• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تاپیک جامع تبلت های پیرکاردین ( مدل های PC7558 , PC7518B )

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خودش از اول محيط ريكاوري داره!بلدي بري ريكاوري؟

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
خودش از اول محيط ريكاوري داره!بلدي بري ريكاوري؟
داداش پس فک کردی چرا اون حرفو بهت زدم و گفتم به کارت نمیاد!؟
این لامصب 1ماهه منو کلافه کرده.ریکاوری نداره.باید وقتی سالم بود روش نصب میکردی

Barabari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام/من 7558 خریدم و تنها با سیمبین کار کردم ولی انگار اندروید روهواست!!! وقتی اَپی روی تبلت 7558 نصب میکنم اصن ازم نمیپرسه که کجا نصب کنه!!! همینجوری نصب میشه!!! سه تا حافظه هم داره یکی 512مگ هست حدودا ،یکی دوگیگ وخورده ای (حافظه داخلی معروف به sdداخلی) و 8 گیگ هم sd خارجی مموری کارت___میخواستم بدونم اولش اَپلیکیشنِ مورد نظر توی کدوم سه تا حافظه دقیقا نصب میشه!؟؟(گویا بیشترش توی 512مگ ه نصب میشه که این خیلی آزارم میده!!!---چون توی apkinstaller بعضی برنامه رو زده move to sd یعنی توی حافظه تبلت ه و بعضیشونم زده move to tablet یعنی توی sd ذخیره شده) بعد میخواستم بدونم این حافظه ی تبلت همون512 مگ ه هست یا دوگیگ ه!؟؟ این sd توی برنامه ی apkinstaller دقیقا کدوم sdهست داخلی یا مموری کارت!؟؟؟؟؟
___
کاری هم که میخوام بکنم اینه که اون حافظه ی 512 مگابات رو خالی کنم و نرم افزارهای مهم م رو بفرستم توی دوگیگ حافظه ی داخلی وغیر ضروری هارو بفرستم توی مموری کارت!باید چیکار کنم!؟؟؟؟؟؟؟
____
وقتی هم که تبلت رو با hdmi به LCD وصل میکنم صفحه ی تبلت طبیعتا میوفته روی LCD ولی صفحه ی خود تبلت خاموش میشه!!! یعنی همه ش باید نگاه ت به LCD باشه و حدس بزنی که کجای تبلت رو باید لمس کنی!!!! چرا اینجوریه!؟؟؟؟
____-
اتوکد360 هم روی تبلت نصب کردم ولی برای وارد کردن اکانت همه ش اخطار میده که عدم دسترسی به اینترنت!!! در صورتی که به فای فای کاملا وصل ه!!! باید چیکار کنم که این برنامه وای فای رو به رسمیت بشناسه!؟؟؟؟

Last edited:

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام/من 7558 خریدم و تنها با سیمبین کار کردم ولی انگار اندروید روهواست!!! وقتی اَپی روی تبلت 7558 نصب میکنم اصن ازم نمیپرسه که کجا نصب کنه!!! همینجوری نصب میشه!!! سه تا حافظه هم داره یکی 512مگ هست حدودا ،یکی دوگیگ وخورده ای (حافظه داخلی معروف به sdداخلی) و 8 گیگ هم sd خارجی مموری کارت___
میخواستم بدونم اولش اَپلیکیشنِ مورد نظر توی کدوم سه تا حافظه دقیقا نصب میشه!؟؟(گویا بیشترش توی 512مگ ه نصب میشه که این خیلی آزارم میده!!!---چون توی apkinstaller بعضی برنامه رو زده move to sd یعنی توی حافظه تبلت ه و بعضیشونم زده move to tablet یعنی توی sd ذخیره شده) بعد میخواستم بدونم این حافظه ی تبلت همون512 مگ ه هست یا دوگیگ ه!؟؟ این sd توی برنامه ی apkinstaller دقیقا کدوم sdهست داخلی یا مموری کارت!؟؟؟؟؟

تو SD داخلی نصب میشه....
اونی که512 هست رم هست نه حافظه !!

کاری هم که میخوام بکنم اینه که
اون حافظه ی 512 مگابات رو خالی کنم و نرم افزارهای مهم م رو بفرستم توی دوگیگ حافظه ی داخلی وغیر ضروری هارو بفرستم توی مموری کارت!باید چیکار کنم!؟؟؟؟؟؟؟
کار نشد نداره اماپیشنهاد میکنم به هیچ عنوان دنبال تعویض حافظه ها نباشین .. تا حالا چند نفر به خاطر همین کار تبلتشون رو از دست دادن ...

