• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بچه ها الان اومدم همدان مسافرت . برگشتم براتون بک اب اصلی 7558L رو می زارم !

فقط هنوز یکی به من نگفته چگونه و با چه ترم افزاری فایل tar.a رو ویرایش کنم !؟

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
هیچ مشکلی نداره فقط ارم کاردین تبدیل میشه به وینتاچ که اونم اصلا مهم نیست... سرعت هم عالیه! اما امروز روز هفت تبلتمه! ال سی دیش شکسته! هیچ کی هم کمکم نمیکنه گیر بییارم!؟
هرکار کردم نشد پیام خصوصی واست بفرستم
کسی کمکت نمیکنه؟!
داداش من که فک کنم یکی رو بهت معرفی کردم واس lcd!!
به این سایت سر بزن.
hafezehparsian.com
شمارشم هست.بزنگ ازش بپرس شاید داشت.مدل منو که داشتن و 2ماه پیش دادم عوض کردن.اما لا مروت گرون میده!!.البته نسبت به قیمت تبلت!!!
به هرحال مجبوری دیگه.چون کسی دیگه نیست!

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
سلام دوست عزیز وگرام!
مدل7558 از همه بهتره.جنس بدنش از فلزه.من هم real rasing3 وهم asfalt7 رو هم باهاش راحت بازی کردم.عالیه
ضمن تشکر از شما قیمت مدلی که میگین چقدره؟
نظرتون در مورد مدل مدلd2 چیه؟

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
قیمتش 360 تومنه.من 410 خریدم 3ماه پیش!
d2 همون 9 اینچیه هست؟​

Last edited:

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كسي روش فلش با livesuit بگه ميخام رام كه دوستمون amirmiبرام معرفي كرد رو تبلتم نصب كنم

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها الان اومدم همدان مسافرت . برگشتم براتون بک اب اصلی 7558L رو می زارم !

فقط هنوز یکی به من نگفته چگونه و با چه ترم افزاری فایل tar.a رو ویرایش کنم !؟

برادر اگه بك اپ گرفتي رام بدون ويرايش اپ كن-باتشكر

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید دوباره
با اینکه میدونم مشکل بقیه حادتره اما خواهش میکنم جواب این چندتا سوال منا بدید
1)اینترنت من به روش adsl وصل نشد.میشه بیشتر توضیح بدین؟
2)واسه نصب روت و ریکاوری به کجا میتونم مراجعه کنم؟خودم میترسم نصب کنم.خدمات کامپیوتری ها انجام میدن؟
3)میشه نحوه اپدیت کردن انتی ویروس نود را روی تبلت اموزش بدین؟

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24
moohse22 و amirmi چطور روش فلش بزنم؟راستي سرعت تبلت بعد از فلش خوبه؟اصلا كلا ازش راضي هستين؟

برنامه livesuit رو باز کن از قسمت select img ادرس رامی که دانلود کردی رو بهش بده
بعد زمانی که تبلت خاموشه دکمه ولوم+ رو نگه دار بعد کابل usb رو به کامپیوتر وصل کن سریع چند بار دکمه پاور رو بزن صبر کن تا پیغام yes no بیاد چند تا yes بزن بعد صبر کن تا کارش تموم بشه

amirmi

Registered User
لایک‌ها
24
امروز با یه کلکی تونستم مشخصات شرکتی که جدیدا کاردین رو گارانتی می کنه گیر بیارم! اونم از همدان!
میشه به منم مشخصاتشو بدی؟
زنگ زدی بهشون ؟ رام و قطعات دارن ؟

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
سلام و خسته نباشید دوباره
با اینکه میدونم مشکل بقیه حادتره اما خواهش میکنم جواب این چندتا سوال منا بدید
1)اینترنت من به روش adsl وصل نشد.میشه بیشتر توضیح بدین؟
2)واسه نصب روت و ریکاوری به کجا میتونم مراجعه کنم؟خودم میترسم نصب کنم.خدمات کامپیوتری ها انجام میدن؟
3)میشه نحوه اپدیت کردن انتی ویروس نود را روی تبلت اموزش بدین؟
مدل تبلتت چیه؟ اگه 7558 هست که نمیشه adsl رو اینطور وصل کرد.اگه که نه بدون که خیلی خیلی راحته واگه جواب نمیگیری حتما مدل تبلتت جوابگوی این کار نیست.صفحه اول یکی از دوستان گفتن.
واسه روت کردن هم بهترین وبهترین وباز هم بهترین روش رو خودم پیدا کردم.آموزش اینجا اگه واست جواب نداد یا سخت هست انجام نده و نرم افزاری که من قبلا گذاشتم استفاده کن
Download

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بابا بازى هايى رو كه تست كرديد رو بگيد تا ما انقدر الكى دان نكنيم و بعد هم بنويسه برنامه نصب نشد

