• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
اقا شرمنده این بازم مشکل داره لینکش
تو رو خدا این اموزش نصب adsl به 7558 هم بدید من همه درس و زندگیم با اینترنته..من همونطور که تو پست اول گفتن تیک ethernet را فعال کردم و کابل usbمودمم را به تبلت وصل کردم اما مینویسه اتصال اینترنتی وجود نداره.تنظیمات دیگه ای نداره؟:(
لینک باز هم تصیح شد.لامصبا 1ساعته لینکو حذف میکنن.ایندفه فک نکنم دیگه حذف شه

دانلود

rezacheshm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام و خسته نباشید به همه اساتید و دوستان
من تقریبا یک هفته هست که تبلت پیرکاردین پی سی 704 رو گرفتم و تو همه انجمنها هم سرچ کردم درباره روش CWM واسه این تبلت چیزی گیر نیاوردم. در ضمن روت کردم فقط میخوام بکاپ بگیرم که اگه به مشکل برخوردم دیگه دردسر نکشم واسه فایلش. ممنون میشم راهنمایی کنید.

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لطفا بازى تست شده قرار بديد

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان فردا رام وين تاچ كه دوستمون amirmi معرفي كرد رو تبلتم فلش ميكنم تا اينكه منتظر رام اصلي بياد بعد دوباره روش فلش ميكنم.ياعلي

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
درست بود. دانلود کردم
حالا چه کنم؟هه هه
اقا یه جور بتوضیح که من بفهمم دیگه نپرسم سوالاما
لازم نیس کارخاصی کنی داداش.فقط تبلتو بزن به pc بعد نرم افزارو اجرا کن و روی root کلیک کن.روت میشه بعد رست میشه

sky222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز

یدونه تبلت پیر کاردین 7558 برام آوردن رمز پترن داره تیک usb debuging هم نخورده

حالا از چه روشی میتونم بر دارم رمزشو .

ممنون میشم راهنماییم کنید .

پیشاپیش تشکر.

mansoorsadeghi909

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من سیم کارتو وصل میکنم ولی وقتی شبکه رو سرچ میکنم پیداش نمیکنه باید چه کنم?

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
دوستای خوب کسی ال سی دی نو یا کار کرده وینتاچ یا کاردین سراغ نداره؟
اگه فغقط LCD لازم داشتی تو بازار پره! من خودم تقریبا همه مدلهارو داشتم ولی الان فقط 7558 برام مونده! برو طبقه 6 ام علادین موبایل سهند معمولا موجود داره!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
پس چطور بقيه رام وين تاچ با استفاده از livesuit نصب كردن؟ چطور نميشه؟

دوست عزیز شما اصلا خوندی من چی نوشتم؟ اصلا پست من راچع به ادمایی مثه شماست دیگه! یه سری ادم هستند که اینجا رو (که فقط برای pc 7558 و pc7518 ائه) با تاپیک pc7558L اشتباه گرفتن! اصلا PC7558L و PC704 ربطی به این تاپیک نداره! اون یه تبلت کاملا متفاوت با سخت افزار کاملا متفاوته و چون پلتفرمش با وینتاچ ها یکیه رام های اونا تا حدی باهاش سازگاره!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
برادر ببخشید شرمنده، من که همون اول گفتم همه ی صفحاتو نخوندم. برای همین نمیدونستم.
حالا قبل از خرابی CWM روش نصب نکردم. باید چکار کرد؟
دستت هم درد نکنه.

موقعی که روشن میکنید (با کلید پاور و کلید ولوم +) و به PC متصل میکنید چیزی شناسایی میشه؟

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز شما اصلا خوندی من چی نوشتم؟ اصلا پست من راچع به ادمایی مثه شماست دیگه! یه سری ادم هستند که اینجا رو (که فقط برای pc 7558 و pc7518 ائه) با تاپیک pc7558L اشتباه گرفتن! اصلا PC7558L و PC704 ربطی به این تاپیک نداره! اون یه تبلت کاملا متفاوت با سخت افزار کاملا متفاوته و چون پلتفرمش با وینتاچ ها یکیه رام های اونا تا حدی باهاش سازگاره!