وقتی هم که تبلت رو با hdmi به LCD وصل میکنم صفحه ی تبلت طبیعتا میوفته روی LCD ولی صفحه ی خود تبلت خاموش میشه!!! یعنی همه ش باید نگاه ت به LCD باشه و حدس بزنی که کجای تبلت رو باید لمس کنی!!!! چرا اینجوریه!؟؟؟؟

فکر میکنم رو این مدل طبیعیه و این خودش یه ضعف محسوب میشه

اتوکد360 هم روی تبلت نصب کردم ولی برای وارد کردن اکانت همه ش اخطار میده که عدم دسترسی به اینترنت!!! در صورتی که به فای فای کاملا وصل ه!!!
باید چیکار کنم که این برنامه وای فای رو به رسمیت بشناسه!؟؟؟؟

یه بار هم از gprs ایرانسل استفاده کن ....

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داداش پس فک کردی چرا اون حرفو بهت زدم و گفتم به کارت نمیاد!؟
این لامصب 1ماهه منو کلافه کرده.ریکاوری نداره.باید وقتی سالم بود روش نصب میکردی

نه داداش لازم نيست خودش داره دكمه ولوم مثبت و پاور باهم فشار بده و نگه دار صبر كن تا روشن بشه اگه شد بعد ولوم مثبت و پاور رها كن حالا دوتاشون پشت سرهم فشار بده 10 بار كه بزني ادم اندرويد مياد بعد هيچ ديگه رفتي به محيط ريكاوري

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
نه داداش لازم نيست خودش داره دكمه ولوم مثبت و پاور باهم فشار بده و نگه دار صبر كن تا روشن بشه اگه شد بعد ولوم مثبت و پاور رها كن حالا دوتاشون پشت سرهم فشار بده 10 بار كه بزني ادم اندرويد مياد بعد هيچ ديگه رفتي به محيط ريكاوري

درسته دادا ولی فکر کنم از اونجا نمیشه بک آپ نصب کرد ..

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حالا دوستان كسي رام كامل نداره برام اپ كنه؟خداوكيلي بهش نياز دارم خواهشا يكي بياد كمك كنه كار خدايي انجام بده ممنون ميشم

Barabari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
چرا من باید تبلت رو روت کنم!؟؟ واجبه!؟؟؟
کاربرد CWM دقیقا چیه !؟چرا باید این کارو کنم!؟
روش دوم ریکاوری بدون نرم افزار برای مدل سیمکارتخور، قبلش باید چه کارهایی بکنم!؟؟؟؟
____
ویندوزم 8 ه، اصنADB Driver رو با موفقیت نصب نمیشه ! یعنی تبلت م شناسایی نمیشه!!!! باید چکار کنم!!!!؟

Last edited:

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
كلا كسي رام نداره برامون اپ كنه؟؟خواهشا

savoj

Registered User
لایک‌ها
289
سلام خدمت همه. من میخوام یکی از این تبلت ها بخرم. دوستان چه مدلی خیلی خوب در اومده. بیشترم کار اینترنتی باهاش دارم. ولی خب میخوام بازی های خوبم ساپورت کنه.
در ضمن شماها راضی هستین ازش؟ یا نه. مرسی.

volfgan

Registered User
لایک‌ها
28
سلام خدمت همه. من میخوام یکی از این تبلت ها بخرم. دوستان چه مدلی خیلی خوب در اومده. بیشترم کار اینترنتی باهاش دارم. ولی خب میخوام بازی های خوبم ساپورت کنه.
در ضمن شماها راضی هستین ازش؟ یا نه. مرسی.
سلام دوست عزیز وگرام!
مدل7558 از همه بهتره.جنس بدنش از فلزه.من هم real rasing3 وهم asfalt7 رو هم باهاش راحت بازی کردم.عالیه

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
چرا من باید تبلت رو روت کنم!؟؟ واجبه!؟؟؟
کاربرد CWM دقیقا چیه !؟چرا باید این کارو کنم!؟
روش دوم ریکاوری بدون نرم افزار برای مدل سیمکارتخور، قبلش باید چه کارهایی بکنم!؟؟؟؟
____
ویندوزم 8 ه، اصنADB Driver رو با موفقیت نصب نمیشه ! یعنی تبلت م شناسایی نمیشه!!!! باید چکار کنم!!!!؟

اگه مشهدی آدرس بدم تبلتو بیار تا نصب کنم ...:D

Amir.vahid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان يكي رام كامل بك اپ بگيره برامون اينجا بزاره تامشكلمون حل بشه تبلتامون همينجوري موندن مثل مرده حتي زحمت بكشن زحمتشون پس ميدم چند نفر لازم دارن يه رام بزاريد مدل pc7558l كار همه راه بيوفته برادرا يه كار خيري بكنيد.

aria75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اخه چرا در نصب بازيها مينويسه نصب انجام نشد لطفا بازى هاى تست شده بدون ديتا قرار بديد

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
بالا