسه يه همچين وقتايي ميسازن كه وسيله بالا نيومد راه گشا باشه نه اينكه كاربر قبلا شرايطشو مهيا كنه!
------------------
من الان يه راه حل واسش پيدا ميكنم كار نشد نداره

Last edited:

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
داداش فلش رام اصلي اون تيك رو نميخواد مطمن باشيد!
با دستورات فست بوت ميشه فعالش كرد البته
اخه چطور ممكنه فلش يه تبلت به اون تيك بستگي داشته باشه يعني اين چيپ كه هر روز جديدترش داره استفاده ميشه به يه تيك وابسته س!؟امكان نداره حتما يه جايي اشتباه ميريد
من خودم باهمه نوع گوشي و تبلتي كار كردم(فلش ايناشو) تا حالا اين جز شرطاش نبوده!
اون تيك مربوط به دستورات فست بوت ميشه كه واسه نصب ريكاوري يا رام كاستوم به كار مياد نه نصب رام اصلي
رام اصلي واسه يه همچين وقتايي ميسازن كه وسيله بالا نيومد راه گشا باشه نه اينكه كاربر قبلا شرايطشو مهيا كنه!
------------------
من الان يه راه حل واسش پيدا ميكنم كار نشد نداره

خدا اجرت بده.امیدم خودتی امشب!بینم چکار میکنی برادر
داداش این لینکو یه نگا بنداز.
http://blog.mcbub.com/index.php/how...-rk3188-rk3066-rk2928-rk2918-based-tablet-pc/
من همشو انجام دادم.انواع مدل گرفتن دکمه رو هم انجام دادم!کامپیوتر تبلتو میشناسه و همه چی آماده کار میشه ودیگه میتونم استارت بزنم اما بعد 5ثانیه ارتباطش قط میشه.فقط مرحله اول که فرمت هست انجام میشه.تازه اونم تا60-70درصد

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
خدا اجرت بده.امیدم خودتی امشب!بینم چکار میکنی برادر
داداش این لینکو یه نگا بنداز.
How to upgrade RK3188 quad core Tablet PC?McBub Insider
من همشو انجام دادم.انواع مدل گرفتن دکمه رو هم انجام دادم!کامپیوتر تبلتو میشناسه و همه چی آماده کار میشه ودیگه میتونم استارت بزنم اما بعد 5ثانیه ارتباطش قط میشه.فقط مرحله اول که فرمت هست انجام میشه.تازه اونم تا60-70درصد

اونو ولش کن اول نصب درایورات مهمه از این لینک استفاده کن
Installing Rockchip drivers for flashing!!
بعدش میری واسه فلش فریمور
Flashing Firmware Image Files Using The Rockchip Batch Tool
مشکل قطع و وصل شدن هم یا درایورات درست نصب نشده یا تبلتو تو حالت فلش نمیبری یا ورژن برنامه فلش به تبلتت نمیخوره (همه ورژن ها رو امتحان کن.من این مشکل سرم اومده همیشه اخرین ورژن بهترین نیست!)

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
اونو ولش کن اول نصب درایورات مهمه از این لینک استفاده کن
Installing Rockchip drivers for flashing!!
بعدش میری واسه فلش فریمور
Flashing Firmware Image Files Using The Rockchip Batch Tool
مشکل قطع و وصل شدن هم یا درایورات درست نصب نشده یا تبلتو تو حالت فلش نمیبری یا ورژن برنامه فلش به تبلتت نمیخوره (همه ورژن ها رو امتحان کن.من این مشکل سرم اومده همیشه اخرین ورژن بهترین نیست!)
دمت گرم .اوکی همرو امتحان میکنم فردا جوابشو میدم.ممنون از کمکتون دادا

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان واسه فلش کردن چه دکمه هایی باید گرفت؟
باید پاورو بزنی و تبلتو هم روشن کنی یا نه،باید خاموش بمونه؟

mmzebar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مودم سیم کارت خور 3g جهت اتصال به اینترنت به 7558 جواب میدهد.

