داداش من اینو دانلود کردم فلش کردم ولی متاسفانه تاچ کار نمیکنه
راهی هست که بشه درستش کرد؟
دادا ببین از موس میتونی استفاده کنی ؟
دادا ببین از موس میتونی استفاده کنی ؟
نه امتحان کردم ولی اصلا نمیشناسه
رام k30615 امتحان كن
من قبلا Q74J30325 نصب کردم ولی وایرلس و بلوتوس کار نکرد و اگه چن ساعت دست نزنم خاموش میشه
این k30615 مشکل حل میشه یا اینم مشکل داره؟
امتحان کردی؟
من رام وین تاچ کیو 74 رو روی پیر 7558 ال زدم کار کرد اما میخوام رام اصلی رو روش بزنم به تبلت هم مدلم دسترسی دارم فقط اگه بتونم ازش بکاپ بگیرم حله اما هر کاری کردم نتونستم ازش بکاپ بگیرم اگه کسی میدونه چطور ازش بکاپ بگیرم بگه تا بکاپ گرفتم لینکشو تو تایپک بذارم
freeeeeeeeeeeeeeeeeeeedom
موفق شدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:thumbsup:
سلام دوستان
از اونجایی که قول داده بودم وقتی تونستم تبلتم را تو 30 تانیه روت کنم اموزششا به بقیه دوستان تازه کار هم بدم الوعده وفا میکنم
البته لازم به ذکره که من با شرمندگی این کارا تو 3 روز و پس از کلی سوال از دوستان انجام دادم.در هر حال به پشتکار خودم آفرین میگم و مهم اینه که بالاخره شد
ابتدا باید usb debugging بلتتون را فعال کنید
چجوری؟
اینجوری و ازین مسیر
setting-----application--------developer option------usb debugging
اگر که گزینش غیر فعال بود از قسمت بالا on را بزنید و هر اخطاری اومد بدون توجه ردش کنید و مطمین باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد
بعد برنامه unlockroot را که تو همین تاپیک هم موجوده دانلود کنید. از تو گوگل هم سرچ کنید موجوده
حالا تبلتتون را به کامپیوتر وصل کنید
اما قبلش باید درایور اندروید روی کامپیوترتون نصب باشه و فکر کنم عمده مشکل من همینجا بود که ویندوز لپتاپ من 8 هست و رو نصب درایور مشکل داشت و واسه همین تبلت را نمیشناخت که اگه شما هم ویندوز 8 داربد قبلش این کارا بکنید:
موس را سمت راست ببرید و روی setting کلیک کنید بعد change pc setting را انتخاب کنید
روی تب generalکلیک کرده و در منوی کنار گزینه advanced srartup را پیدا و روی restart now کیک کنید.
بعد از restart شدن به منویی بر میخورید که در انجا Troubleshoot را انتخاب کنید و بعد روی گزینه advanced option کلیک کنید
گزینه start up setting را انتخاب و روی restart کلیک کنید تا کامپیوتر restart شود.
بعد به صفحه ای برمیخورید که با زدن disable driver signature enforcement یا f7 ویندوز شما بالا می اید و وقتی تبلت را وصل میکنید درایور به راحتی نصب میشود
قبل از این کارها وقتی تبلت را وصل میکردم قسمت پایین روی task bar علامت نصب درایور میومد اما تا 99٪ که پر میشد error میداد.
خوب
و اما نکته دیگه اینکه شارژ تبلتتون full باشه
برنامه unlokerroot را باز کنید و فقط با قسمت unlockroot.exe کار داشته باشید .ان را انتخاب و اجرا کنید و روی گزینه root کلیک کنید .برنامه به طور خودکار تبلت شما را شناسایی میکنه و ازینجا به بعد با 2 تا پیغام رو به رو میشید
یکی اینکه یه برنامه واسه بهینه کردن مصرف باتریه که شما میتونید به دلخواه yes or no ا بزنید و یکی هم که مربوط به reboot کردنه و yes را میزنید تا سیستم ریستارت شود و پیغام میدهد reboot successfulled
کار تمام است
در اینجا جا دارد از کاربر گرامی volghan که با صبر و حوصله زیاد به سوالات من پاسخ دادند تشکر کنم
با این حال بعد از اینکه روت کردم تو یه سایت خوندم که با روت کردن گارانتی تبلت میپره
تبلت پیر گاردین 7558 من گارانتی 1ساله داشت
شاید دلیل اینکه با این همه مشکل و سختی برخوردم این بود که قسمت بوده روت نشه
دوستان با تجربه عزیز لطفا این مطلب را بخونن و اشکالاتش را تصحیح کنن
و ایا واقعا گارانتیم رفت تو هوااااا؟
دوستای گل: کی زبون چینیش خوبه ؟!
تو این سایت وینتاچ از کجا بفهم جدیدترین رام ارائه شده برای q73کجاست ؟ اصلا هست ؟ نیست ؟ اگر کسی لینک دیگه ای داره ممنون میشم یزاره
مرسی
اره
واسه بکاپ گرفتن روت کردم
من استفاده زیادیم نمیکنم از تبلتم
بیشتر وقتها خاموشه
واجبه بکاپ بگیرم اصلا به نظرتون؟
unroot کنم معلوم نمیشه یعنی که 1 بار روت کردم؟
میبینم که بالاخره موفق شدی خدارو شکر.اینم بگم واسه دوستان دارای win 7 نیاز به نصب درایور نیست فک کنم.اتومات نصب میشه.برنامه بی نظیریه واقعا.این رو هم بگم روت کردن خیلی کاربرد داره.تو نصب بعضی بازی ها دیگه راحت تر میشه نصب کرد.بعضی برنامه های خوب وکاربردی نیاز به روت داره.نرم افزاریی مثل اورکلاک cpu و یا برنامه ای مثل luky patcher.یا مثلا تعویض جای حافظه ها.یا کالیبره کردن باتری و...freeeeeeeeeeeeeeeeeeeedom
موفق شدممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:thumbsup:
سلام دوستان
از اونجایی که قول داده بودم وقتی تونستم تبلتم را تو 30 تانیه روت کنم اموزششا به بقیه دوستان تازه کار هم بدم الوعده وفا میکنم
البته لازم به ذکره که من با شرمندگی این کارا تو 3 روز و پس از کلی سوال از دوستان انجام دادم.در هر حال به پشتکار خودم آفرین میگم و مهم اینه که بالاخره شد
بیا داداش. این همون لینکی که بهم دادی. امیدوارم کارت راه بیفته
Download Q74K30615 img
اگه درست شد بیا خبر بده
ممنون
من اینو امتحان کردم همونطور که یکی از دوستان گفتن فقط وب کمش کار نمی کنه
میبینم که بالاخره موفق شدی خدارو شکر.اینم بگم واسه دوستان دارای win 7 نیاز به نصب درایور نیست فک کنم.اتومات نصب میشه.برنامه بی نظیریه واقعا.این رو هم بگم روت کردن خیلی کاربرد داره.تو نصب بعضی بازی ها دیگه راحت تر میشه نصب کرد.بعضی برنامه های خوب وکاربردی نیاز به روت داره.نرم افزاریی مثل اورکلاک cpu و یا برنامه ای مثل luky patcher.یا مثلا تعویض جای حافظه ها.یا کالیبره کردن باتری و...
راستی الان دیگه فک کنم میتونی تو 30 ثانیه روت کنی.درسته؟!