• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Q74J30724.IMG اينهم.زيادن كدوم استفاده كنم

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
آقای volfgan سلام من هر کاری کردم نتونستم بازی real racing 3 رو اجرا کنم . مدل تبلت pc7558
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر از شما
داداش شما دیتا رو که تو جای خودش انداختی.درسته؟فایل mali400رو هم گرفتی؟
اگه این کارو کردی وفقط مشکلت بالا نیومدن بازیه،ازسایت apktops.ir بازی رو دانلود کن.چون اونجا بازی هارو تست میکنن بعد میذارن.
اما قبل از این کار بیا و آخرین ورژن بازی رو و نسخه قبلی شو هم بگیر و هردو رو امتحان کن.یکیشون جواب میده.بهتره از اون سایت مذکور دانلود کنی.
اگه تبلتم الان درست بود فورا جواب دقیقو بهت میدادم.چون خودمم با 1 ساعت ور رفتن اجراش کردم.اما لامصب اینقد روون اجرا شد که کف کردم!
راستی این کار جواب نداد1کار دیگه هم امتحان کن!
با نرم افزارlucky patcher لایسنس بازی رو پاک کن شاید مشکل از اون باشه
والا من دقیق یادم نیست چطور نصبش کردم.روزی10 تا بازی نصب میکردم!الان20 گیگ بازی hdفقط دارم که همه هم با تبلتم اجرا شدن.
هیچ بعید هم نیست که اینطور نصبش کردم که فایلapkرو ابتدا نصب کردم و گذاشتم خودش دیتا رو از سایتش بگیره.اینطور حجمشم کمتر میشه.
بازی تصب کردن رو اندرویید صبر و فسفر سوزی لازم داره!!

Last edited:

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دستت درد نکنه.با سالم و صلوات on کردم مشکلی پیش نیومد
خیلی زحمت کشیدی
فقط 1 سوال دیگه اینکه وقتی برنامه را اجرا کردم کدوم قسمتا بزنم تا به اصطلاح detecteبشه و devisama بشناسه؟یعنی قبل از اینکه روت را بزنم
دوست عزیز شما خودتونم یه قدم بردارید;)
خودت اگه باهاش کمی ور بری پیداش میکنی.همونطور که گفتم usb debugginرو فعال کن.بعد بزن به pc و اتوماتیک pcمیشناستش.بعد برو و روتش کن.بخدا خیلی سادست!

kamibabr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برادر من اگر تا 10 سال دیگه هم توضیح بدم شما و سایر دوستان 2زاریتون صاف نمیشه! تبلتهای چینی تک هسته ای معمولا 4تا پلتفرم دارن!
1.TeleChips مثه تبلت های مارشال و غیره!
2.WonderMedia یا VIA مثه ایسوس های ارزون قیمت و بعضی اکسترم ها!
3. RockChip مثه همین PC7518A و PC7518B و PC7558 و چند مدل محدود دیگه مثه Cube U25GT و تاچمیت و غیره!
4.سایر تبلت های چینی که اکثرا Allwinner A13 هستن و شما تاکید داری همه تبلت های 3 دسته بالا رو هم مثه این دسته چهارم بدونی!

LiveSuite یه فلشر اختصاصی برای Allwinner ها! یعنی فقط و فقط و فقط میشه باهاش تبلتهایی که Allwinner هستن فلش کرد! شما میخوای بزور ازش برای RockChip استفاده کنی؟:stun: اگر زوری بود الان همه دوستان با زور به نتیجه رسیده بودن! برای PC7518A شما اگر فلشر ایمیج میخوای (که بقول خودت ساده است) باید از Rockchip_Batch_Tool استفاده کنی! منتها 2ساعته من دارم میگم رام های وینتاچ و امثالهم در دسترسه ولی رام های با فرمت Imageبرای پیرگاردین های 7518 در دسترس نیست! میخوای ریسک کنی و چیزی رو فلش کنی Touchmate MID720 رو فلش کن!
http://www.touchmatepc.com/new/downloads.asp
پشت تبلتت رو بخون! یه عدد هست! از تو سایت تاچمیت اونی رو انتخاب کن که به تبلت شما نزدیکتره! مثلا 201211931 شاید بخوره! یا چیزی شبیه این!

