Amir.vahid
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 50
- لایکها
- 1
Q74J30511.IMG تو سايت وينتاچ
داداش شما دیتا رو که تو جای خودش انداختی.درسته؟فایل mali400رو هم گرفتی؟آقای volfgan سلام من هر کاری کردم نتونستم بازی real racing 3 رو اجرا کنم . مدل تبلت pc7558
ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر از شما
دوست عزیز شما خودتونم یه قدم برداریددستت درد نکنه.با سالم و صلوات on کردم مشکلی پیش نیومد
خیلی زحمت کشیدی
فقط 1 سوال دیگه اینکه وقتی برنامه را اجرا کردم کدوم قسمتا بزنم تا به اصطلاح detecteبشه و devisama بشناسه؟یعنی قبل از اینکه روت را بزنم
برادر من اگر تا 10 سال دیگه هم توضیح بدم شما و سایر دوستان 2زاریتون صاف نمیشه! تبلتهای چینی تک هسته ای معمولا 4تا پلتفرم دارن!
1.TeleChips مثه تبلت های مارشال و غیره!
2.WonderMedia یا VIA مثه ایسوس های ارزون قیمت و بعضی اکسترم ها!
3. RockChip مثه همین PC7518A و PC7518B و PC7558 و چند مدل محدود دیگه مثه Cube U25GT و تاچمیت و غیره!
4.سایر تبلت های چینی که اکثرا Allwinner A13 هستن و شما تاکید داری همه تبلت های 3 دسته بالا رو هم مثه این دسته چهارم بدونی!
LiveSuite یه فلشر اختصاصی برای Allwinner ها! یعنی فقط و فقط و فقط میشه باهاش تبلتهایی که Allwinner هستن فلش کرد! شما میخوای بزور ازش برای RockChip استفاده کنی؟:stun: اگر زوری بود الان همه دوستان با زور به نتیجه رسیده بودن! برای PC7518A شما اگر فلشر ایمیج میخوای (که بقول خودت ساده است) باید از Rockchip_Batch_Tool استفاده کنی! منتها 2ساعته من دارم میگم رام های وینتاچ و امثالهم در دسترسه ولی رام های با فرمت Imageبرای پیرگاردین های 7518 در دسترس نیست! میخوای ریسک کنی و چیزی رو فلش کنی Touchmate MID720 رو فلش کن!
http://www.touchmatepc.com/new/downloads.asp
پشت تبلتت رو بخون! یه عدد هست! از تو سایت تاچمیت اونی رو انتخاب کن که به تبلت شما نزدیکتره! مثلا 201211931 شاید بخوره! یا چیزی شبیه این!
دوست عزیز شما خودتونم یه قدم بردارید
خودت اگه باهاش کمی ور بری پیداش میکنی.همونطور که گفتم usb debugginرو فعال کن.بعد بزن به pc و اتوماتیک pcمیشناستش.بعد برو و روتش کن.بخدا خیلی سادست!
چی شد آخر؟دستت درد نکنه
من خودمم تقریبا به مرز جنون رسیدم شما که دیگه جا خود داری داداش
این که 30 تانیه بود اینجور شد وای به حال مراحله ریکاوریش
هه هه
1دنیا ممنوووووووووووووون
دوست عزیز شما خودتونم یه قدم بردارید
خودت اگه باهاش کمی ور بری پیداش میکنی.همونطور که گفتم usb debugginرو فعال کن.بعد بزن به pc و اتوماتیک pcمیشناستش.بعد برو و روتش کن.بخدا خیلی سادست!
باسلام خدمت دوستان یکی راهنمایی کنه من چطور میتونم از تب پیر کاردین مدل7558Lفایلimage بگیرم من نتونستم نه cwmنصب کنم و نه هم تونستم ریکاوری نصب کنم یه با مرام جواب منو بده
1- 3 تا 4 ثانیه کلید + را نگه میداری
2- یعد از 3 تا 4 ثانیه همزمان با نگه داشتن + 3-4 ثانیه کلید پاور رو نگه میداری
3- هردو رو همزمان رها میکنی
4- یعد از چند ثانیه آرم آندروید میاد که دل و روده اش ریخته بیرون
5- کلید پاور رو همزمان با + فشار میدی میره قسمت ریکاوری
پ ن : در تبلت 5718B چک شده بقیه رو نمیدونم ..................
باید رام تبلت وین تاچ q74 رو با livesuit فلش کنی تبلت کار میکنه فقط دوربین جلوی تبلت کار نمیکنه
لینک دانلود رام http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1082217179&uk=2939251947&third=15
لینک دانلود livesuit ی LiveSuit.zip_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制
فعلا رامی برای 7558L موجود نیست
نزديك 50% ودانلود متوقف ميشه لينك رام بعد پاسورد ويوزرنيم ميخاد.سه بار دانلود كردم نصف بعد پاسورد ونيك ميخاد.چكار كنم دانلود بشه كچلم كرد؟لينك ديگه اي نيست؟بعد وسه ثبت نام تو اون چيزي ازش نميفهمم اخه چينيه.كمك كنيد
یکی از این 2 تا،فایل نصب درایور هستن.هردورو امتحان کن.اما فک نکنم 7558درایور لازم داشت.حالا بزن بینم چی میشه.طریقه نصب درایور گوشی اندرویید رو تو گوگل سرچ کن فقط!خب
من بعد از کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم مشکل اینه که من اصلا درایور اندروید رو لپتاپم نصب نیس که device را خودکار بشناسه .چون همه این قدما را برداشتم
چه درایوری نصب کنم؟
اینا به عنوان اخرین سوال در نظر بگیرید
بعد خودم یه اموزشه کامل از مراحل کار واسه دوستان خنگ دیگه مته خودم میذارم
خیره دنیا و اخرتتا ببینی
هرچي كردم دانلود نشد اه دارم ديونه ميشم يكي كمك كنه خواهشا
داداش این نسخه جدید رام وینتاچ q74 هست. فکر کنم نسخه اندرویدش 4.1 باشه. لینکشم از رادفایله که سرعتش خوبه و قطعی نداره.
Download Q74 Newest Rom img
اگه نسخه دیگه ایش رو میخوای، لینکو بده تا برات همونو از یه سرور دیگه بزارم.