• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی فایل رو دانلود میکنی و از رار خارجش میکنی چندتا فایل هست با یه فولدر به اسم tools
با پوشه tools کاری نداشته باش.رو فایل Unlockroot که فرمتش exe هست کلیک کن و برنامه بالا میاد.برنامه portabl هست واسه راحتی کار.قرار نیست نصبش کنی!

یعنی کپیش نکنم تو برنامه های تبلتم؟
اخه من تبلتا وصل کردم به لپتاپم و turn on usb زدم و بعدم رفتم برنامه را اجرا کردم و رو روت کلیک کردم اما زد 100٪ failed و ریستم نشد
اشتباه کردم یه جایی. نه؟
به این راهتیم نیس
داداشه گلم شما ماشاالله خودت استادی همه را به چشم خودت میبینی یه کم به زبون اغازیان بتوضیح ما بفهمیم
یعنی مرحله به مرحله تشریح کن
ببخشیدا
من الان خودم خجالت میکشم اما پرسیدن عیب نیس ندونستن عیبه
هه هه

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
یعنی کپیش نکنم تو برنامه های تبلتم؟
اخه من تبلتا وصل کردم به لپتاپم و turn on usb زدم و بعدم رفتم برنامه را اجرا کردم و رو روت کلیک کردم اما زد 100٪ failed و ریستم نشد
اشتباه کردم یه جایی. نه؟
به این راهتیم نیس
داداشه گلم شما ماشاالله خودت استادی همه را به چشم خودت میبینی یه کم به زبون اغازیان بتوضیح ما بفهمیم
یعنی مرحله به مرحله تشریح کن
ببخشیدا
من الان خودم خجالت میکشم اما پرسیدن عیب نیس ندونستن عیبه
هه هه
نه داداش راحت باش☻.هر سوالی داشتی بپرس♥.برادر جان این برنامه که مشخصه واسه تبلت نیست!
واسه pc هست خب دیگه.باید با لب تاپت تبلتو روت کنی.من که هر وقت میخوام ،تو 30 ثانیه روت یا آنروت میکنم!
نکنه usb debugging تبلتو فعال نکردی!!؟؟

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به غير از بازيهايى كه در پست اول هست اسم بازيهايى كه نصب كردينو بگيد

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه داداش راحت باش☻.هر سوالی داشتی بپرس♥.برادر جان این برنامه که مشخصه واسه تبلت نیست!
واسه pc هست خب دیگه.باید با لب تاپت تبلتو روت کنی.من که هر وقت میخوام ،تو 30 ثانیه روت یا آنروت میکنم!
نکنه usb debugging تبلتو فعال نکردی!!؟؟
والا میرم تو setting قسمت developer options اما نمیشه فعالش کنم یعنی گزینش فعال نیس که تیکشا بزنم به کامپیوترم وصل میکنم تبلتا باز تغییر نمیکنه.باید onنم از قسمت بالا؟on که میخوام بکنم اخطار میده که ممکنه با مشکل مواجه شید
پس 1 لطفی بکن بگو چجوری فعالش کنم؟

9LiFe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام . من هر کاری کردم نتونستم بازی real racing 3 رو اجرا کنم . مدل تبلت pc7558
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر از شما

Last edited:

sky222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز

یدونه تبلت پیر کاردین 7558 برام آوردن رمز پترن داره تیک usb debuging هم نخورده

حالا از چه روشی میتونم بر دارم رمزشو .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

پیشاپیش تشکر.

سلامی دوباره کسینمیتونه کمک کنه . شدنش که میشه فقط از جه راهی نمیدونم . جون یدونه داشتم یکی از همکارا زد . خیلی گیرم ممنون میشم کمکم کنید

9LiFe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقای volfgan سلام من هر کاری کردم نتونستم بازی real racing 3 رو اجرا کنم . مدل تبلت pc7558
با تشکر از شما

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
والا میرم تو setting قسمت developer options اما نمیشه فعالش کنم یعنی گزینش فعال نیس که تیکشا بزنم به کامپیوترم وصل میکنم تبلتا باز تغییر نمیکنه.باید onنم از قسمت بالا؟on که میخوام بکنم اخطار میده که ممکنه با مشکل مواجه شید
پس 1 لطفی بکن بگو چجوری فعالش کنم؟
اگه در جریان باشید من چند هفتست تبلتم تو کماست و روشن نمیشه که دقیق بگم.اما تا جایی که یادمه
developer options که میری اون صفحه که همه گزینه هاش غیر فعال هستن،باید با on کردن در قسمت بالا فعالشکون کنید بعد میری تیک usb debugg رو میزنی.هر اخطاری اومد بزن بره،نترس مشکلی پیش نمیاد.همه ملت دارن اینطور دستگاهشون رو به pc وصل میکنن فدات شم☺