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.خسته نباشید واقعا.اقا من استرس گرفتم خیلی .هر لحظه میترسم که تبلتم مشکل دار بشه این همه مشکل و تبادل نظرا از صبح پا شدم خوندم هیچیم نفهمیدم کار با کامپیوترم خوبه تا حدی و حالیمه یه چیزایی اما از اینا که شما گفتین اینجور و اونجور سر در نمیارم.در کل من تبلتما تازه خریدم 1ماهی میشه مدل 7558 الان هیچ مشکلی نداره یعنی زیادم باش کار نکردم اما خوندم که خیلیا گله و شکایت کردن که چند روز از خریدشون نگذشته با مشکل برخوردن.شاید واقعا بی احتیاطی از خودتون بوده؛الان به نظرتون من کاری هست که واسه پیشگیری از این خطرات احتمالی انجام بدم؟هه هه . اخه من تخصصیم ندارم که اگه خراب شد کمک بگیرم ازتون یعنی گیج بازی در میارم و اعصابتونا خورد میکنم .الان مشکلم تو تنظیماتشه بیشتر .اینترنت و اینجور مسایل .مدل مودمم TP-LINK 8817ست.تیک ethernetam فعال کردم و کابل usb مودمما به تبلت وصل کردم و سیم تلفنا از اسپیلیتر در اوردم مستقیم زدم پشت مودم چراغای usb,adsl,internet مودم روشنه اما نوشته هیچ اتصال اینترنتی وجود نداره؟درست رفتم مراحلا؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام.خسته نباشید واقعا.اقا من استرس گرفتم خیلی .هر لحظه میترسم که تبلتم مشکل دار بشه این همه مشکل و تبادل نظرا از صبح پا شدم خوندم هیچیم نفهمیدم کار با کامپیوترم خوبه تا حدی و حالیمه یه چیزایی اما از اینا که شما گفتین اینجور و اونجور سر در نمیارم.در کل من تبلتما تازه خریدم 1ماهی میشه مدل 7558 الان هیچ مشکلی نداره یعنی زیادم باش کار نکردم اما خوندم که خیلیا گله و شکایت کردن که چند روز از خریدشون نگذشته با مشکل برخوردن.شاید واقعا بی احتیاطی از خودتون بوده؛الان به نظرتون من کاری هست که واسه پیشگیری از این خطرات احتمالی انجام بدم؟هه هه . اخه من تخصصیم ندارم که اگه خراب شد کمک بگیرم ازتون یعنی گیج بازی در میارم و اعصابتونا خورد میکنم .الان مشکلم تو تنظیماتشه بیشتر .اینترنت و اینجور مسایل .مدل مودمم TP-LINK 8817ست.تیک ethernetam فعال کردم و کابل usb مودمما به تبلت وصل کردم و سیم تلفنا از اسپیلیتر در اوردم مستقیم زدم پشت مودم چراغای usb,adsl,internet مودم روشنه اما نوشته هیچ اتصال اینترنتی وجود نداره؟درست رفتم مراحلا؟

سلام ...میتونم بگم 90درصد دوستانی که تبلتشون به مشکل خورده ، تقصیر خودشون و بخاطر دستکاری بوده ....

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
فقط ریکاوری رو دوستان نصب کنن که مثل من گرفتار نشن.هیچی قابل پیشبینی نیست.اگه این تبلتم حافظش حتی 4 هم بود ،هیچ وقت این بلا سرم نمیومد.الان حافظه ها رو جابجا کردم وتبلت رفت تو کما!

androidkade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

من چه طوری می تونم نسخه اندروید تبلت pc 7518B رو آپدیت کنم؟

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان چرا بعضى از بازى هاى بدون ديتا رو مينويسه "نصب انجام نشد" و اگه ميشه بازي هاى تست شده بيشترى بزاريد

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
فقط ریکاوری رو دوستان نصب کنن که مثل من گرفتار نشن.هیچی قابل پیشبینی نیست.اگه این تبلتم حافظش حتی 4 هم بود ،هیچ وقت این بلا سرم نمیومد.الان حافظه ها رو جابجا کردم وتبلت رفت تو کما!

مهمترین کار همینه...... واگر مهارت ندارین که نصب کنین حتما به کسیکه تواین کار مهارت داره بسپارین...

سلام.