داداش دستت درد نکنه برای توضیحاتت. البته ببخشید اعصابتو بهم ریختما. دیگه بهرحال بعضیا بی سوادن این چیزا رو نمیفهمن برای همین می پرسن. حالا شما به بزرگی خودت ما که بی سوادیم رو ببخش. اگه یه تبلت سالم از همین نوع گیر بیارم، چطور میتونم از رامش بک آپ بگیرم و رو تبلت خرابه نصب کنم؟
اون cwm هم که رو تبلت خرابه نصب نشده بود.
فقط خواهشا اعصاب خودت رو بخاطر ما خورد نکن. یه تبلت 200 تومنی ارزش بهم ریختن اعصاب شما رو نداره داداش گلم. :whistle::):rolleyes::blush:

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودت اگه باهاش کمی ور بری پیداش میکنی.همونطور که گفتم usb debugginرو فعال کن.بعد بزن به pc و اتوماتیک pcمیشناستش.بعد برو و روتش کن.بخدا خیلی سادست!

دستت درد نکنه
من خودمم تقریبا به مرز جنون رسیدم شما که دیگه جا خود داری داداش
این که 30 تانیه بود اینجور شد وای به حال مراحله ریکاوریش
هه هه
1دنیا ممنوووووووووووووون

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
دستت درد نکنه
من خودمم تقریبا به مرز جنون رسیدم شما که دیگه جا خود داری داداش
این که 30 تانیه بود اینجور شد وای به حال مراحله ریکاوریش
هه هه
1دنیا ممنوووووووووووووون
چی شد آخر؟
روت شد؟

ان اف ام

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خب
من بعد از کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم مشکل اینه که من اصلا درایور اندروید رو لپتاپم نصب نیس که device را خودکار بشناسه .چون همه این قدما را برداشتم
چه درایوری نصب کنم؟
اینا به عنوان اخرین سوال در نظر بگیرید
بعد خودم یه اموزشه کامل از مراحل کار واسه دوستان خنگ دیگه مته خودم میذارم
خیره دنیا و اخرتتا ببینی
:D:p

9LiFe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون که راهنمایی کردین مرسی که با حوصله جواب دادین . تشکر

mh58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت دوستان یکی راهنمایی کنه من چطور میتونم از تب پیر کاردین مدل7558Lفایلimage بگیرم من نتونستم نه cwmنصب کنم و نه هم تونستم ریکاوری نصب کنم یه با مرام جواب منو بده

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
باسلام خدمت دوستان یکی راهنمایی کنه من چطور میتونم از تب پیر کاردین مدل7558Lفایلimage بگیرم من نتونستم نه cwmنصب کنم و نه هم تونستم ریکاوری نصب کنم یه با مرام جواب منو بده

فايل ايميج واسه شما گرفته نميشه حداكثر كاري كه ميشه انجام داد بكاپ از ريكاوريه!
يا فلش فايل ايميج يه تبلت ديگه مثه وينتاچ
در ضمن ريكاوري همونcwmهستش

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

mh58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز چطوری میتونم cwm رو رو تب 7558Lنصب کنم هر کاری کردم نشد که نشد الان یه تب دیگه دارم که بالا نمی اومد با ایمج وینتاچ ریکاوری کردم دوربینش از کار افتاده حالا میخوام از تب دیگه هم که مدل تب خودم بکاب بگیرم که دوباره ریکاوریش کنم تا دوربینش درست شه اگه کسی راهی بلده بگه لطفا با تشکر

Last edited:

جابراسدی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- 3 تا 4 ثانیه کلید + را نگه میداری
2- یعد از 3 تا 4 ثانیه همزمان با نگه داشتن + 3-4 ثانیه کلید پاور رو نگه میداری
3- هردو رو همزمان رها میکنی
4- یعد از چند ثانیه آرم آندروید میاد که دل و روده اش ریخته بیرون
5- کلید پاور رو همزمان با + فشار میدی میره قسمت ریکاوری

پ ن : در تبلت 5718B چک شده بقیه رو نمیدونم ..................