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلامی دوباره کسینمیتونه کمک کنه . شدنش که میشه فقط از جه راهی نمیدونم . جون یدونه داشتم یکی از همکارا زد . خیلی گیرم ممنون میشم کمکم کنید
یه سوژن سر تخت بزن اونجایی که نوشته ریست (یه سوراخه خیلی کوچیکه) و دکمشو نگه دار و همزمان پاور رو بزن تا روشن بشه و 3-4 ثانیه جفتشو نیگه دار بعدش ول کن! احتمال قوی حل میشه مشکلت! البته این روش رو همه 7558 ها و 7518 ها جواب نمیده!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا سلام کسی هست بتونه من و راهنمایی کنه تب من مدلش 7558L بوت نمیشه و روی آرمش گیرکرده و بالا نمیاد منم تازه کارم و نتونستم cwm رو نصب بکنم دیگه موندم چکار کنم لطفا یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم

رام wintouch Q74 رو با لایوسوییت میتونی روش فلش کنی (از طریق ویندوز)و احتیاجی به CWM نداری! اگر CWM هم بخوای میتونی فایل IMG اشو پیدا کین با همون LiveSuite فلشش کنی!

sky222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوژن سر تخت بزن اونجایی که نوشته ریست (یه سوراخه خیلی کوچیکه) و دکمشو نگه دار و همزمان پاور رو بزن تا روشن بشه و 3-4 ثانیه جفتشو نیگه دار بعدش ول کن! احتمال قوی حل میشه مشکلت! البته این روش رو همه 7558 ها و 7518 ها جواب نمیده!

ممنون از جوابتون

امتحان کردم جواب نداد راهی دیگه نیست یعنی؟

9LiFe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقای volfgan سلام من هر کاری کردم نتونستم بازی real racing 3 رو اجرا کنم . مدل تبلت pc7558
با تشکر از شما

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممنون از جوابتون

امتحان کردم جواب نداد راهی دیگه نیست یعنی؟

یه راه دیگه هست! منتها متاسفانه الان قابلل اجرا نیست چون درایور مربوطه و رام و فایل فلش مربوطه رو شرکت اصلی نداده بیرون! اول کابل برق و کابل USB رو به تبلت وصل کن! بعد USB رو بزن به PC! بعدش دکمه ولوم+ رو نگه دار و همزمان دکمه پاور رو هم 3ثانیه نگه دار و باهم ول کن! تو کنترل پنل یه قطعه جدید شناسایی میشه! درایورش رو نصب کن و بعدش با نرم افزار Rockchip_Batch_Tool_v1.5 یا تبلت رو فکتوری ریست کن یا رام اصلی رو روش بریز! البته این روش الان روی 7558 قابل اجرا نیست چون متاسفانه درایورش و فایل فلشش موجود نیست!

kamibabr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
موقعی که روشن میکنید (با کلید پاور و کلید ولوم +) و به PC متصل میکنید چیزی شناسایی میشه؟

تو قسمت دیوایس اند پرینترِ ویندوز میاد، اما تو مای کامپیوتر چیزی نشون نمیده. بعد به اسم Unknown میشناسه. هرچند نوشته درایوراش نصب شده.
من دیدم رو تبلت های دیگه با هر مارکی، رام های تبلت های دیگه رو نصب کردن (با همین livesuit) یعنی هیچ رامی نیست که رو این تبلت نصب بشه؟
آخه کار کردن با livesuit آسونه و خیلی پیچیدگی نداره. برای همین دارم میپرسم.
برای یادآوری
تبلت پیرگاردین PC7518A هست.
این تبلت پیرگاردین
PC7518A مشخصاتش با تبلت wintouch q75 یکیه (نوع پردازنده و سرعت و رام و .... رو میگم). یعنی رام اونم روش نصب نمیشه؟
البته این تبلت در اصل مال دوستمه که این بلا سرش اومده. اگه مال خودم بود اینقدر روش رام های مختلف میریختم تا یکیش جواب بده. من خودم یه تبلت با یه مارک دیگه دارم که خراب شد، روش رام وینتاچ Q74s رو نصب کردم، و الان کار میکنه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تو قسمت دیوایس اند پرینترِ ویندوز میاد، اما تو مای کامپیوتر چیزی نشون نمیده. بعد به اسم Unknown میشناسه. هرچند نوشته درایوراش نصب شده.
من دیدم رو تبلت های دیگه با هر مارکی، رام های تبلت های دیگه رو نصب کردن (با همین livesuit) یعنی هیچ رامی نیست که رو این تبلت نصب بشه؟
آخه کار کردن با livesuit آسونه و خیلی پیچیدگی نداره. برای همین دارم میپرسم.
برای یادآوری
تبلت پیرگاردین PC7518A هست.
این تبلت پیرگاردین
PC7518A مشخصاتش با تبلت wintouch q75 یکیه (نوع پردازنده و سرعت و رام و .... رو میگم). یعنی رام اونم روش نصب نمیشه؟
البته این تبلت در اصل مال دوستمه که این بلا سرش اومده. اگه مال خودم بود اینقدر روش رام های مختلف میریختم تا یکیش جواب بده. من خودم یه تبلت با یه مارک دیگه دارم که خراب شد، روش رام وینتاچ Q74s رو نصب کردم، و الان کار میکنه.

