هرکار کردم نشد پیام خصوصی واست بفرستمهیچ مشکلی نداره فقط ارم کاردین تبدیل میشه به وینتاچ که اونم اصلا مهم نیست... سرعت هم عالیه! اما امروز روز هفت تبلتمه! ال سی دیش شکسته! هیچ کی هم کمکم نمیکنه گیر بییارم!؟
ضمن تشکر از شما قیمت مدلی که میگین چقدره؟سلام دوست عزیز وگرام!
مدل7558 از همه بهتره.جنس بدنش از فلزه.من هم real rasing3 وهم asfalt7 رو هم باهاش راحت بازی کردم.عالیه
بچه ها الان اومدم همدان مسافرت . برگشتم براتون بک اب اصلی 7558L رو می زارم !
فقط هنوز یکی به من نگفته چگونه و با چه ترم افزاری فایل tar.a رو ویرایش کنم !؟
moohse22 و amirmi چطور روش فلش بزنم؟راستي سرعت تبلت بعد از فلش خوبه؟اصلا كلا ازش راضي هستين؟
میشه به منم مشخصاتشو بدی؟امروز با یه کلکی تونستم مشخصات شرکتی که جدیدا کاردین رو گارانتی می کنه گیر بیارم! اونم از همدان!
مدل تبلتت چیه؟ اگه 7558 هست که نمیشه adsl رو اینطور وصل کرد.اگه که نه بدون که خیلی خیلی راحته واگه جواب نمیگیری حتما مدل تبلتت جوابگوی این کار نیست.صفحه اول یکی از دوستان گفتن.سلام و خسته نباشید دوباره
با اینکه میدونم مشکل بقیه حادتره اما خواهش میکنم جواب این چندتا سوال منا بدید
1)اینترنت من به روش adsl وصل نشد.میشه بیشتر توضیح بدین؟
2)واسه نصب روت و ریکاوری به کجا میتونم مراجعه کنم؟خودم میترسم نصب کنم.خدمات کامپیوتری ها انجام میدن؟
3)میشه نحوه اپدیت کردن انتی ویروس نود را روی تبلت اموزش بدین؟
مدل تبلتت چیه؟ اگه 7558 هست که نمیشه adsl رو اینطور وصل کرد.اگه که نه بدون که خیلی خیلی راحته واگه جواب نمیگیری حتما مدل تبلتت جوابگوی این کار نیست.صفحه اول یکی از دوستان گفتن.
واسه روت کردن هم بهترین وبهترین وباز هم بهترین روش رو خودم پیدا کردم.آموزش اینجا اگه واست جواب نداد یا سخت هست انجام نده و نرم افزاری که من قبلا گذاشتم استفاده کن
Download
بله.مدل 7558 دارم.
یعنی نمیشه adsl وصل کرد؟
ممنون که راهنمایی کردین
سلام دوستان. دنبال فایل img. برای تبلت پیرگاردین PC7518A میگردم. این تاپیک تا صفحه 10 یا 11 رو خوندم چیزی پیدا نکردم. چون 51 صفحه هست نتونستم همشو بگردم. اگه کسی لینک دانلود فایل فریمور این تبلت با فرمت img. رو داره لینکش رو بزاره اینجا. دستتون درد نکنه. میخوام با livesuit رو تبلت نصب کنم.
برادر اگه بك اپ گرفتي رام بدون ويرايش اپ كن-باتشكر
برادر .img ها اصلا مال پلتفرم RK نیست! 100 بار تا اینجا بحث شده! یه سری امدن با قاطی کردن این تاپیک و یه تبلت بی ربط (7558L و مشتقات) باعث شدن بقیه فکر کنن 7518 , 7558 ها هم نحوه فلش کردنشون مشابه وینتاچ ها ائه! تبلت شما باید با نرم افزارهای مخصوص پلتفرم خودش فلش بشه! اگر روش قبل از خرابی CWM ریختی یا الان به منوی ریکاوری استاک دسترسی داری و میتونی CWM بریزی یا حتی بصورت ADB رو سیستم تبلت رو میشناسه و میونی از اون راه CWM نصب کنی یه راه حل براش هست اونم اینه که یکی از 7518A خودش ناندروید بک اپ بگیره و بزاره برای شما و بعدش شما اپلای کنی رو تبلتت!
برادر .img ها اصلا مال پلتفرم RK نیست! 100 بار تا اینجا بحث شده! یه سری امدن با قاطی کردن این تاپیک و یه تبلت بی ربط (7558L و مشتقات) باعث شدن بقیه فکر کنن 7518 , 7558 ها هم نحوه فلش کردنشون مشابه وینتاچ ها ائه! تبلت شما باید با نرم افزارهای مخصوص پلتفرم خودش فلش بشه! اگر روش قبل از خرابی CWM ریختی یا الان به منوی ریکاوری استاک دسترسی داری و میتونی CWM بریزی یا حتی بصورت ADB رو سیستم تبلت رو میشناسه و میونی از اون راه CWM نصب کنی یه راه حل براش هست اونم اینه که یکی از 7518A خودش ناندروید بک اپ بگیره و بزاره برای شما و بعدش شما اپلای کنی رو تبلتت!
اقا شرمنده این بازم مشکل داره لینکشدوستان قبلا از عالی بودن این نرم افزار روت گفتم.الان هم میگم هر راه و هرکاری تا الان در مورد روت کردن یاد گرفتید کنار بزارید و فقط وفقط با این نرم افزار روت کنید.فقط با یک کلیک!!!تو 30 ثانیه! برنامه پرتابل هست
DOWNLOAD