داداش حالا ميتونم رام وينتاچ Q74 رو تبلتم فلش كنم با livesuit?

mansoorsadeghi909

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون.من اینو تازه خریدم زیادم وارد نیستم بنابراین یکسری سوال دارم اگه دوستان لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.برای اتصال به اینترنت از طریق gprs ایرانسل باید چه کنم؟ چه کار کنم کیبورد خارجیم فارسی بشه؟این swm و root کردن برای چیه و آیا ضروری که انجام بدم؟

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لازم نیس کارخاصی کنی داداش.فقط تبلتو بزن به pc بعد نرم افزارو اجرا کن و روی root کلیک کن.روت میشه بعد رست میشه
فایلش زیپه.وقتی بازش میکنم چندتا پوشه هست و 3 تا فایلم هست که پسوند apk دارن
کدومش؟

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
فایلش زیپه.وقتی بازش میکنم چندتا پوشه هست و 3 تا فایلم هست که پسوند apk دارن
کدومش؟
وقتی فایل رو دانلود میکنی و از رار خارجش میکنی چندتا فایل هست با یه فولدر به اسم tools
با پوشه tools کاری نداشته باش.رو فایل Unlockroot که فرمتش exe هست کلیک کن و برنامه بالا میاد.برنامه portabl هست واسه راحتی کار.قرار نیست نصبش کنی!

mh58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام کسی هست بتونه من و راهنمایی کنه تب من مدلش 7558L بوت نمیشه و روی آرمش گیرکرده و بالا نمیاد منم تازه کارم و نتونستم cwm رو نصب بکنم دیگه موندم چکار کنم لطفا یکی منو راهنمایی کنه ممنون میشم

mrnet

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یکم تازه کارم و می خوام قبل از هر کاری یه بک آپ کامل از رام داشته باشم
سوالم اینه که من چه نوع رامی باید از دستگاهم بگیرم که هر موقع هر مشکلی براش پیش اومد بتونم برش گردونم حالت اول
مثلاً وقتی پسوورد دستگاه یادم نمیاد و نمی تونم داخل بشم، و یا زمانی که سیستم عامل بالا نمیاد و مشکلاتی از این دست
سوالم در واقع اینه که این جور مشکلات با بکاپ و ریستور و اینا حل می شه ؟ یا باکس و این جور چیزا می خواد
ممنون می شم راهنمایی کنین، چون یه بار پسوورد دستگاه یادم رفت و بردمش پایتخت، 80000 تومن ازم گرفت تا رام رو عوض کنه

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون.من اینو تازه خریدم زیادم وارد نیستم بنابراین یکسری سوال دارم اگه دوستان لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.برای اتصال به اینترنت از طریق gprs ایرانسل باید چه کنم؟ چه کار کنم کیبورد خارجیم فارسی بشه؟این swm و root کردن برای چیه و آیا ضروری که انجام بدم؟
سلام
منم خودم تازه کارم و تازه خریدم
2 تا سوال اولتا میتونم جواب بدم
واسه ایرانسل برو setting قسمت more بعد بزن mobile network بعد access point name.
قسمت بالا که 3 تا مربع داره را کلیک کن و new apn را انتخاب کن
name:Irancell-GPRS
APN:mtnirancell
Proxy:10.131.26.138
Port:8080
بعد از اینکه این کارا را کردی back را بزن و میبینی که ایرانسل ظاهر شده و علامت اینترنتت کنارش E نوشته.شما الان وصلی و وقتی که نمیخوای استفاده کنی برو setting قسمت more دوباره mobile network تیک قسمت data enabled را بردار تا به اصطلاح از اینترنت خارج شی وگرنه شارژ خطت صفر میشه
واسه کیبوردتم کنار دکمه اسپیس یا همون QWERTY یه دکمه دایره مانند هست اونا که بزنی فارسی و انگلیسی میشه اگه هم منظورت وقتی که به کیف کیبورد وصل میکنی صفحه اول همین تاپیکا بخون توضیح داده
روت کردن و نصب ریکاوریم دوستان میگن خیلی واجبه و اولین کاریه که باید انجام داد که اگه خدایی نکرده خراب شد تبلتت یه راه امیدی داشته باشی البته خودم تا حالا این کارا نکردم

بالا