Amir.vahid
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 50
- لایکها
- 1
دوستان ازين رام ميشه وسه Pc7558l همين رامي كه دوستمون kamibabr استفاده كرد؟روش فلش ميشه؟
زود...عجله دارم
داداش این نسخه جدید رام وینتاچ q74 هست. فکر کنم نسخه اندرویدش 4.1 باشه. لینکشم از رادفایله که سرعتش خوبه و قطعی نداره.
Download Q74 Newest Rom img
اگه نسخه دیگه ایش رو میخوای، لینکو بده تا برات همونو از یه سرور دیگه بزارم.
بیا داداش. این همون لینکی که بهم دادی. امیدوارم کارت راه بیفته
Download Q74K30615 img
اگه درست شد بیا خبر بده
عزیز. یه 20 دقیقه دیگه بیا لینکو برات همینجا میزارم.
پست دادم نیومد. برای همین همینجا میزارمش
Download Q74J30620 img
فقط بگین برای چه تبلتیه و اینکه جواب داد یا نه، که بقیه هم بتونن استفاده کنن.
داداش مگه صبر کنی 2روز دیگه که احتمالا تبلتم درست شه و خودم نصبش کنم دوباره.فرستادمش تهران درستش کنن.امیدوارم موفق شن!!!آقای volfgan سلام . من تمام حرفهای شما رو انجام دادم . ولی بازم بعد از اجرا خارج می شه از بازی . اگه یادتون اومد راهی که خودتون نصب کردینو ممنون میشم به من بگین .
بازم تشکر
داداش تشکر
این رام وینتاج q74 واسه پیرکاردین pc7558L می خواستم
ممنون
راستی اکانت پرمیوم rodfile داری؟
بله شدنی اما از رامی که بچه ها گذاشته اند استفاده نمی کنی ؟ من جواب گرفتما!دوستان سلام کی میدونه از فایهای سیستمی مدل 7558Lمیتونیم بکاپ بگیریم و روی تبلت دیگه همون مدل ریستور کنم لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
Download Q74J30620 img
فقط بگین برای چه تبلتیه و اینکه جواب داد یا نه، که بقیه هم بتونن استفاده کنن.
با تعمیر کار صحبت کردم با استفاده از دستگاه میتونه اطلاعات (بکاپ یا فریمور اصلی که باشه چه بهتر) رو بریزه رو پردازندم. البته بهم گفت تبلت هم مدل پیدا کن بیار که فریمور اونو کپی کنیم ولی چون کسی از دوستان این تبلتو نداره (تازه کسی ام داشته باشه اجازه نمیده تبلتش باز بشه پردازندش برداشته بشه بعد دوباره وصل بشه) میخوام از بکاپ شما استفاده کنم ببینم جواب میده یا نه. خرید پیر کاردین اشتباه بزرگی بود. دیگه سراغ هیچ تبلت بدون سایت و پشتیبانی معتبری نمیرم. به نظرم قبل از خرید تبلت باید فریمورشو دانلود کرد نگه داشت
پیشنهاد می کنم اشتباهات مارا دنبال نکنید و کالای چینی نخرید آقای نخرید دیگه ضرر می کنید به جون داش ضرر می کنید نخر فدات شم نخر
داداش این نسخه جدید رام وینتاچ q74 هست. فکر کنم نسخه اندرویدش 4.1 باشه. لینکشم از رادفایله که سرعتش خوبه و قطعی نداره.
Download Q74 Newest Rom img
اگه نسخه دیگه ایش رو میخوای، لینکو بده تا برات همونو از یه سرور دیگه بزارم.