من چه طوری می تونم نسخه اندروید تبلت pc 7518B رو آپدیت کنم؟

سلام ... دلت خوشه ها ...اصلا آپدیتی برای پیرکاردین نیست .:)

دوستان چرا بعضى از بازى هاى بدون ديتا رو مينويسه "نصب انجام نشد" و اگه ميشه بازي هاى تست شده بيشترى بزاريد

مثلا ؟؟؟ کدوم بازیهارو تست کردین ؟

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
الفاتحه! تب لت 7558L ام رو پسر بچه دو ساله ام انداخت زمین و داغون کرد.. ال سی دی اش شکسته کسی می تونه کمک کنه چطوری و از کجا باید تهیه کنم !؟ قیمتش چنده!؟ کسی دست دوم سراغ نداره ؟ مرسی

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شايد 80 درصد بازى هاى بدون ديتا بالاى 30 مگ رو مينويسه نصب انجام نشد اگه بازى تست شده بدون ديتا داريد لطفا اسمش رو بگيد

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب بالاخره تونستم رام 7558 رو آپلود کنم . این فایل فلش رام هستش که تو cwm میتونید فلشش کنید .

از اونجایی ک خرابیه تبلت فقط بخاطر قسمت System هستش واسه همین شما با دانلود 160 مگ دیگه خیالتون راحت میشه ک اگه تبلتتون خراب شد میتونید درستش کنید .

قسمت های کرنل ریکاوری دیتا و بقیه جاها یا قابل تغییر نیس یا تا ثیری تو بالا اومدن تبلت ندارن .

دقت کنید ک تو این فایل فلش قسمت Xbin از پوشه System شده ( به علت حج 300 مگیش ) و هیچگونه ناراحتی نداره چون بازم این پوشه زیاد دست کاری نمیشه ک خراب بشه تلبت .

پس دقت کنید ک هیچوقت نباید قسمت System تبلت خودتونو فرمت کنید چون پوشه Xbin تو این فایل نیس ک براتون برگردونه پوشه رو .

این فایل بیشتر واس وقتایی موثره ک شما برنامه ای نصب کرده باشید یا فایلی از سیستم حإف کرده باشید یا برنامه هاتون فایلای سیستمی رو ویرایش کردن و تبلت دیپه بالا نمیاد .

بعضی از قسمت های غیر لازم سیستمی حذف شدن . ( انیمشن بوت ، یعضی برنامه ها و ... )

در اسرع وقت کل بک آپ 7558 رو هم براتون آپ میکنم حجمش 300 و خورده ای هستش .

لینک دانلود :

PC7558.zip

1. اگه تبلتت بالا نمیاد و Cwm داری و میخوای برنامه هات بمونه فقط این فایل زیپ رو فلش کن .

2. اگه میخوای همه چی پاک بشه و سیستم خالص داشته باشی یا با انجام قسمت 1 تلبتت بالا نیومد اول تو CWm >>> Factory Reset رو بزن بعد فایل رو فلش کن

بنده هیچگونه مسلویتی در مقابل خرابیه ناشی از استفاده از فایل ارایه شده ندارم
سلام دوست عزيز خواهشا من به رام نياز دارم گوشيم رو ارم ميمونه ديگه بالا نمياد هرجا رفتم درستش نكردم تو روخدا رام كامل اپ كن بهش نياز دارم تبلتم pc7558 پير گاردين.خواهشا دوست عزيز تموم عمرم مديونت ميشم

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوست عزيز خواهشا من به رام نياز دارم گوشيم رو ارم ميمونه ديگه بالا نمياد هرجا رفتم درستش نكردم تو روخدا رام كامل اپ كن بهش نياز دارم تبلتم pc7558 پير گاردين.خواهشا دوست عزيز تموم عمرم مديونت ميشم
داداش به کارت نمیاد.تو اگه رامشو هم بگیری،چطور میخوا نصبش کنی؟!
منم مشکل شمارو دارم اما چند هفتست که نتونستم درستش کنم

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش به کارت نمیاد.تو اگه رامشو هم بگیری،چطور میخوا نصبش کنی؟!
منم مشکل شمارو دارم اما چند هفتست که نتونستم درستش کنم

به ريكاوري ميرم از اونجا رام از SD نصب ميكنم وتمام.

بالا