برادر من اگر تا 10 سال دیگه هم توضیح بدم شما و سایر دوستان 2زاریتون صاف نمیشه! تبلتهای چینی تک هسته ای معمولا 4تا پلتفرم دارن!
1.TeleChips مثه تبلت های مارشال و غیره!
2.WonderMedia یا VIA مثه ایسوس های ارزون قیمت و بعضی اکسترم ها!
3. RockChip مثه همین PC7518A و PC7518B و PC7558 و چند مدل محدود دیگه مثه Cube U25GT و تاچمیت و غیره!
4.سایر تبلت های چینی که اکثرا Allwinner A13 هستن و شما تاکید داری همه تبلت های 3 دسته بالا رو هم مثه این دسته چهارم بدونی!

LiveSuite یه فلشر اختصاصی برای Allwinner ها! یعنی فقط و فقط و فقط میشه باهاش تبلتهایی که Allwinner هستن فلش کرد! شما میخوای بزور ازش برای RockChip استفاده کنی؟:stun: اگر زوری بود الان همه دوستان با زور به نتیجه رسیده بودن! برای PC7518A شما اگر فلشر ایمیج میخوای (که بقول خودت ساده است) باید از Rockchip_Batch_Tool استفاده کنی! منتها 2ساعته من دارم میگم رام های وینتاچ و امثالهم در دسترسه ولی رام های با فرمت Imageبرای پیرگاردین های 7518 در دسترس نیست! میخوای ریسک کنی و چیزی رو فلش کنی Touchmate MID720 رو فلش کن!
http://www.touchmatepc.com/new/downloads.asp
پشت تبلتت رو بخون! یه عدد هست! از تو سایت تاچمیت اونی رو انتخاب کن که به تبلت شما نزدیکتره! مثلا 201211931 شاید بخوره! یا چیزی شبیه این!

sky222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من این سوال رو اینجا می پرسم ولی مجبورم چون هیچ جا پیدا نکردم . 2 تا تبلت دارم یدونه ztouch Q73 است که روشن میشه تاچ کار نمیکنه با رام های زیادی زدم از جمله wintouch کار نمیکنه هر کاریش کردم .

دومی cellacom q100 هست اونم رو لوگوی اولش گیر میکنه . سایتشو پیدا کردم ولی وقتی می خوام فایل رو دانلود کنم میزنه خراب است .

ممنون میشم راهنماییم کنید

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه در جریان باشید من چند هفتست تبلتم تو کماست و روشن نمیشه که دقیق بگم.اما تا جایی که یادمه
developer options که میری اون صفحه که همه گزینه هاش غیر فعال هستن،باید با on کردن در قسمت بالا فعالشکون کنید بعد میری تیک usb debugg رو میزنی.هر اخطاری اومد بزن بره،نترس مشکلی پیش نمیاد.همه ملت دارن اینطور دستگاهشون رو به pc وصل میکنن فدات شم☺

دستت درد نکنه.با سالم و صلوات on کردم مشکلی پیش نیومد
خیلی زحمت کشیدی
فقط 1 سوال دیگه اینکه وقتی برنامه را اجرا کردم کدوم قسمتا بزنم تا به اصطلاح detecteبشه و devisama بشناسه؟یعنی قبل از اینکه روت را بزنم

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان لينك amirmi كه بهم داد رام وين تاچ 491 مگابايت اما تو سايتشون 800 مگابايت نوشته فريمور!همونه؟يا فرق دارن

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Q74K30615.img تو لينكي كه دوستمون بهم داد

بالا