• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
عزیز شماخودت به خاطر تعویض حافظه ها تبلت رو داغون کردی !!!

حالا میخوای پیشنهاد بدی جای حافظه ها رو عوض کنن.
من مگه گفتم جای حافظه هارو عوض کن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما خودتونم میدونید چرا این سوالو ازش پرسیدم.واقعا نمیدونید؟!!!!!!!!!!!!
نمیدونید که وقتی جای حافظه هارو عوض کنی بعضی بازی ها دیگه نصب نمیشن؟
من به این خاط تبلتم خراب شد.به همین خاطر که بعضی بازی ها نصب نمیشدن هی جای حافظه هارو عوض میکردم و برعکس...!
شاید 10 بار این کارو کردم.تا یه بار جو گرفتم بدون دقت این کارو کردم و...
من تبلتم درست شه حتما حتما باز حافظه هارو عوض میکنم.چون فقط وقتی مشکل پیش میاد که دقت نکنی.منم که دیگه تجربشو دارم و حواسم هست دیگه!!!

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
من مگه گفتم جای حافظه هارو عوض کن؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما خودتونم میدونید چرا این سوالو ازش پرسیدم.واقعا نمیدونید؟!!!!!!!!!!!!
نمیدونید که وقتی جای حافظه هارو عوض کنی بعضی بازی ها دیگه نصب نمیشن؟
من به این خاط تبلتم خراب شد.به همین خاطر که بعضی بازی ها نصب نمیشدن هی جای حافظه هارو عوض میکردم و برعکس...!
شاید 10 بار این کارو کردم.تا یه بار جو گرفتم بدون دقت این کارو کردم و...
من تبلتم درست شه حتما حتما باز حافظه هارو عوض میکنم.چون فقط وقتی مشکل پیش میاد که دقت نکنی.منم که دیگه تجربشو دارم و حواسم هست دیگه!!!

پوزش بابت متوجه نشدن بنده :lol:

dani_dp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من امروز خریدم توی information میرم ُسریال نامبر unknown زده و مدل هم زده PC702 مال شما هم همینطوره؟ لطفا زود بگید اگه مشکل داره پسش بدم مرسی

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خواهشا يكي رسيدگي كنه رام PC7558L بزاره لطفا جواب بدين فقط تبلت بزار روشن بشه+ جايزه هم ميدم

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24
خواهشا يكي رسيدگي كنه رام PC7558L بزاره لطفا جواب بدين فقط تبلت بزار روشن بشه+ جايزه هم ميدم

باید رام تبلت وین تاچ q74 رو با livesuit فلش کنی تبلت کار میکنه فقط دوربین جلوی تبلت کار نمیکنه
لینک دانلود رام Q74K30615.img_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制
لینک دانلود livesuit ی LiveSuit.zip_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制
فعلا رامی برای 7558L موجود نیست

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24

باید رام تبلت وین تاچ q74 رو با livesuit فلش کنی تبلت کار میکنه فقط دوربین جلوی تبلت کار نمیکنه
لینک دانلود رام http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1082217179&uk=2939251947&third=15

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24
من شنیدم برای تبلت های پیر گاردین یک شرکت گارنتی کننده اومده اسم گارانتیش هم "پیرگاردین ایران" هست کارت گارنتی هم داره یک سال هم تبلت ها رو گارانتی میکنه .
کسانی که تو تهرانن میتونن ادرسشو یا شماره تماسشو پیدا کنن؟
باید رام و قطعات تبلت ها رو داشته باشه .

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من فعلا كارت حافظه ندارم فكرم نكنم ربطى داشته باشه

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

دوست عزيز تو امتحان كردي؟ عكسي از رام كه نصب كردي نداري؟

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

7558L با این من جواب گرفته ام
جناب
Amir.vahid جایزه من یادتون نره!
user-online.png

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
moohse22 و amirmi چطور روش فلش بزنم؟راستي سرعت تبلت بعد از فلش خوبه؟اصلا كلا ازش راضي هستين؟

iiiarsiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من pc 7558 p.g سیمکارت خور دارم چند وقته چند بار رمز الگوشو اشتباه زدمو قفل شده رفته رو اکانت جمیلو دیگم بیرون نمیاد.چنتا نرم افزارو امتحان کردم جواب نداد چون تبلتم نه روته نه یو اس بی دیباگرش فعاله.به pc وصل میشه ولی فقط اطلاعاتش میاد کاره دیگه هم نمیتونم انجام بدم.چیکار کنم راه بیوفته؟؟
مچکرم

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه چیز جالب هم الان من امتحان کردم. اینترنت adsl وصل شد به تبلت 7558L (تبدیل usb به lan لازم نداره)
خروجی usb مودم رو با کابل otg به تبلت وصل کردم، تو تنظیمات تبلت هم اترنت ( Ethernet ) رو فعال کردم، به همین راحتی

اینش جالبه برای فعال کردن پورت usb مودم adsl تو ویندوز 7 ، درایور لازمه

من این کارا را کردم نشد میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی چی درایور لازمه؟

iiiarsiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من pc 7558 p.g سیمکارت خور دارم چند وقته چند بار رمز الگوشو اشتباه زدمو قفل شده رفته رو اکانت جمیلو دیگم بیرون نمیاد.چنتا نرم افزارو امتحان کردم جواب نداد چون تبلتم نه روته نه یو اس بی دیباگرش فعاله.به pc وصل میشه ولی فقط اطلاعاتش میاد کاره دیگه هم نمیتونم انجام بدم.چیکار کنم راه بیوفته؟؟
مچکرم

کسی نیست جوابمو بده؟کارم گیره

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من شنیدم برای تبلت های پیر گاردین یک شرکت گارنتی کننده اومده اسم گارانتیش هم "پیرگاردین ایران" هست کارت گارنتی هم داره یک سال هم تبلت ها رو گارانتی میکنه .
کسانی که تو تهرانن میتونن ادرسشو یا شماره تماسشو پیدا کنن؟
باید رام و قطعات تبلت ها رو داشته باشه .

امروز با یه کلکی تونستم مشخصات شرکتی که جدیدا کاردین رو گارانتی می کنه گیر بیارم! اونم از همدان!

kamibabr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان. دنبال فایل img. برای تبلت پیرگاردین PC7518A میگردم. این تاپیک تا صفحه 10 یا 11 رو خوندم چیزی پیدا نکردم. چون 51 صفحه هست نتونستم همشو بگردم. اگه کسی لینک دانلود فایل فریمور این تبلت با فرمت img. رو داره لینکش رو بزاره اینجا. دستتون درد نکنه. میخوام با livesuit رو تبلت نصب کنم.

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
moohse22 و amirmi چطور روش فلش بزنم؟راستي سرعت تبلت بعد از فلش خوبه؟اصلا كلا ازش راضي هستين؟

هیچ مشکلی نداره فقط ارم کاردین تبدیل میشه به وینتاچ که اونم اصلا مهم نیست... سرعت هم عالیه! اما امروز روز هفت تبلتمه! ال سی دیش شکسته! هیچ کی هم کمکم نمیکنه گیر بییارم!؟

اینم لینک رام و نرم افزار های مربوطه

http://forum.persiantools.com/t396584-page50.html#post7891270

بالا