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مدل تبلتت چیه؟ اگه 7558 هست که نمیشه adsl رو اینطور وصل کرد.اگه که نه بدون که خیلی خیلی راحته واگه جواب نمیگیری حتما مدل تبلتت جوابگوی این کار نیست.صفحه اول یکی از دوستان گفتن.
واسه روت کردن هم بهترین وبهترین وباز هم بهترین روش رو خودم پیدا کردم.آموزش اینجا اگه واست جواب نداد یا سخت هست انجام نده و نرم افزاری که من قبلا گذاشتم استفاده کن
Download

بله.مدل 7558 دارم.
یعنی نمیشه adsl وصل کرد؟
ممنون که راهنمایی کردین

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله.مدل 7558 دارم.
یعنی نمیشه adsl وصل کرد؟
ممنون که راهنمایی کردین

در ضمن لینک دانلودی که گذاشتینم مشکل داره.file not found میزنه
اموزش نصب adsl به 7558 هم اگه میشه بدین

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام دوستان. دنبال فایل img. برای تبلت پیرگاردین PC7518A میگردم. این تاپیک تا صفحه 10 یا 11 رو خوندم چیزی پیدا نکردم. چون 51 صفحه هست نتونستم همشو بگردم. اگه کسی لینک دانلود فایل فریمور این تبلت با فرمت img. رو داره لینکش رو بزاره اینجا. دستتون درد نکنه. میخوام با livesuit رو تبلت نصب کنم.

برادر .img ها اصلا مال پلتفرم RK نیست! 100 بار تا اینجا بحث شده! یه سری امدن با قاطی کردن این تاپیک و یه تبلت بی ربط (7558L و مشتقات) باعث شدن بقیه فکر کنن 7518 , 7558 ها هم نحوه فلش کردنشون مشابه وینتاچ ها ائه! تبلت شما باید با نرم افزارهای مخصوص پلتفرم خودش فلش بشه! اگر روش قبل از خرابی CWM ریختی یا الان به منوی ریکاوری استاک دسترسی داری و میتونی CWM بریزی یا حتی بصورت ADB رو سیستم تبلت رو میشناسه و میونی از اون راه CWM نصب کنی یه راه حل براش هست اونم اینه که یکی از 7518A خودش ناندروید بک اپ بگیره و بزاره برای شما و بعدش شما اپلای کنی رو تبلتت!

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برادر اگه بك اپ گرفتي رام بدون ويرايش اپ كن-باتشكر

اخه فقط فایل fstb.tar.a جای حافظه ها رو عوض کرده ام که ایراد داره .. فایل صحیحشو دارم بایستی برگردونم سر جاش. نمیدونم با چه ترم افزاری این کار و کنم . همه نرم افزارهای فشرده ساز رو هم امتحان کرده ام!؟

kamibabr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برادر .img ها اصلا مال پلتفرم RK نیست! 100 بار تا اینجا بحث شده! یه سری امدن با قاطی کردن این تاپیک و یه تبلت بی ربط (7558L و مشتقات) باعث شدن بقیه فکر کنن 7518 , 7558 ها هم نحوه فلش کردنشون مشابه وینتاچ ها ائه! تبلت شما باید با نرم افزارهای مخصوص پلتفرم خودش فلش بشه! اگر روش قبل از خرابی CWM ریختی یا الان به منوی ریکاوری استاک دسترسی داری و میتونی CWM بریزی یا حتی بصورت ADB رو سیستم تبلت رو میشناسه و میونی از اون راه CWM نصب کنی یه راه حل براش هست اونم اینه که یکی از 7518A خودش ناندروید بک اپ بگیره و بزاره برای شما و بعدش شما اپلای کنی رو تبلتت!

برادر ببخشید شرمنده، من که همون اول گفتم همه ی صفحاتو نخوندم. برای همین نمیدونستم.
حالا قبل از خرابی CWM روش نصب نکردم. باید چکار کرد؟
دستت هم درد نکنه.

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان قبلا از عالی بودن این نرم افزار روت گفتم.الان هم میگم هر راه و هرکاری تا الان در مورد روت کردن یاد گرفتید کنار بزارید و فقط وفقط با این نرم افزار روت کنید.فقط با یک کلیک!!!تو 30 ثانیه! برنامه پرتابل هست
DOWNLOAD

Last edited:

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

پس چطور بقيه رام وين تاچ با استفاده از livesuit نصب كردن؟ چطور نميشه؟

moohsen22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستای خوب کسی ال سی دی نو یا کار کرده وینتاچ یا کاردین سراغ نداره؟

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان قبلا از عالی بودن این نرم افزار روت گفتم.الان هم میگم هر راه و هرکاری تا الان در مورد روت کردن یاد گرفتید کنار بزارید و فقط وفقط با این نرم افزار روت کنید.فقط با یک کلیک!!!تو 30 ثانیه! برنامه پرتابل هست
DOWNLOAD
اقا شرمنده این بازم مشکل داره لینکش
تو رو خدا این اموزش نصب adsl به 7558 هم بدید من همه درس و زندگیم با اینترنته..من همونطور که تو پست اول گفتن تیک ethernet را فعال کردم و کابل usbمودمم را به تبلت وصل کردم اما مینویسه اتصال اینترنتی وجود نداره.تنظیمات دیگه ای نداره؟:(

بالا