آقا مدل تبلت من PC704 سیم کارت خوره که یه هفته هم نشده گرفته روی آرم گیر می کنه هر کاری هم که شما گفته بودین کردیم ولی بازم فایده نداشت کسی از این تبلت بکاپ نگرفته که کمک کنه به ما

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باید رام تبلت وین تاچ q74 رو با livesuit فلش کنی تبلت کار میکنه فقط دوربین جلوی تبلت کار نمیکنه
لینک دانلود رام http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1082217179&uk=2939251947&third=15
لینک دانلود livesuit ی LiveSuit.zip_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制
فعلا رامی برای 7558L موجود نیست

نزديك 50% ودانلود متوقف ميشه لينك رام بعد پاسورد ويوزرنيم ميخاد.سه بار دانلود كردم نصف بعد پاسورد ونيك ميخاد.چكار كنم دانلود بشه كچلم كرد؟لينك ديگه اي نيست؟بعد وسه ثبت نام تو اون چيزي ازش نميفهمم اخه چينيه.كمك كنيد

Aloneman4060

Registered User
لایک‌ها
284
نزديك 50% ودانلود متوقف ميشه لينك رام بعد پاسورد ويوزرنيم ميخاد.سه بار دانلود كردم نصف بعد پاسورد ونيك ميخاد.چكار كنم دانلود بشه كچلم كرد؟لينك ديگه اي نيست؟بعد وسه ثبت نام تو اون چيزي ازش نميفهمم اخه چينيه.كمك كنيد

داداش لينك مشكلي نداره وقتي يوز پسورد ميخواد داخل دانلود منيجر كليك راست كن رو فايلي كه داره دانلود ميشه نوشته تازه كردن لينك دانلود.روش كليك كن يه صفحه جديد باز ميشه كه همون فايل مياد بعدش رو لينك دانلود كليك كن ادرس جديد به جاي ادرس قديم جايگزين ميشه!!وپيغام ميده موفقيت اميز بود جايگزيني لينك اينجوري از همون قسمت ادامه ميده.يه راه ديگم هست كه لينك ادرسو تو قسمت اطلاعات فايل قبلي وارد كني اما راه اول اصوليتره!
كلا واسه لينك هايي كه تايم اوت داره ازين راه استفاده ميشه داخل دانلود منيجر هم اين گزينه واسه همچين وقتايي هستش

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 4 Beta

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
خب
من بعد از کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم مشکل اینه که من اصلا درایور اندروید رو لپتاپم نصب نیس که device را خودکار بشناسه .چون همه این قدما را برداشتم
چه درایوری نصب کنم؟
اینا به عنوان اخرین سوال در نظر بگیرید
بعد خودم یه اموزشه کامل از مراحل کار واسه دوستان خنگ دیگه مته خودم میذارم
خیره دنیا و اخرتتا ببینی
:D:p
یکی از این 2 تا،فایل نصب درایور هستن.هردورو امتحان کن.اما فک نکنم 7558درایور لازم داشت.حالا بزن بینم چی میشه.طریقه نصب درایور گوشی اندرویید رو تو گوگل سرچ کن فقط!

فایل های ضمیمه

• Adb.rar
    2.9 MB · نمایش ها: 49
  • USB Driver For Vista-Seven-[MTMobile.Ir].rar
    8.3 MB · نمایش ها: 71

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هرچي كردم دانلود نشد اه دارم ديونه ميشم يكي كمك كنه خواهشا

kamibabr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
هرچي كردم دانلود نشد اه دارم ديونه ميشم يكي كمك كنه خواهشا

داداش این نسخه جدید رام وینتاچ q74 هست. فکر کنم نسخه اندرویدش 4.1 باشه. لینکشم از رادفایله که سرعتش خوبه و قطعی نداره.

Download Q74 Newest Rom img

اگه نسخه دیگه ایش رو میخوای، لینکو بده تا برات همونو از یه سرور دیگه بزارم.

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش این نسخه جدید رام وینتاچ q74 هست. فکر کنم نسخه اندرویدش 4.1 باشه. لینکشم از رادفایله که سرعتش خوبه و قطعی نداره.

Download Q74 Newest Rom img

اگه نسخه دیگه ایش رو میخوای، لینکو بده تا برات همونو از یه سرور دیگه بزارم.

سلام دوست عزيز مرسي از جواب ولي اين رام شايد نشه بايد اول امتحان كرد.داداش اين لينكشه pan.baidu.com/share/link?shareid=1082217179&uk=2939251947&third=15 ممنون ميشم برام كاري كني.فدات

بالا